Mijn abonnement werd zonder duidelijke aankondiging met drie jaar verlengd, inclusief een forse prijsstijging én een upgrade naar het duurste (Gold) abonnement zonder mijn instemming. Ik heb... Vis mer
Se hva andre synes
De dame die aan de telefoon kwam was vriendelijk,deskundig en leide me door het systeem heen op een goede wijze. Ik had al een aantal gebeld over het probleem met inloggen maar zij hielp op juiste m... Vis mer
Har svart på 92 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Anouk was gelweldig en heeft mij goed…
Anouk was gelweldig en heeft mij goed geholpen

Svar fra Z login
De dame die aan de telefoon kwam was…
Ik had al een aantal gebeld over het probleem met inloggen maar zij hielp op juiste manier

Svar fra Z login
Stilzwijgende verlenging + upgrade naar duurste abonnement
Ik heb hier nooit voor gekozen en gebruik de dienst slechts vier keer per jaar voor btw-aangifte. De kosten zijn gestegen van €108 naar €229 voor drie jaar (+110%) voor exact hetzelfde minimale gebruik.
De verlenging werd alleen aangekondigd via een melding dat er ‘een bericht klaarstond in mijn berichtenbox’, wat pas zichtbaar is na inloggen op het portaal van Z login. Eerdere communicatie ontving ik steeds direct per e-mail, maar juist het bericht over de verlenging werd voor het eerst uitsluitend via een berichtenbox gedeeld.
Daarnaast is het bedrijf telefonisch niet bereikbaar (ruim 1,5 uur geprobeerd) en blijft een reactie per e-mail uit.
Twee sterren omdat de dienst zelf technisch wel goed werkt.
Goede begeleiding.
Met veel geduld door het hele activatieproces begeleid met een positieve afronding.

Goed geholpen
Goed geholpen, stond wel even in de wacht telefonisch

Svar fra Z login
Chanelle was behulpzaam omtrent…
Chanelle was zeer behulpzaam omtrent een vraag over machtigingen.

Svar fra Z login
Uitstekend te woord gestaan door…
Uitstekend te woord gestaan door Chanelle. Zij heeft het probleem snel opgelost.

Svar fra Z login
Dit bedrijf is alleen maar uit op geld
We hebben een jaar geleden al opgezegd via e-mail. Mauke van de facturering zegt dat het abonnement via de beheermodule opgezegd moet worden, maar in een eerdere mail zegt ze dat het ook via e-mail kan. Als ik de e-mail met de opzegging en alle relevante gegevens (die ze zelf genoemd heeft) laat zien, komt ze opeens met "de vereiste procedure": "Op basis van onze administratie en de geregistreerde gegevens kunnen wij echter uitsluitend handelen conform onze vastgelegde procedures en systeemregistraties.
Daarom blijven wij bij onze werkwijze dat een opzegging pas als volledig en definitief verwerkt wordt beschouwd wanneer deze conform de vereiste gegevens en via het daarvoor bestemde proces is afgerond. Zonder deze verwerking kunnen wij de beëindiging administratief niet als afgerond markeren.". Star, klantonvriendelijk en meedenken ho maar. Mauke leest ook helemaal niet wat je schrijft en dreunt elke keer hetzelfde verhaal op. Ook zegt ze dat we na de opzegging nog ingelogd zijn geweest - wat logisch is want het abonnement liep tot maart van dit jaar - en dat we daarom het komende jaar ook nog moeten betalen. . En dan hebben we het nog niet eens gehad over de toegevoegde machtigingenbundel Goud waar we nooit om gevraagd hebben. Zou van tevoren via o.a. e-mail aangekondigd zijn, maar de laatste mail die we gekregen hebben was op 1-7-2025 met de aankondiging dat ZLogin voortaan ZET Solutions gaat heten. Daarna aalleen nog de mail met de factuur.

Svar fra Z login
Telefonische goede uitleg gegeven zodat…
Telefonische goede uitleg gegeven zodat ik mijn aanpassingen zelf kon doorvoeren

prima service
de dame die me telefonisch hielp was adequaat, had geduld en het resultaat was naar verwachting.

Svar fra Z login
Chanelle een zeer vriendelijke en behulpzame…
Zeer vriendelijke en behulpzame medewerkster Chanelle aan de telefoon gehad.
Zij heeft ons goed geholpen

Svar fra Z login
het de klant makkelijker maken
Na enig aandringen toch nog versimpeling van mijn bedrijfssituatie voor elkaar gekregen wat mijn leven weer makkelijker maakt. Dank je Chanelle

Mitzi heeft
Mitzi heeft, na wat mail verkeer, de moeite genomen om mij te bellen om het probleem die ik ervaarde telefonisch te verhelpen. Ze heeft met geduld naar me geluisterd en het probleem binnen 5 minuten opgelost. Erg dankbaar voor. Dankjewel Mitzy.

Svar fra Z login
Mij heel snel en goed geadviseerd…
Mij heel snel en goed geadviseerd inzake machtigingsbundels.
Geholpen door Mitzy

Svar fra Z login
Mitzy heeft mij perfect geholpen
Mitzy heeft mij perfect geholpen. Uitgelegd hoe de machtiging werkt en hoe in te loggen. Met veel geduld en wat humor. helemaal top!

Svar fra Z login
Mitzy heeft ons goed geholpen
Mitzy heeft ons na een lange wachttijd aan de telefoon prima geholpen. Het gesprek met haar was vlot en verhelderend. Ze heeft de benodigde links en informatie meteen gemaild en uitgelegd welke procedure we moesten volgen.

Ik gebruik Zlogin voor BTW aangifte
Ik gebruik Zlogin voor BTW aangifte. Maar als daar een probleem bij optreed. Is deze firma niet te bereiken. Zelfs na 3 kwartier mobiel bellen. Uiteindelijk heeft de Belastingdienst ingegrepen en kreeg ik daardoor een uiterst vriendelijke en technisch goede medewerker Anouk, die me snel en adequate van mijn probleem heeft afgeholpen. Maar deze firma kan veel verbeteren

Svar fra Z login
Tamara heeft mij heel goed geholpen.
Tamara heeft mij heel goed geholpen.
Voor het geen waarvoor ik hulp nodig had werkte nadien goed. Daarnaast had ze alle tijd voor mij wat zeer prettig was.

Oplossen machtiging
Ik moest lang wachten voordat er iemand opnam. Maar uiteindelijk ben ik doorgekomen en heb met Mitzy gesproken. Zij heeft samen met mij het probleem opgelost door alle stappen aan de telefoon door te nemen totdat alles werkte. Perfect gedaan.

Svar fra Z login
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.