zooplus.no Anmeldelser

TrustScore 3.5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Bestilte stort klorestativ til katt. Leveringen var ett par dager forsinket, men fikk beskjed om det på forhånd og fikk beskjed om hvor pakken befant seg underveis - så det var ingen problem.... Vis mer

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Jeg liker utvalget, men synes det er litt merkelig at fôret jeg kjøper varierer såpass i pris. Er jeg heldig koster det rundt kr. 700, mens neste måned kan det ligge på kr. 950... men når prisene... Vis mer

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Ok produkter og priser, men altfor lang leveringstid. 3-5 dager som er oppgitt har jeg aldri opplevd at det har tatt. Her bestilt flere leveranser og det har tatt minst 10 dager hver gang. Hvis det ha... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Et fantastisk bra sted å handle fra! De har vennlig og god kundeservice, folka er skikkelig kompetente, strukturerte og løsningsorienterte. Produktene svarer opp til forventingene og virker akkura... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Dyr og kjæledyr

Skrevet av virksomheten

Mer enn 8000 produkter for hunder, katter, smådyr og fugler til lave priser, samt mange gode tilbud på alt fra fôr og leker til praktisk utstyr for kjæledyr.

Kontaktopplysninger

Middels

TrustScore 3.5 av 5

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 33 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

70 anmeldelser i de siste 12 månedene

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Fremstår som Norsk, men..

Fremstår som Norsk side, men om du leter godt kan du skjønne at den er Tysk. Forholdt meg innenfor fristen for pakker i Norge, men siden den ble sendt utenlands
har jeg ikke fått den til jul.

Hadde det blitt opplyst ville jeg brukt en annen side og hatt gaven nå.
Skikkelig skuffa.

23. desember 2022

Rask og bra sevice

Rask og bra sevice. Bra produkter og gode tilbud. Bruker dere masse..

13. desember 2022

Svar fra zooplus.no

Hei Laila! Takk for din anmeldelse. Jeg er glad for at du er fornøyd med zooplus. Vi ønsker deg en god dag og håper å se deg snart igjen på zooplus.no! Med vennlig hilsen zooplus.no

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Bra produkt

Bra produkt, punktlig leveranse, både kattene og jeg er fornøyde.

4. desember 2022

Svar fra zooplus.no

Hei Anne! Jeg er glad du er fornøyd med oss, det er alltid hyggelig å få positive tilbakemeldinger! Hilsen zooplus.no

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Dårlig opplevelse! - Som ble ryddet opp i

Kundeservice vanskelig å finne. Dansk telefonnummer, svensk person som svarer. Vedkommende klarer ikke finne meg på søk verken på e-postadresse eller på mitt telefonnummer. Ingen returadresse i pakken. Har kjøpt vanndispenser, men kun mottatt en plastskål.---
Oppdatering 19.12.: Jeg gjenopprettet slettet e-post med bekreftelse av bestillingen. Der fant jeg norsk telefonnummer og bestillingsnummeret. Tok kontakt med hyggelig, norsk servicemann som sendte meg ny pakke med varen. Denne gangen med vanndispenseren. Pakken kom også raskt i løpet av få dager.

1. desember 2022

Svar fra zooplus.no

Hei Eli! Takk for din henvendelse. Vi beklager selvfølgelig at du hadde en dårlig opplevelse. Vi tar dårlig service på alvor og beklager oppriktig frustrasjon eller ulempe. Hilsen zooplus.no

God service og oppfølging

God service og oppfølging. De er løsningsorientert når noe går galt, i mitt tilfelle feillevering fra transportør.

1. desember 2022

Svar fra zooplus.no

Hei! Takk for din anmeldelse. Jeg er glad for at du er fornøyd med zooplus. Vi ønsker deg en god dag og håper å se deg snart igjen på zooplus.no! Med vennlig hilsen zooplus.no

Veldig fornøyd

Veldig fornøyd, handlet der i mange år.
Enkel og oversiktlig nettside.
Pålitelige og rask levering.
Anbefales.

28. november 2022

Svar fra zooplus.no

Hei! Jeg er glad du er fornøyd med oss, det er alltid hyggelig å få positive tilbakemeldinger! Hilsen zooplus.no

Alltid fornøyd

Her har jeg alltid vært fornøyd når jeg har handelt. Å Natural serien dere har som kloremøbel til katt er helt super.

25. november 2022

Svar fra zooplus.no

Hei Hilde! Takk for din anmeldelse. Jeg er glad for at du er fornøyd med zooplus. Vi ønsker deg en god dag og håper å se deg snart igjen på zooplus.no! Med vennlig hilsen zooplus.no

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg og katten er alltid førnøjde

Jeg og katten er alltid førnøjde. God kvalitet, gode priser, bredd utbyd....summe allt topp.

22. november 2022

Svar fra zooplus.no

Hei Caroline! Takk for din anmeldelse. Jeg er glad for at du er fornøyd med zooplus. Vi ønsker deg en god dag og håper å se deg snart igjen på zooplus.no! Med vennlig hilsen zooplus.no

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Fremstår som norsk, men...

Til tross for at de tydelig markedsfører seg mot det norske marked; benytter ett norsk domene, har all informasjon på norsk og priser oppgitt i norske kroner, er dette en tysk nettbutikk og tilbyr derfor kun tyske rettigheter ved defekt produkt.

1. november 2022

Svar fra zooplus.no

Hei! Takk for din henvendelse. Vi beklager selvfølgelig at du hadde en dårlig opplevelse. Vi tar dårlig service på alvor og beklager oppriktig frustrasjon eller ulempe. Hilsen zooplus.no

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg vil bare si at jeg er superfornøyd…

Jeg vil bare si at jeg er superfornøyd med Zooplus. Både utvalget, kvaliteten og leveringen. Så flott at dere bruker Posten Bring da det aldri er noe tull når de leverer. Så tusen takk for beste dyrematbutikk på nett, og jeg har prøvd alle frem til jeg fant og ble trofast hos dere. :)

17. oktober 2022

Enkelt

Enkelt, raskt og billig

13. juli 2022

Svar fra zooplus.no

Hei Ashraf! Takk for din anmeldelse. Jeg er glad for at du er fornøyd med zooplus. Med vennlig hilsen zooplus.no

Kjempebra

Kjempebra ! Hver gang ! Alt ! God priser, utvalg, tilbud, service, levering. Tror ikke der finnes noe bedre !

11. oktober 2022

Svar fra zooplus.no

Hei Sven! Takk for din anmeldelse. Jeg er glad for at du er fornøyd med zooplus. Med vennlig hilsen zooplus.no

Bra priser

Bra priser, gratis hjemlevering og rask og bra kundeservice++ Blir 👍 opp fra meg.

7. oktober 2022

Svar fra zooplus.no

Hei Erland! Takk for din anmeldelse. Jeg er glad for at du er fornøyd med zooplus. Vi ønsker deg en god dag og håper å se deg snart igjen på zooplus.no! Med vennlig hilsen zooplus.no

Super nettbutikk.

Har brukt denne nettbutikken siden, tja, 2017? Kjøper hundemat, naturlig hundesnacks og litt diverse utstyr til hund. Er alltid fornøyd, får tingene eg har bestilt innen rimelig tid og utvalget er supert. Har så langt ikkje sendt noe i retur eller kontaktet kundeservice, så det kan eg ikkje uttale meg om.

Eg liker at man kan kjøpe ein spareplan som går over fleire år slik at man sparer noen kroner om man handler ofte og at man samler poeng som man kan bruke til å kjøpe ting fra ei liste med forskjellige saker på.

Eineste minus eg kommer på er at de har gått over til å bruke Posten til å levere pakkene, eg har langt bedre erfaring og opplevelse med PostNord.

27. september 2022

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Beste dyrebutikken på nett!

Beste dyrebutikken på nett!

Rimelige produkter, stort utvalg og rask levering :))

12. september 2022

Svar fra zooplus.no

Hei TsuNami! Takk for din anmeldelse. Jeg er glad for at du er fornøyd med zooplus. Vi ønsker deg en god dag og håper å se deg snart igjen på zooplus.no! Med vennlig hilsen zooplus.no

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Kundeservice unlater å svare

Denne gangen må det bli 1 stjerne. Har alltid handlet mitt dyrefôr hos Zooplus, og de har gode priser og rask levering. Men når man skal stille et produktspørsmål så unlater de å svare. Har sendt 3 meldinger via kontaktskjemaet på nettsiden de siste 2 ukene uten noe respons. Skjerpings på kundeservice fronten!

27. september 2022

Svar fra zooplus.no

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv