VILA Online Shop Anmeldelser 15 534

4,5

Kjempefine!!Veldig fornøyd♥️ Kjøpte to farger.Og lurt å gå ned en størrelse fra det du normalt bruker. Gleder meg til å bruke de i to bryllup i år 🥰

Superfornøyd med blusen. Fin i stoffet (litt tykt, fint stoff så faller fint), veldig pen mørk brunfarge. Jeg bruker alt i fra 38 til 42 men bestilte 42 i denne og perfekt størrelse. Det betyr vel at... Vis mer

De hadde plutselig ikke alle varene jeg hadde kjøpt og fikk ikke noen beskjed om det. Leveringen tok også litt tid og ikke noen klar kommunikasjon rundt det. Var usikker på flere punkter rundt leveran... Vis mer

Veldig lettvint å bestille på nett , da jeg kjenner til det jeg bestilte fra før . Jakken er behagelig og uunngåelig i mitt klesskap. Det er også veldig en behagelig i strikkejakke!

1. Dameklesbutikk

Om VILA Online Shop

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

The design philosophy of VILA is based on a feminine approach to fashion, uniting femininity with fashion and trend insights and adding a bit of sensuality. Every single style that leaves our hands is made with a passion to create something to be proud of, and to enable someone to be proud to wear it. We strive for high quality in everything we do, through working with the best possible materials, and carefully selecting every single bit and piece of each design.

If you would like to get in touch with our customer service, please go to:

vila.com/contact

4,5

Enestående

16k anmeldelser

Liten i størrelsen

Liten i størrelsen, kjøpte L men passet ikke enda det er den størrelsen jeg bruker

2. februar 2026

Hei Helen,

Tusen takk for at du tok deg tid til å dele erfaringen din med oss. Vi setter stor pris på at du gir oss tilbakemelding, og tar kommentaren din om størrelsen videre.

BESTSELLER nettbutikker
Kundeoperasjoner

Returnerte vare (feil størrelse)

Returnerte vare (feil størrelse), ble lovet samme rabatt når jeg bestilte samme vare i annen størrelse. Såg aldri igjen de pengene. Fikk heller ikke svar på henvendelser.

19. desember 2025

Hei

Takk for at du deler opplevelsen din med oss.

Vi forstår godt at det er svært frustrerende når du ble lovet samme rabatt ved nytt kjøp, men opplever at dette ikke ble fulgt opp, og at du heller ikke har fått svar på henvendelsene dine.

Det beklager vi oppriktig, og vi er lei for ulempene dette har medført for deg.

Vi kan dessverre ikke finne en konkret sak basert på informasjonen i anmeldelsen alene. Vi ber deg derfor om å ta kontakt med oss igjen. Dersom du allerede har en sak hos oss, vennligst svar direkte på e-posten du har mottatt, så vil en medarbeider se nærmere på saken. Du er også velkommen til å dele ordrenummeret ditt her, slik at vi kan hjelpe deg videre.

Takk for at du tok deg tid til å skrive, og vi håper å få mulighet til å rette opp i dette for deg.

Customer Operations

Strikkekjolen hadde et hull…

Strikkekjolen hadde et hull dessverre...
Oppdaget først dette da jeg hadde klippet av merkelapper, og skulle ta den på meg.
For sent å returnere.
Så derfor blir det få stjerner fra meg denne gang.

15. januar 2026

Hei

Takk for tilbakemeldingen din og for at du tok deg tid til å skrive til oss.

Det er veldig leit å høre at strikkekjolen dessverre hadde et hull, og at dette først ble oppdaget etter at merkelappene var fjernet. Vi forstår godt at dette er både skuffende og frustrerende.

Vi beklager virkelig den ulempen dette har medført for deg.

Vi har nå tatt kontakt med deg direkte via e-post, slik at vi kan se nærmere på saken og finne en løsning sammen med deg.

Takk igjen for at du delte opplevelsen din, og vi ønsker deg alt godt videre.

Customer Operations

Kjolen jeg fikk luktet svette og var…

Kjolen jeg fikk luktet svette og var tydelig brukt.

12. januar 2026

Hei,

Takk for at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss.

Vi forstår godt hvor ubehagelig og skuffende det er å motta en kjole som lukter svette og fremstår som brukt. Dette er helt uakseptabelt, og absolutt ikke den kvaliteten eller opplevelsen vi ønsker at våre kunder skal få.

Vi beklager virkelig for ulempen dette har medført. Det er vi oppriktig lei oss for, og vi tar dette svært alvorlig.

Vi kan bekrefte at en av våre kundeservicemedarbeidere nå har tatt saken, og en agent vil kontakte deg så snart som mulig for å finne en løsning og hjelpe deg videre.

Vennlig hilsen,

Customer Operations

Størrelsene på alle 3 var forskjellige…

Størrelsene på alle 3 var forskjellige 10 cm mindre i bredden på 1 og en var 4:5 cm mindre.

9. januar 2026

Hei,

Takk for at du tok deg tid til å dele tilbakemeldingen din med oss.

Vi forstår godt hvor frustrerende det er å oppleve at størrelsene varierer så mye, spesielt når forskjellen er opptil 10 cm i bredden på én vare og 4–5 cm på en annen. Det er naturligvis ikke slik det skal være, og vi skjønner godt at dette gir en dårlig opplevelse.

Vi beklager virkelig for ulempen dette har medført. Det er ikke den kvaliteten eller konsistensen vi ønsker å levere, og vi er lei for skuffelsen dette har skapt.

Vi har tatt kontakt med deg direkte via e-post, slik at en av våre kundeservicemedarbeidere kan se nærmere på saken og hjelpe deg videre med en løsning.

Takk for at du gjorde oss oppmerksomme på dette, og for at du tok deg tid til å skrive til oss. Vi ønsker deg alt godt fremover.

Vennlig hilsen,

Customer Operations

Dårlig hjelp dårlig service og dårlig…

Dårlig hjelp dårlig service og dårlig kommunikasjon. Kommer aldri til å verken snakke med kundeservice eller handle fra dere igjen! Dere mener det er funnet en løsning på min sak pga jeg har vært i kontakt med kunde service noe som ikke stemmer da jeg fikk et svar også logget dere av å sluttet å svare så fikk heller ingen løsning på saken!

2. januar 2026

Hei,

Takk for at du tok deg tid til å dele tilbakemeldingen din med oss.

Vi forstår at du har opplevd hjelpen, servicen og kommunikasjonen som mangelfull, og at dette har gitt deg en svært negativ opplevelse. Det beklager vi oppriktig.

Vi kan se at du allerede har vært i kontakt med vår kundeservice, og at det nå er funnet en løsning på saken din. Vi er lei for at prosessen ikke har levd opp til forventningene dine underveis. Hvis du fortsatt trenger hjelp, vennligst svar på e-posten som ble sendt i saken som allerede er startet.

Takk for at du gjorde oss oppmerksomme på dette. Vi ønsker deg alt godt videre og setter pris på at du tok deg tid til å skrive til oss.