s 1 ster niet eens waard, alle positieve reviews zijn nep. beginnen praktisch allemaal met dezelfde titel. Doen aan stilzwijgend verlengen, verwijzen naar voorwaarden die je pas krijgt na een ''a... Vis mer
Se hva andre synes
Wij werken nu ruim een half jaar samen met deze partij op het gebied van SEO. Heel veel inhouse kennis op het gebied van onpage optimalisatie en voor mij de beste partij voor linkuidling. (Hiervoor oo... Vis mer
Is 1 ster niet eens waard, alle positieve reviews zijn nep. beginnen praktisch allemaal met dezelfde titel. Doen aan stilzwijgend verlengen, verwijzen naar voorwaarden die je pas krijgt na een ''... Vis mer
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Blijven maar ongewenste mailtjes…
Blijven maar ongewenste mailtjes sturen, stop daar alsjeblieft mee.
NIET INTRAPPEN!!
Doen aan stilzwijgend verlengen, verwijzen naar voorwaarden die je pas krijgt na een ''akkoord''.
De ''leads'' die je krijgt zijn nutteloos. Sturen na 14 dagen al een aanmaning en zetten een incassobureau op de zaak.
Al jaren lang zeer tevreden
Sinds 2019 werken bij samen met 24webvertising. Door de jaren heen hebben wij de samenwerking verder geïntensiveerd. Ons bevalt de samenwerking meer dan uitstekend. Prettige omgang, snel schakelen en telefonisch en per mail zeer goed bereikbaar!
Marketingbureau welke goed mee denkt…
Marketingbureau welke goed mee denkt en resultaten boekt met zowel off page als on page SEO. Ik raad 24webvertising zeker aan!
Wij werken al jaren samen met 24Webvertising en hebben het altijd als een prettige samenwerking ervaren!
Goede stabiele partij
Ik werk nu inmiddels 3 jaar samen met 24webvertising. Contacten met mijn contactpersoon Arjen zijn goed en afspraken worden altijd nagekomen. Daarnaast is hij telefonisch altijd goed bereikbaar, of belt snel terug. Zo door gaan.
Tevreden - altijd duidelijke afspraken
Wij werken al gedurende zo'n 3 jaar samen met 24webvertising. Zowel als publisher, waar zij voor ons advertorial verkopen. Maar ook als adverteerder als wij zelf advertorials willen inkopen. Het is een partij waar jevan beide kanten heldere afspraken mee te maken is.
Fijne communicatie
Fijne communicatie, snelle plaatsing
Ik bestel als sinds enkele jaren…
Ik bestel als sinds enkele jaren artikelen bij 24webvertising, ik vind vooral de prijzen relatief scherp en het aanbod reusachtig. Met banners (en bezoekersaantallen hieruit) heb ik geen ervaring, het gaat mij om de SEO waarde/juice die daaruit ontstaat en daar heb ik gewoon prima resultaten mee. Ook worden artikelen niet automatisch verlengd; dit zijn eenmalige aankoopkosten.
Ben heel tevreden met 24Webvertising
Ben heel tevreden met 24Webvertising, werken zeer professioneel en accuraat! We doen al jaren zaken met elkaar en heb een heel fijn contact met hen.
Adverteren op RTV NOF = ZINLOOS
Wij hebben lange tijd een banner gehad op de website van rtv nof om te kunnen kijken wat het deed. Slechts een paar kliks van bezoekers die maar een paar seconden op onze website bleven. Trap er niet in, want ze verkopen lucht!!
Nutteloze leads - Geen zaken mee doen
Nutteloze leads, geen reactie op mails. Zonde om hier nog verder tijd aan te verspillen, daarom deze korte review
Ga niet met deze partij in zee, 24Webvertsing verkoopt LUCHT
Op basis van een aanbieding met mooie bezoekers aantallen de beslissing genomen een banner te plaatsen op de website 50PlusinNederland.
Cijfers door Peter opgegeven.
“Zoals bekend is de leeftijdsgroep 49+ de grootste in de provincie en hiervan bezoeken minstens 630.000 mensen de website maandelijks."
In de praktijk blijkt dat er in juni maar18,5 K consument de website bezoeken. Er is misleidende informatie verstrekt. Peter staat niet open naar een oplossing te kijken. Hij is ook niet meer bereikbaar. Pas op voor het administratie kantoor HENSEN. Denken alleen maar aan het innen van de factuur kijken niet naar het probleem dat op tafel ligt. Beide bedrijven gaan zeer onprofessioneel en intimiderend te werk. GA NOOIT MET 24Webversting in zee. ZE VERKOPEN LUCHT.
Snel geholpen
Snel geholpen, denken mee met je wensen m.b.t. de advertentie
GEEN ZAKEN MEE DOEN!!!
Wat een belachelijke partij zeg! Als ik RTV NOF was zou ik mij doodschamen over zo'n advertentie bemiddelaar. Idd is het mij ook overkomen dat een medewerker (die er natuurlijk niet meer werk) mij voor 6 maanden een advertentie ruimte heeft verkocht, waar ik vervolgens nog een jaar aan vast zit.
Ze sturen erg slim de factuur voor de nieuwe abonnement periode 2 dagen na dat het nieuwe contract is ingegaan. En kun je dus niet meer op tijd opzeggen.
Qua communicatie ook een erg vervelende toon.
Bah. Vreselijke mensen
* let op voor het bedrijf 24webvertising / 24webvertising.nl *
Plots´ krijg ik ´n rare mail van dit bedrijf. Ik Google het bedrijf, en hun "site" - wel, ziet er allemaal héél raar en zeer onbetrouwbaar uit.. Geen idee overigens hoe ze aan mijn mailadres gekomen zijn. Wanneer ik hun adres Google, zie ik ´n pand waarvan ik denk : fake it.. Nee, ik vertrouw het helemaal niet.
oplichters zijn het.
oplichters zijn het.
Ze proberen je gelijk voor meerdere jaren aan zich te koppelen omdat dat in de voorwaarden staat.
GEEN ZAKEN MEE DOEN.
Let op! Echt zelf opzeggen een maand van te voren!!
Na een jaarcontract op de website 112 Amersfoort werd deze automatisch verlengt. Ik was hier niet blij mee maar het stond beschreven op de factuur dat het abonnement pas zou stoppen als je dit schriftelijk een maand van te voren opzegt, had ik niet goed gelezen.... Let dus op! Het abonnement stopt echt pas als je het zelf een maand van te voren opzegt.
Is 1 ster niet eens waard / oplichters.
Helemaal tevreden!
Vorige week een banner op 112harderwijk.nl geplaatst en super tevreden! thanks!
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.