Veldig fornøyd med handelen og deres nettside. Flott produkt.
Veldig bra kvalitet på klærne. Ingen juks med bilder - klærne ser ut som på bildene. Kjapp levering.
Enkel betaling og kjapp leveringstid. Veldig fornøyd med produktet!
Om YAS Online Shop
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
Danmark
- www.y-a-s.com
Veldig fornøyd med handelen og deres…
Veldig fornøyd med handelen og deres nettside. Flott produkt.
Enkel betaling og kjapp leveringstid
Enkel betaling og kjapp leveringstid. Veldig fornøyd med produktet!
Bruker kanskje KI til å svareVis mer
Halve bestillingen min ble kansellert…
Halve bestillingen min ble kansellert uten at jeg fikk beskjed om det og når jeg kontaktet kundeservice for å høre hvorfor noe manglet, fikk jeg et autogenerert KI-svar som ikke ga meg svar på det jeg hadde spurt om.
Fordi halve bestillingen ble kansellert sitter jeg nå med et halvt antrekk som ikke kan brukes og jeg må betale for returen.
Levering tok over én uke.

Bra klær
Bra klær, men det tok lang tid før en fikk varen. Så derfor kun 3 stjerner. Raskere levering ville ha blitt 5 stjerner

Svar fra YAS Online Shop
Veldig lett og raskt med levering og…
Veldig lett og raskt med levering og retur. Tusen takk🙏🏻
Jeg kjøpte en denim skjørt fra Yas i en…
Jeg kjøpte en denim skjørt fra Yas i en Kouture butikk i Oslo. Skjørten ble veldig blekk etter en vask og ser ut som gammel nå. Jeg ville reklamere varen, så fikk jeg beskjed om at YAS har ikke godtatt reklamasjon. Dårlig kvalitet, bortkastet penger for noe som kan brukes kun 1 gang :(

Super fin kjole
Jeg fikk klær som var sydd feil
Jeg fikk klær som var sydd feil. Jeg tenkt at det er veldig bra firma med høy kvalitet men jeg fikk klær som var dårlig laget. Jeg skal bestille ikke mer fra YAS. Jeg er skuffet fordi jeg ville kjøpe denne klær. Jeg har bilder men jeg vet ikke hvordan kan jeg sende.

All good quality
Fantastisk bra og rask service
Fantastisk bra og rask service. Strålende fornøyd med kjolen min
Jeg sendte en genser i retur til dere…
Jeg sendte en genser i retur til dere 2/10, men har fortsatt ikke fått tilbake pengene.

Svar fra YAS Online Shop
Flotte produkter til en god pris