Yumeko - het allerzachtste luxe eco bedgoed & badgoed Anmeldelser

TrustScore 4 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Virkelig lækkert sengetøj i høj kvalitet. Jeg kom til at bestille en forkert størrelses lagen og havde faktisk kommet til bryde emballagen, men Yumeko gjorde en undtagelse, så jeg kunne returnere og f... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Riktigt dåligt. Det går inte att beställa. Har försökt påtala detta flertalet gånger men supporten verkar inte vilja lösa det, jag ska få en betalningslänk men den kommer aldrig Förstå hur illa d... Vis mer

Selskapet har svart

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Wij hebben sinds 2016 onze matrassen, hoeslakens, kussens en Tencel dekbedden van Yumeko. Wij zijn enorm tevreden. Deze producten zijn van een zeer hoogwaardige kwaliteit!! Iedere dag kruipen we in ee... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

We hadden altijd een ander merk dekbedovertrek, vergelijkbaar materiaal. Wordt niet meer gemaakt, dus een zoektocht naar vergelijkbaar. Besteld, 2 dagen later werd het bezorgd. Ik maakte de doos op... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Soveromsmøbler
  2. Forhandler av badetøy

Skrevet av virksomheten

Yumeko staat voor eco slapen en baden. We zijn de groene keuze in kussens, dekbedden, beddengoed en badgoed. We gebruiken alleen de mooiste, zachtste, ecologische materialen. Met eco- en fairtrade certificaat.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 83 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 48 timer

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

37 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vurdert til 5 av 5 stjerner

In de natuur slapen binnen in ons huis

Ik heb een dekbed gekocht bij Yumeko. Eerst was ik aan het surfen op internet over al het dierenleed dat bij het maken van dekbedden te pas komt, en toen ontdekte ik dat Yumeko daar niets mee te maken wilde hebben. En dan ook nog in 1 klap alles EKO, huppekee, toen kwam ik in de stemming en sloeg ik toe. De prijs is wel hoog, maar ik ga ervan uit dat het dekbed jaren meegaat.
Bij ontvangst zat er ook nog een lekker geurzakje in de zak, hmm. Dat ligt nu tussen de lakens in de kast.
Bij het slapen voel ik me alsof ik in de natuur slaap met fijne mensen om me heen. Mijn geweten slaapt heerlijk met me mee en ik lig warm en zacht.
Op het logeerbed ligt er ook eentje, dus kom het uitproberen!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Yumeko op het lijf maakt slapen tot een feest.

Beste Jan,

Sinds kort slapen wij op en met slopen en lakens van Yumeko.
Wij werden overgehaald door een vriend en in eerste instantie denk je, onzin flauwekul, reclamepraatjes hoe er over gesproken werd.
Echter wij zijn om en willen dit delen met jou. Kom een keer proef slapen bij ons en je bent verkocht. Wij hadden gedacht om voor je verjaardag een set te kopen! Wij horen van je.

lieve groet,

janenaad

Geweldige kwaliteit lakens!

Ik wilde de lakens proberen omdat ze eco en fairtrade zijn. Ik was me eerst niet eens bewust van de schadelijke effecten van gekleurde lakens, nu wil ik alleen nog maar wit en van Yumeko. De lakens zijn heel zacht, ik krijg altijd complimenten van logees. Ook heel goed om een duurzaam, lokaal bedrijf te ondersteunen door bij hen te kopen en hun producten cadeau te geven aan vrienden en familie. Echt een aanrader en een eye opener!

Zoals het hoort!

Als je bij Yumeko koopt, weet je dat je op één lijn zit als het gaat om je ideeën over duurzaamheid en eerlijkheid. Dat geeft mij een vertrouwd en goed gevoel. En de service is navenant.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Uitstekende producten met een uitstekende service

2 grote en 2 kleine handdoeken + 2 kussenbeschermers gekocht by Yumeko.nl
De producten werden op tijd geleverd, waren goed verpakt, vergezeld met een lavendel geurzakje (echte lavendel), info kaart en een persoonlijk gerichte brief.

Nu ik de handdoeken al een tijdje in gebruik heb kan ik zeggen dat ze van voorbeeldige kwaliteit zijn. Heerlijk stevig, zacht en dik én van biologisch katoen, ongebleekt. De kussenhoezen doen prima werk, thuis en op vakantie.

Ik kan niet anders zeggen dan dat ik tevreden ben.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Yumeko slapen is geweldig slapen.

Als je toch een nieuw dekbedovertrek aan moet schaffen, neem er dan een van Yumeko. Het is een SUPER mooi en heerlijk zacht dekbedovertrek. Ik ben heel erg blij dat ik er een aangeschaft heb en de volgende keer komt er weer een van Yumeko.
Het krimpt ECHT NIET in de droogtrommel en blijft gewoon geweldig. De levering is perfect en snel.
Het is de beste aankoop geweest van mij wat betreft dekbedovertrekken.

Heeeerlijk beddengoed

Keurige en snelle service.
Snelle reactie op vragen per mail.
En het allerbelangrijkste: heerlijk om onder te slapen.
Hoop dat mijn oude overtrekken snel verslijten en ik nieuwe kan bestellen.

GEZOND

Naar een keer Yumeko kopen wil je nooit meer een andere. Heeeeeerlijk!

Top!

Zeer fijne kussens, slaap stukken beter. Komt natuurlijk ook omdat ik weet dat het duurzaam is, geeft een goed en rustig gevoel.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

geweldige producten geleverdnmet fantastische service

Ik heb bij Yumeko kussens besteld en deze werden zeer snel geleverd. Door een fout van mijzelf werd een korting niet doorberekend, maar na contact te hebben gehad met de klantenservice kreeg ik dit geld alsnog terug. Ik werd fantastisch geholpen door de mensen van de klantenservice en alles werd enorm snel geregeld.
De kussens liggen heerlijk en ik ben zeker van plan om meer producten te bestellen, zoals een dekbedovertrek en wie weet wat nog meer!!!
Kijk eens op de site en ik weet zeker dat je snel net zo enthousiast wordt als ik dat ben.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fantastische service en produkten.

Ben heel erg blij met de dekbedovertrekken, badhanddoeken en kapok kussens die ik besteld heb. De handdoeken drogen je heerlijk af, dekbedovertrekken lekker zacht. De kussens bevallen uitstekend.

Beide keren dat ik een bestelling heb geplaatst was de service perfect en werd het de volgende dag geleverd. Mocht ik nog iets nodig heb, dan bestel ik direct weer bij Yumeko.

Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv