Vi fikk 3 gavekort til mat og vinsmaking. Men helt umulig å booke noe som helst. Ene er på en mandag i September og andre langt ute i Februar. Utrolig tungvint og svært få ting å gjøre i helger... Vis mer
Topp service! Jeg ga bort et gavekort, som gikk ut på dato i helgen. Jeg ble frustrert da jeg trodde det var lengre gyldighet på gavekortet. Jeg sjekket på nettsiden og der stod det 3 år, så je... Vis mer
Jeg tok kontakt angående en opplevelse som ikke hadde fått satt opp nye datoer på flere måneder. Jeg opplevde først at jeg fikk litt lite informasjon om situasjonen, og savnet mer oppfølging når k... Vis mer
Vi har benyttet YouWish flere ganger, ofte ifm. ønsket om å gi nære og kjære gode opplevelser. Utvalget er stort, man får ideer til opplevelser man ikke selv ville kommet på, og selve opplevelsene er... Vis mer
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 48 timer
Ikke min første gang å kjøpe en opplevelse gave her. Fornøyd hver gang. Men av og til henger siden. Så må dere fikse det.
Har booket fra YouWish ved flere anledninger. Mange fine og minneverdige opplevelser. Denne gangen måtte jeg i kontakt med supporten for å booke opplevelsen. Fikk god og rask hjelp i bookingen. Gleder meg til opplevelsen allerede!
Enkel å komme i gang og god variasjon å velg mellom
Veldig god kundeservice! Raskt svar og behjelpelig!
Kundeservicen er helt upåklagelig. Får alltid den beste hjelpen og et resultat som passer meg bra som kunde. Dem er raske og klare i tilbakemeldingene. Dette har skjedd to ganger, så kan trygt anbefale YouWish. Føler meg godt tatt vare på som kunde.
Behjelpelige når du trenger å forlenge utløpsdato på gavekortet😊
YouWish viste forståelse og romslighet i en situasjon jeg selv hadde satt meg i.
Hadde en bra kundeservice opplevelse der jeg fikk hjelp av Mona, som både var rask og forståelsesfull.
Rask og god kundeservice :)
Beste anbefalinger. Service 5*. Rask og effektiv.
Har mottatt 2 gavekort gjennom youwish og det at man først må aktivere gavekortet og deretter sende en mail eller ringe (i åpningstiden) for å benytte gaven er så tungvint at det kun kan bli en stjerne.

Svar fra YouWish.no
Utrolig god kundeservice når noe må endres eller man har spørsmål om opplevelsene. Mange morsomme opplevelser for alle man kjenner. Har kjøpt mange gaver herfra.
Hadde ved en glipp bestilt to like gavekort hos YouWish, og etter å ha vært i kontakt med de så kansellerte de det ene uten noen spørsmål what so ever💪. DET kaller jeg god kundeservice det, opplever tidvis at det nok ikke er like enkelt i andre sammenhenger! Så takk til YouWish!!
Lett å finne det man trenger, flere muligheter å betale på og kundeservice svarer ganske fort.
Veldig fornøyd med alt! Har både kjøpt og fått gave herifra! God service og raske svar, et stort utvalg av opplevelser og fine priser!
Veldig bra service. Fikk raskt svar på det jeg trenger hjelp med 😊
Rask hjelp ved behov. Enkelt å bestille. Mye å velge mellom. Anbefales !!
Greit å gi gavekort, men tungvint med å løse de inn, når prisene ikke følger prisgarantien. Restbeløp og overskytende betales tilbake etter oppholdet, som ikke er bra nok. Bestill heller direkte. YouWish er bare et hinder i veien....

Svar fra YouWish.no
Helt håpløst, styr unna! SVINDEL! Jeg betaler mye mer for SPA-behandling med gavekortet enn den egentlig koster! Dessuten sier de at gavekortet mitt allerede har gått ut på dato, noe det ikke gjør før 2026. Så dermed får jeg ikke brukt det.... :-( :-(