Bestilte stort klorestativ til katt. Leveringen var ett par dager forsinket, men fikk beskjed om det på forhånd og fikk beskjed om hvor pakken befant seg underveis - så det var ingen problem.... Vis mer
Jeg liker utvalget, men synes det er litt merkelig at fôret jeg kjøper varierer såpass i pris. Er jeg heldig koster det rundt kr. 700, mens neste måned kan det ligge på kr. 950... men når prisene... Vis mer
Ok produkter og priser, men altfor lang leveringstid. 3-5 dager som er oppgitt har jeg aldri opplevd at det har tatt. Her bestilt flere leveranser og det har tatt minst 10 dager hver gang. Hvis det ha... Vis mer
Et fantastisk bra sted å handle fra! De har vennlig og god kundeservice, folka er skikkelig kompetente, strukturerte og løsningsorienterte. Produktene svarer opp til forventingene og virker akkura... Vis mer
Mer enn 8000 produkter for hunder, katter, smådyr og fugler til lave priser, samt mange gode tilbud på alt fra fôr og leker til praktisk utstyr for kjæledyr.
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 33 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Ett av de beste stedene jeg har bestilt…
Ett av de beste stedene jeg har bestilt fra. Er super fornøy med produktene deres. Klorestativ/tønne og mat og snaks til kattene mine. Kjapp leverings tid og flotte priser og gode tilbud.
100% fornøyd.
Rask levering , bra pakket og meget bra produkter.Jeg har handlet der flere ganger og vil garantert handle der igjen.
100% fornøyd
Bare gode opplevelser
Har bestilt dyremat derifra flere ganger. Aldri noe tull og leverer raskt!
Fremstår som Norsk, men..
Fremstår som Norsk side, men om du leter godt kan du skjønne at den er Tysk. Forholdt meg innenfor fristen for pakker i Norge, men siden den ble sendt utenlands
har jeg ikke fått den til jul.
Hadde det blitt opplyst ville jeg brukt en annen side og hatt gaven nå.
Skikkelig skuffa.
Rask og bra sevice
Rask og bra sevice. Bra produkter og gode tilbud. Bruker dere masse..

Bra produkt
Bra produkt, punktlig leveranse, både kattene og jeg er fornøyde.

Dårlig opplevelse! - Som ble ryddet opp i
Kundeservice vanskelig å finne. Dansk telefonnummer, svensk person som svarer. Vedkommende klarer ikke finne meg på søk verken på e-postadresse eller på mitt telefonnummer. Ingen returadresse i pakken. Har kjøpt vanndispenser, men kun mottatt en plastskål.---
Oppdatering 19.12.: Jeg gjenopprettet slettet e-post med bekreftelse av bestillingen. Der fant jeg norsk telefonnummer og bestillingsnummeret. Tok kontakt med hyggelig, norsk servicemann som sendte meg ny pakke med varen. Denne gangen med vanndispenseren. Pakken kom også raskt i løpet av få dager.

God service og oppfølging
God service og oppfølging. De er løsningsorientert når noe går galt, i mitt tilfelle feillevering fra transportør.

Veldig fornøyd
Veldig fornøyd, handlet der i mange år.
Enkel og oversiktlig nettside.
Pålitelige og rask levering.
Anbefales.

Alltid fornøyd
Her har jeg alltid vært fornøyd når jeg har handelt. Å Natural serien dere har som kloremøbel til katt er helt super.

Svar fra zooplus.no
Jeg og katten er alltid førnøjde
Jeg og katten er alltid førnøjde. God kvalitet, gode priser, bredd utbyd....summe allt topp.

Svar fra zooplus.no
Fremstår som norsk, men...
Til tross for at de tydelig markedsfører seg mot det norske marked; benytter ett norsk domene, har all informasjon på norsk og priser oppgitt i norske kroner, er dette en tysk nettbutikk og tilbyr derfor kun tyske rettigheter ved defekt produkt.

Svar fra zooplus.no
Jeg vil bare si at jeg er superfornøyd…
Jeg vil bare si at jeg er superfornøyd med Zooplus. Både utvalget, kvaliteten og leveringen. Så flott at dere bruker Posten Bring da det aldri er noe tull når de leverer. Så tusen takk for beste dyrematbutikk på nett, og jeg har prøvd alle frem til jeg fant og ble trofast hos dere. :)
Kjempebra
Kjempebra ! Hver gang ! Alt ! God priser, utvalg, tilbud, service, levering. Tror ikke der finnes noe bedre !

Bra priser
Bra priser, gratis hjemlevering og rask og bra kundeservice++ Blir 👍 opp fra meg.

Super nettbutikk.
Har brukt denne nettbutikken siden, tja, 2017? Kjøper hundemat, naturlig hundesnacks og litt diverse utstyr til hund. Er alltid fornøyd, får tingene eg har bestilt innen rimelig tid og utvalget er supert. Har så langt ikkje sendt noe i retur eller kontaktet kundeservice, så det kan eg ikkje uttale meg om.
Eg liker at man kan kjøpe ein spareplan som går over fleire år slik at man sparer noen kroner om man handler ofte og at man samler poeng som man kan bruke til å kjøpe ting fra ei liste med forskjellige saker på.
Eineste minus eg kommer på er at de har gått over til å bruke Posten til å levere pakkene, eg har langt bedre erfaring og opplevelse med PostNord.

Svar fra zooplus.no
Beste dyrebutikken på nett!
Beste dyrebutikken på nett!
Rimelige produkter, stort utvalg og rask levering :))

Kundeservice unlater å svare
Denne gangen må det bli 1 stjerne. Har alltid handlet mitt dyrefôr hos Zooplus, og de har gode priser og rask levering. Men når man skal stille et produktspørsmål så unlater de å svare. Har sendt 3 meldinger via kontaktskjemaet på nettsiden de siste 2 ukene uten noe respons. Skjerpings på kundeservice fronten!