Fijne online winkel waar ik graag bestel. Levering vlot en alles goed verpakt. Ook retourzending geen probleem wordt correct afgehandeld. Had medere kleding moeten terug sturen en daar het prijsvers... Vis mer
Se hva andre synes
Een helm, jas, laarzen, handschoenen en schoonmaakmiddel besteld. Bijna de hele fles schoonmaakmiddel leeg gelekt op de helm en handschoenen. Na een klacht met foto’s ingediend te hebben snel reactie... Vis mer
Bestelling perfect, maar 1 artikel bodyprodection was te klein en heb hem teruggestuurd. Nu heb ik weinig informatie gehad,is de retour goed aangekomen ,en wanneer wordt het geld teruggestort. Deze... Vis mer
Ik had mijn bestelling niet ontvangen en ze hebben mij mijn bestelling opnieuw opgestuurd correct hebben ze dat gedaan dank u wel
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
XLMOTO is een bedrijf dat ernaar streeft uitrusting en onderdelen te leveren voor de motorcross, enduro, motorfiets en pit bike. Wij streven ernaar om een heel nieuwe ervaring te bieden tijdens het winkelen, evenals een niet te evenaren assortiment tegen ongelooflijke prijzen.
XLMOTO
Skrevet av virksomheten

- Is de waarde van uw bestelling boven de €150 dan staan wij voor de verzendkosten. Natuurlijk zijn alle bestellingen verzekerd en traceerbaar.
- De producten moeten ongebruikt zijn, in de originele verpakking zitten en voorzien zijn van labels.
- Gratis verzending
Kontaktopplysninger
Belgia
- info@xlmoto.be
- xlmoto.be
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Quality products
snel en correct geleverd
Iets sneller reageren op berichten
Iets sneller reageren op berichten. Verder heel tevreden over afhandeling
Communicatie
Deze communicatie kan beter
Snelle levering en artikel is wat het…
Snelle levering en artikel is wat het moet zijn. Top thanks ,prijs kwaliteit is uitstekend.
( moto steun voorvork)
Ik had mijn bestelling niet ontvangen…
I like their in-house brand Course
I like their in-house brand Course. Good price helmets, with unique style and design.
Alles top afgehandeld en product zoals…
Alles top afgehandeld en product zoals beschreven
Perfect service.
Super fast delivery and the products…
Super fast delivery and the products are all perfect
Levering was toppie en het tafeltje…
Levering was toppie en het tafeltje doet zijn werk bij de kattenshows of hier in de keuken :)
Leverancier kan beter
Pakket was licht beschadigd, door GLS, maar na contact met jullie onmiddellijk de nodige reservestukken kunnen bijkrijgen.
Zeer goed!!!
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.