1. Netthandel
  3. Elektronikkbutikk
  4. Tekniske tjenester
  5. Leverandør av telekommunikasjonsutstyr
  6. Telefonselskap

Xplora er et trygt og prisvindende smartwatch til børn der sætter udvikling i fokus. Vi har fjernet al adgang til internettet og sociale medier, og har i stedet fokuseret på det, som er vigtigt for barnet – at holde kontakten med sine nærmeste.

2,0

Under middels

Har svart på 72 % av de negative anmeldelsene sine

Bruker vanligvis over én måned på å svare

Ekstremt dårlig og mangelfuld…

Ekstremt dårlig og mangelfuld kundeservice og hjemmeside. Har ikke oplevet noget lignende.
Man skal virkelig været tålmodig og vedholdende for, at komme igennem og få hjælp.

2. januar 2026

Hej Christina,

Tak for din anmeldelse. Vi er oprigtigt kede af at høre, at din oplevelse med både kundeservice og hjemmeside ikke har levet op til forventningerne.

Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker at give, og vi vil meget gerne hjælpe dig videre. Du er velkommen til at kontakte os direkte, så vi kan sikre, at du får den nødvendige hjælp:

Telefon: +45 70 71 50 75 (tirsdag–fredag kl. 12:00–15:30)
Kontaktformular: https://support.xplora.com/hc/da/requests/new

Med venlig hilsen
Xplora

Skuffende opplevelse med Xplora X6 Pro

Vi hadde store forventninger til Xplora X6 Pro, men dessverre har den vært en skuffelse på flere områder:

– Altfor stor klokke for barnehåndledd: Klokken er enorm. Den ser mer ut som en kloss enn en barneklokke, og er lite komfortabel for barn å bruke over tid.
Sammenlignet med samsung galaxy watch 6 classic 47mm (voksen klokke).

– Lovet videofunksjon – fortsatt ikke levert: Det ble lovet videofunksjon innen 2025, men per i dag finnes den fortsatt ikke. Slike løfter burde ikke gis uten å kunne følges opp.

– Abonnement på abonnement: Mange funksjoner er låst bak ekstra abonnementer. Selv etter at man har betalt for klokken, må man betale mer for å låse opp innhold og tjenester.

– Elendig batteritid: Batteriet holder knapt et døgn, noe som er svært upraktisk i en hektisk hverdag der man forventer at klokken skal vare hele skoledagen.

– Upålitelig GPS: GPS-sporingen er unøyaktig, og funksjonen for "sanntidssporing" tapper batteriet enda raskere.

– Uklarhet rundt Xcoin: Det er uklart om Xcoin-systemet er gratis eller ikke. Det burde vært bedre informasjon om hvordan det fungerer og hva det egentlig koster.

Kundeservicen til xplora er rett og slett ikke til stede i det hele tatt. Det tar uker før de svarer på mail, telefontiden kan være opp mot og mer enn 3 timer og chat gir deg svar iløpet av dagen, om du kommer igjennom.

Alt i alt – denne klokken er overpriset for det den leverer. Det finnes langt bedre alternativer på markedet med mer pålitelig funksjonalitet og tydeligere prismodell.

PS XPLORA SLETTER DÅRLIGE ANMELDELSER PÅ SINE SIDER PÅ XPLORA.NO og DK

5. august 2025

Jeg fikk superservice av Rasmus på…

Jeg fikk superservice av Rasmus på Xplora! Kan godt anbefalle Xplora og de fantastiske armbandsur de selger!
Hilsen Niklas

19. mars 2024

Hej Niklas,

Tusind tak for din positive anmeldelse af vores kundeservice! Vi sætter stor pris på din feedback, da vi kontinuerligt stræber efter at yde den bedst mulige hjælp. Det glæder os at høre, at du er tilfreds med produktet, og vi håber, at din Xplora-rejse fortsætter med at være ligeså positiv.

Dbh Vera, Xplora

Elendig kundebehandling

Elendig kundebehandling som sender faktura på et abonnemang som ikke e våres, å etter at vi ga opp å bare betalte den, så sir dem at dem har sendt den til innkasso.. 🙈 klokka går i søppla, og vi finner nokk en annen løsning til jentungen.. for dem har jo tydeligvis spærra telefon hennes også samtidig.. ser d er kommet svar, å d hjelper ikke deres sak, har screenshot av alle samtalene med de diverse kundebehandlerne, som påsto både d ene å d andre. Forsvar dere så godt dere kan. Jentungen sa til meg "pappa kan du fikse den for meg?" Ja sir æ. LÆTT... tok den med mæ å kasta den i søppla, sir til ho vi kjøper ny. For den dær e kor den høre hjemme no. Scam og juks hele jævla greia.

8. juni 2023

Hej Bjørn,

Jeg beklager at du føler at vi tilbyder dårlig kundebehandling.

Vores system er sat op således at den sender 3 betalingspåmindelser (en hver uge efter forfaldsdatoen) + en inkassovarsel inden at sagen bliver sendt videre til inkassoinddrivelse. Så der er som regel god tid til at reagere på påmindelserne eller varslen, hvis der er sket en fejl.

Vi oplever tit at betalingen og inkassoen krydser hinanden, og der har vi muligheden for at tilbagekalde sagen, hvis hovedstolen allerede er betalt til os.

Du må meget gerne kontakte os på vores mail kundeservice@xplora.dk eller ringe ind til os på +45 70 71 50 75, så kan jeg hjælpe dig i den konkrete sag.

Rigtig god sommer.

Kh, Saaid Mahamed.

Dårlig kundeservice

Dårlig kundeservice
Dårligt produkt

11. april 2023

Hej IM,

Jeg beklager mange gange, hvis du føler at du ikke har fået god kundeservice hos os.

Du må meget gerne ringe til mig på +45 70 71 50 75 eller sende en mail på kundeservice@xplora.dk, så vi kan tale sammen om din dårlige oplevelse hos, da ingen af vores kunder skal have denne oplevelse.

Jeg håber vi hører fra dig.

Ha en dejlig dag.

Hilsen Saaid.

Pas på. De har ikke styr på en skid.

Virker ikke særligt godt, ringe kundeservice. Og ja som andre skriver PAS PÅ, selv om du betaler dine regninger, så sender de stadig rykkere. Faktum. De har ikke styr på en skid.

12. februar 2023

Hej Kim,

Jeg beklager den situation du har været ude for, og som vi også har skrevet om, så var det desværre en fejl i vores system, som gjorde at der blev sendt en påmindelse ud om en betaling, som var sat op til PBS - hvilket også forståeligt er frustrerende fra din side, da det burde foregå automatisk.

Vi sender ikke rykkere ud til vores kunder - vi sender blot betalingspåmindelser automatisk når betalingen ikke bliver registreret i systemet, så at vi har mulighed for at rette op på en fejl eller hjælpe en kunde, som har forglemt betaling.

Jeg er glad for at vi kunne finde frem til en løsning.

Rigtig god dag.

Vi elsker allerede liams ur.

Vi elsker allerede liams ur.
Han syntes det er sjovt og det er en kanon service de har ❤️

14. mai 2021

Kære Stephanie,

Tusinde tak for sådan en fin anmeldelse ❤️ Vi er så glade for at både dig og Liam er glade for det derhjemme :)

Håber I får en fortsat dejlig søndag!

Dbh,
Amalie

Vis anmeldelser på alle språk. (850 anmeldelser)