Vi fikk 3 gavekort til mat og vinsmaking. Men helt umulig å booke noe som helst. Ene er på en mandag i September og andre langt ute i Februar. Utrolig tungvint og svært få ting å gjøre i helger... Vis mer
Topp service! Jeg ga bort et gavekort, som gikk ut på dato i helgen. Jeg ble frustrert da jeg trodde det var lengre gyldighet på gavekortet. Jeg sjekket på nettsiden og der stod det 3 år, så je... Vis mer
Jeg tok kontakt angående en opplevelse som ikke hadde fått satt opp nye datoer på flere måneder. Jeg opplevde først at jeg fikk litt lite informasjon om situasjonen, og savnet mer oppfølging når k... Vis mer
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 48 timer
Fantastisk rask, hyggelig og hjelpsom kundeservice! Terningkast 6!
Plagdes litt med å motta mail da jeg selv hadde skrevet feil, men dette ble raskt tatt tak i og det ordnet seg. Super service!
Håpløst å få kontakt med kundeservice via Mail. Ønsket å bruke angreretten i forbindelse med et kjøp, sendte mail ang. dette 9.12, med oppfølging 16.12 og har enda tilgode å få svar på mailen og pengene refundert.

Svar fra YouWish.no
En fin måte å handle på, enkelt og oversiktlig
Topp kundeservice. Jeg fikk problemer med en feil gjort av en restaurant ifm et gavekort, og kundeservice reagerte umiddelbart og løste saken på 2 dager. Veldig fornøyd.
Hei,
Jeg fikk et generelt gavekort som kunne brukes til å booke ulike aktiviteter. Dersom man f eks vil bruke det på restaurant så får man ikke vite hvilken restaurant det gjelder før man har bestilt. Det gjelder også mange andre bestillinger som f eks hudpleie mm.
Opplever deres nettsider som svært lite brukervennlige.
Det eneste som virket bra var kundeservice. De svart raskt på våre henvendelser.

Svar fra YouWish.no
Hadde problemer med å løse inn gavekortet, men fikk rask og god hjelp
Jeg hadde fått kinobilletter i gave og skulle aktivisere disse. Ble litt bekymret da jeg leste at support hadde begrenset åpningstid. Sendte mail til support fredag morgen og fikk utrolig rask tilbakemelding på under ti minutter og kodene jeg skulle bruke på kino tilsendt. Topp kundeservice!
Fraråder absolutt alle å bestille fra youwish eller samhandle med de på noen som helst måte. Utrolig uprofesjonelt og svindel på det høyeste. Står i en sak med de nå og de nekter å prate med meg, sier litt om hvordan de stiller seg ifht kundene sine.
Styr unna!

Svar fra YouWish.no
Utrolig god kunderservice! Raske og effektive. Lenge siden jeg har møtt så god kundeservice og oppfølging etter kun en telefonsamtale med Rikke
Meget fornøyd med servicen jeg fikk både per telefon og epost idag! Løste saken samme dag. Vennlige ansatte er et stort pluss også 😊
Veldig god kundeservice - rask, hyggelig, effektiv og meget hjelpsom :)
Vi har benyttet You Wish ved et par anledninger. Hadde litt trøbbel med å booke på hjemmesiden og tok derfor kontakt med kundeservice. Kundeservicen her er av ypperste kvalitet; forklarende, hjelpsom og utrolig hyggelig. Kan anbefales på det sterkeste!

Svar fra YouWish.no
Opprettet bruker men det gikk ikke å booke det eventet vi hadde fått i gave ved flere tilfeller. Ble da lagt bort helt til det var utgått på dato. Selvfølgelig er det ingen påminnelse på mail ol på at kortet går ut på dato, selv om det er hundre andre reklamer om å kjøpe andre ting! Styr unna.

Svar fra YouWish.no
Jeg har benyttet Youwish mange ganger både privat og gjennom bedrift. Lynrask hjelp og kjempegod service:)
Dette firmaet sender oss stadig fakturaer for varer og tjenester vi ikke har bestilt eller mottatt. Klassisk svindeltaktikk å bare gamble på at folk godkjenner faktura uten å sjekke. Styr unna.

Svar fra YouWish.no
Dårlig informasjon om dato på gavekort. Og når frist for gavekort var overskredet med to dager, var det kontant nei fra kundeservice. Hadde også fått et nytt gavekort fra familien nå, og ønsket å få refundert dette. Da gikk de inn i personlige beskjeder som skrives i gavekort, og mente at det min far hadde nettop gitt meg heller ikke kunne refunderes pga 2 ukers frist. Virker utrolig uprofft hele greia. Tydelig en strategi at folk ikke skal rekke å bruke pengene de har fått i gavekort.

Svar fra YouWish.no
Vi har benyttet YouWish flere ganger, ofte ifm. ønsket om å gi nære og kjære gode opplevelser. Utvalget er stort, man får ideer til opplevelser man ikke selv ville kommet på, og selve opplevelsene er veldig bra (kan bl.a. anbefale å kjøre raske biler..).
I tillegg oppleves kundeservice som meget god; rask og presis respons på forespørsler. Kan anbefale YouWish på det sterkeste!