Goed bedrijfs
Sorry. 2 bedrijven door elkaar gehaald daarom excuses

Svar fra Ws Classiccars
Zelf komen we uit de transport wereld dus geboren achter het stuur zoals ze zeggen. Na jaren lang naast de classic car import en export ook een transport bedrijf gerund te hebben toch maar 15 jaar geleden besloten om alleen met de classic cars verder te gaan. Een uit hobby voor classic cars geboren onderneming Onze eerste classic car hebben wij gekocht toen we 12 jaar oud waren. En sindsdien zijn we besmet met het autovirus waar nog geen medicijn voor gevonden is. Dit resulteert erin dat ons bedrijf, dat al vanaf 1988 bestaat, en zich vanaf die datum heeft bezig gehouden met de import en export van classic cars en onderdelen.
Zuiderdiep 366, 7876 AT , Valthemond, Nederland
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Sorry. 2 bedrijven door elkaar gehaald daarom excuses

Svar fra Ws Classiccars
Ik heb hier laatst onderdelen besteld.
Goed en snel contact gehad. Bij het ophalen van de onderdelen geen gezeur.
Alles goed en netjes afgehandeld.
Zeker een aanrader.
Mannen van W.S. Classic Cars jullie zijn TOPPERS.
Erg prettig om met jullie zaken te doen, jullie hebben me al verschillende keren uit de brand geholpen wat geen enkel ander bedrijf voor elkaar kreeg.
(afgunst, zeurders en leugenaars blijven er altijd trek er je niks van aan)
SUPER BEDRIJF !!!!!!
hebben we al veel zaken mee gedaan altijd correct behandeld!!!!
Goede prijzen, goede afspraken mee te maken en ze weten waar ze het overhebben ze zijn erg deskundig.
NOG EVEN EEN HERINNERING......................
OPLICHTERS IN HET KWADRAAT.....
deze oplichters hebben onderdelen voor mij naar nederland gehaald...
we hadden een vaste prijs afgesproken .
toen ik de onderdelen zou ophalen moest ik 5000 euro xtra afrekenen ..
als ik dat niet zou betalen zouden ze mijn onderdelen verkopen en had ik niets.
dus ik stond met de rug tegen de muur en kon dus letterlijk geen kant op.
MENSEN IK ZOU 3 X NADENKEN VOORDAT IK MET DEZE ACHTERBAKSE OPLICHTERS IN ZEE GING.
DUS DOE JE DAT WEL ACHTERAF NIET JANKEN.,,
IK HEB JULLIE GEWAARSCHUWD....
GROETEN HARRY BAKKER.....
Super bedrijf heel vriendelijke mensen en een snelle reactie goed geholpen super blij mee
Ben net er even wezen kijken. Er stond een hele mooie witte Dodge Ram. Hek stond open en er waren ook mensen van DHL pakketdienst ( zitten bij het pand in ) en een transport bedrijf de Groot zit er naast .lang verhaal kort te maken er was genoeg beweging op het terrein.. Dus kijken naar die Ram vervolgens komt de eigenaar eraan en doet de hek dicht. Komt die eraan met een hoop bombarie dat het verboden terrein is en dat wij daar niet mogen komen . Ik zei wij keken even naar die Ram. En daar was meneer niet mee eens want je gaat niet ongevraagd een prive terrein op. ( Een bedrijfspand ga je toch bezoeken ?? ) En zegt de beste man jullie hebben daar toch geen geld voor . Bla bla bla. En ik ram met een heftruck in jullie auto dit is prive terrein. Ik heb mijn excuses aangeboden dat ik het bordje eigen terrein niet gezien had. Maar meneer bleef maar schelden dat hij de mensen hier in de buurt wel zat was en dat het allemaal waardeloze mensen zijn hier in de buurt dat ik dat even door moest geven aan de mensen hier in de buurt ( bij deze dus ,,🤣🤣) moest er eindelijk een busje uit van DHL pakketdienst konden wij er ook uit. Wij rijden weg zeg ik nogmaals excuses was niet zo bedoeld. Hij was DHL pakketdienst ook zat en Transport Bedrijf Grooten ook want ze rijden allemaal als idioten op het terrein . Maar goed. Geen Reclame als je zo doet als bedrijf zijnde. Wij kopen daar nog geen schroefje of boutje . Mensen kijken uit want dit is absoluut geen zuivere koffie. Absoluut niet netjes hoe ze doen naar een klant.

Top bedrijf.
Voor bumper bestelt voor mijn pick-up.
Duurde iets langer dan verwacht, maar weet netjes op de hoogte gehouden waarom dit het geval was.
Jan Willem van kampen
Ze kregen het voor mekaar me iets te leveren wat dus al jaren écht nergens meer te krijgen is, ook niet bij obscure bedrijfjes in de USA (een rubber voor de schuifdeur van een Dodge Van uit '77). En dit terwijl zoiets niet eens binnen hun reguliere handel valt. Zeldzame service, grote klasse!
Heb WS benaderd om een deel Onderdelen te verschepen vanuit USA.. goede afspraken, eerlijke prijs. Ook was er sprake van een tussendoorse service waarbij ze meteen hebben gehandeld. Gewoon top. Zeldzaam in deze tijd
pas veel onderdelen gekocht voor mijn oltimer. ben supper blij met dit adres voor de onderdelen die ik nodig heb. ga zo door ik heb nog veel meer nodig Mannen
Heel verstandig om met je auto met reclame als idioten te rijden, kleven met je lichten knipperen claxoneren. Omdat je zelf met 150 wil doorrijden waar je 100 mag. En als je er dan langskomt je middelvinger op te steken samen met je passagier.
Zeer professioneel dit soort gedrag zegt veel over de betrouwbaarheid van de persoon.
Succes en hoop dat je je zelf tegen komt en niet een ander te pletter rijdt.
Jullie zijn vast ook niet aan de kant gegaan voor de ambulance die eraan kwam
Hallo Oldtimer liefhebbers,
mijn naam is Gerard, en ben al jaren een oldtimer liefhebber.
Afgelopen weekend, na veel rond kijken en tevergeefs vele km gereden te hebben in nederland op zoek naar een echte oldtimer usa pick up.
Naar het hoge noorden gereden en bij W.S. Classic Cars uitgekomen.
En kan ben blij dat ik de lange trip gemaakt heb.
Heb mijn droom pick up gevonden.
Een mooie originele Chevrolet van 1953, moet nog gerestaureerd worden maar is een pareltje.
En heb veel goede info gekregen van Duncan en zijn vader. Bedankt en zeker tot ziens.
Zeer goed geholpen, en verstand van zaken omdat ze liefhebbers zijn dat merk je.
Heb er al 2 pick ups gekocht in 8 jaar tijd.
chevrolet van 1949 en gmc 1970
Bij vragen staan ze altijd klaar.
Oplichters zijn het. Voor veel geld een motorblok gekocht wat echt goed zou zijn. Blijkt dat de cilinders lange tijd onder water hebben gestaan en alles verrot is aan de binnenkant. Geen garantie, geen omruiling, geen reparatie van de kapotte onderdelen.. Niks kopen daar!!
We hebben al verschillende auto’s bij W S Classic Cars gekocht. Zeer kundige, vriendelijke mannen.
Prijs, kwaliteit, service verhouding is TOP!!
Wij hebben een ford f1 gekocht bij deze man motor en bak zou goed zijn .
Motor was niet meer te redden tandwielen in de bak stuk achteras verrot de onderdelen die hij zou regelen en dus al betaald hebben zitten we nu al 13 maanden op te wachten .
Hij heeft ons een vooras verkocht die niet past en ook niet pas te maken is onze oude as heeft hij nog steeds op de side staan maar volgens meneer leugenaar heeft hij die niet meer en de as waar wij dus niets aan hebben wil hij niet terug nemen want hij is nu 't gezeik zat en we kunnen stikken.
Heel vriendelijk tom hij 't geld uit je zak heeft en dan kun je doodvallen .
!!! WAARSCHUWING koop hier niks !!!
Contact gezocht met eigenaar wc classics (Duncan)
Nadat ik per mail geen reactie kreeg heb ik een whatsapp bericht gestuurd.waarin ik aangaf belang te hebben bij een bepaald onderdeel en dat ik hem wel wou komen ophalen. De eigenaar gaf aan dat dit over 2 maand zou moeten plaatsvinden omdat hij in het buitenland verbleef, ik gaf aan dat als de eigenaar weer terug zou zijn ik contact zou opnemen over het ophalen van het onderdeel, 2 dagen later stuurt hij mij een bericht dat het is verkocht aan iemand anders.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.