Banner for Wyzer Academie

TrustScore 4.5 av 5

4,7

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Het was niet saai en eentonig, anderzijds zouden meer opdrachten tussendoor de variatie vergroten waardoor je focus er beter bij houdt omdat het dan meer wordt betrokken op het hier en nu. Echter was... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik vond de cursus erg leerzaam en interessant. De uitleg was duidelijk en goed te volgen. Ik heb veel nieuwe dingen geleerd die ik zeker kan gebruiken op mijn werkplek. Er werd rustig uitgelegd.De inf... Vis mer

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Educatieve cursus gegeven door Taco Jansen. Helder en goed onderbouwd wat belangrijke punten zijn binnen de meldcode. Ik ga met een goed gevoel naar huis en ben overtuigd er nu nog meer te zijn voor d... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik heb de training als zeer positief en waardevol ervaren. Een aanraders voor alles zorgprofessionals die werken met kinderen en ouders. Meldcode huiselijk geweld en kindermishandeling blijft een blij... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Læresenter
  2. Bedriftsrådgivning
  3. Personalkonsulentvirksomhet

Skrevet av virksomheten

Maak kennis met Wyzer Academie, dé opleider van de publieke sector. Door een bredere lens ontwikkelen wij publieke professionals en bouwen we aan een toekomstbestendige overheid. Met onze deelnemers, trainers, partners én de kennis van morgen. Bij Wyzer Academie geloven we dat ontwikkeling mogelijk is als je uitzoomt en focust. Door een bredere lens ontwikkelen wij publieke professionals en bouwen we aan een toekomstbestendige overheid. Zo helpen we jou om verder te komen. Wij ontwikkelen publieke professionals, teams en organisaties die het verschil maken in een samenleving in transitie. Met een actueel, praktijkgericht en domeinoverstijgend aanbod – van wet- en regelgeving tot persoonlijke ontwikkeling en leiderschap – verbinden we kennis en praktijk. Zo bouwen we aan een wendbare en toekomstbestendige maatschappij. Wyzer Academie biedt ook trainingen op maat. We starten vanuit een bestaande training en passen deze aan op jullie wensen. Denk aan praktijkgerichte casuïstiek, extra focus op specifieke thema’s of het aanpassen van werkvormen. Een snelle en effectieve manier om een training te laten aansluiten bij wat er speelt in jouw organisatie. Liever een programma dat vanaf de basis is opgebouwd? Dan ontwikkelen we samen een nieuwe training, afgestemd op de doelen van het team of de organisatie, doelgroep en situatie. We verdiepen ons in de context en bouwen een programma dat écht raakt en bijdraagt. Dit vraagt iets meer tijd, maar levert een maximaal passende oplossing.

Welkom publieke professionals

Skrevet av virksomheten

Zoom uit. Focus. Kom verder.
Bij Wyzer Academie geloven we dat ontwikkeling mogelijk is als je uitzoomt en focust. Door een bredere lens ontwikkelen wij publieke professionals en bouwen we aan een toekomstbestendige overheid. Samen met de advies- en detacheringstak van Wyzer ontwikkelen we niet alleen de professionals van morgen, maar zorgen we ervoor dat ze op de juiste plek zitten om impact te maken in het publieke domein. Van gedragswetenschappers tot jeugdhulp; onze 1.500 gedreven professionals creëren, bouwen, doen en vormen het publieke domein. Zodat zij het verschil kunnen maken. Voor de burgers en de hele samenleving.

Kontaktopplysninger

Promotion box for Wyzer Academie

Wyzer academie

Al meer dan 30 jaar specialist binnen de publieke sector.

4,7

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Leerzaam

Leerzaam en heel nuttig om deze training te volgen en de trainer maakt daarin echt het verschil.

28. oktober 2025

Svar fra Wyzer Academie

Wat fijn dat de training leerzaam was en de trainer een verschil heeft gemaakt. Dank voor de positieve feedback, dit waarderen wij enorm!

Omgaan met Emotie en Agressie

Hele fijne Omgaan met Emotie en Agressie training gekregen vandaag. Veel geleerd door praktijkvoorbeelden te bespreken en rollenspel te oefenen na het behandelen van de theorie. Bedankt voor deze leerzame dag. Nu oefenen in de praktijk!

28. oktober 2025

Svar fra Wyzer Academie

Wat fijn dat de training Omgaan met Emotie en Agressie zo leerzaam was! Bedankt voor de positieve feedback, veel succes met oefenen!

veel geleerd

veel geleerd, super interessant. en weten dat je gewoon open de klant kan begrenzen

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Een leuke leerzame omea traning

Een leuke leerzame omea traning. Met trainer Taco die veel kennis van zaken heeft en het op mooie manier brengt. Ook de acteur Jacqueline deed het op een geweldige ongedwongen manier. Echt een dikke pluim!

Svar fra Wyzer Academie

Wat fijn dat de training zo leerzaam was! We zijn blij te horen dat de trainer en acteur een positieve indruk hebben achtergelaten. Dank voor de mooie woorden!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vandaag een zeer leuke en leerzame…

Vandaag een zeer leuke en leerzame Omgaan met agressie training gehad van Taco Jansen op locatie. De training werd op een leuke manier gegeven waardoor het makkelijk was om de training goed te volgen. Het was een leerzame training waarin veel zelfreflectie is voortgekomen.

Svar fra Wyzer Academie

Wat fijn dat de training Omgaan met agressie zo positief is ervaren! We zijn blij te horen dat de training leerzaam was en zelfreflectie stimuleerde. Dank voor de mooie woorden over de prettige manier van lesgeven.

Leerzaam

Leerzaam, duidelijk en een gezellige dag!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Theorie en praktijk perfecte combi

Theorie en praktijk kwamen perfect samen. Ondanks veel spanning over rollen spel was dit het leerzaamst.

Svar fra Wyzer Academie

Wat fijn dat de theorie en praktijk zo goed samenvielen! We zijn blij te horen dat de rollenspellen, ondanks de spanning, leerzaam waren. Bedankt voor de feedback.

Ervaringen

Heel leerzaam en interessant hoe om te gaan met bepaalde cases. Maar ook zelfreflectie

Svar fra Wyzer Academie

Fijn om te horen dat de cases en zelfreflectie leerzaam en interessant waren! Bedankt voor de positieve feedback en hopelijk tot een volgende keer!

Prima

duidelijke uitleg

9. oktober 2025

Goede maatwerk-cursus

Onze behoefte vroeg om een aanpassing op maat van de cursus loonstroken. Wyzer en docent waren zeer behulpzaam en hebben ons een goede cursus voorgeschoteld.

8. oktober 2025

Svar fra Wyzer Academie

Bedankt voor de mooie woorden! Onze docenten vinden het ook erg leuk om dit terug te lezen. Hopelijk tot snel!

Uitgebreide cursus beslag

Uitgebreide cursus beslag, goed op de hoogte van wetgeving en praktijk

7. oktober 2025

Svar fra Wyzer Academie

Fijn dat onze uitgebreide cursus over beslag en de kennis van wetgeving en praktijk zo goed is bevallen! Bedankt voor de positieve feedback.

PW in Balans

PW in Balans cursusdag gevolgd. De stof is op detail niveau behandeld. In onze groep zaten collega's van verschillende afdelingen. Ieders werkbereik kwam aan bod. Perfect verzorgde dag.

6. oktober 2025

Svar fra Wyzer Academie

Fijn te horen dat de Participatiewet in Balans cursusdag zo goed is bevallen! Bedankt voor de positieve feedback over de verzorging van de dag en de cursus zelf!

Enthousiast

Enthousiast en vol mooie voorbeeld verhalen.

2. oktober 2025

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Blij met cursus effectieve zelfsturing!

De cursus effectieve zelfsturing werd op een ontspannen manier gegeven met een stukje zelfonderzoek (waar loop ik tegenaan) en persoonlijke effectiviteit op basis van het zelfonderzoek. Daarnaast ook algemene zaken die hierbij horen. Nuttig om het zo op maat gemaakt te mogen beleven. Zeker iets aan gehad om direct in de praktijk toe te passen.

22. september 2025

Svar fra Wyzer Academie

We zijn blij dat de combinatie van zelfonderzoek en persoonlijke effectiviteit direct toepasbaar was in de praktijk. Dank voor de positieve feedback.

Energieke en inspirerende cursus

Het was een inspirerende cursus waarbij je ook het een en ander over jezelf leert kennen. Zeker een aanrader.

22. september 2025

Svar fra Wyzer Academie

Wat fijn dat de cursus zo inspirerend was en je jezelf beter hebt leren kennen. We zijn blij dat je de cursus aanraadt en danken je voor je feedback!

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv