Vriendelijke verkoper die zijn best…
Vriendelijke verkoper die zijn best doet om voor normale prijzen een auto te verkopen, ga zo door💪
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Ik belde voor een afspraak om te kijken naar een leuke Volkswagen. Aanbetaling gedaan, vond ik niet erg. Ik had de zekerheid dat de auto voor mij gereserveerd stond.
Ik kwam aan, de auto zag er netjes uit, een mooi en goed verzorgde auto. De eigenaar/verkopen gaf me een duidelijke uitleg over de auto. Alles was helemaal in orde.
Uiteindelijk heb ik de auto gekocht en rijd ik er nu een tijdje mee. Ik ben er heel blij mee! Kudos naar het bedrijf! Heel betrouwbaar.
Super bedrijf
Ik kwam aan bij het bedrijf niet wistende wat ik moest verwachten maar ging terug met een top gevoel en een auto die net zo goed was
Zeker een aanrader!
Super vriendelijke verkoper, eerlijk verhaal.
Blij met mijn aankoop!
Onlangs een witte Peugeot 107 gekocht bij dit bedrijf. Als alleenstaande vrouw vond ik het eerst wat lastig. Maar deze verkoper is ontzettend eerlijk en gaf mij meteen veel vertrouwen. Alles wat hij mij vertelde over de auto en het onderhoud klopte. Dit weet ik omdat ik na de aankoop een kennis met ervaring heb gevraagd om het te controleren. Ik raad iedereen aan om hier een auto te kopen,zeer goede ervaring
Aardige jonge zeer netjes geholpen en beleefd. Fijne auto gekocht.
Ik was op zoek naar een goedkope auto,zodat ik naar mijn werk en terug kon rijden en dat vond ik bij deze garage. echter stond er vermeld dat de auto’stoef’ in zijn achteruit ging, ik had een aanbetaling gedaan van 150 om er zeker van te zijn dat de auto er nog zou staan als ik langs kwam aangezien het een reis was van ongeveer 2 uur. Ik kwam met 2 andere vriendinnen om een test rondje te maken wij alle 3 kregen de auto niet in zijn achteruit. We zijn terug gereden en ik heb netjes gevraagd of hij het wilde voor doen want misschien is er een truckje voor. Het is hem zelf ook maar een paar keer gelukt dus niet alle keren!. Ik heb op dit moment besloten de auto niet te kopen aangezien ik ook wel eens achteruit moet rijden. Ik baalde er zelf van want ik vond het een leuke auto en had er 1 nodig. Ik heb mijn aanbetaling van 150 niet terug gekregen wat ik raar vind want de auto deed het niet naar behoren. Stoef in zijn achteruit zie ik als wat moeilijk of zwaar en niet als helemaal niet.

Svar fra Hbcompanyautos
Advertentie staat auto goed.
Aanbetaling gedaan.
Kom daar aan en auto is stuk
Willen de aanbetaling niet netjes terug geven.
Wat een bedrijf is dit zeg, absoluut nooit zaken doen met deze oplichters.

Svar fra Hbcompanyautos
Dit is een zeer onbetrouwbaar bedrijf.
Zoals velen al hebben gezegt in de review.
Laat u niet misleiden door praatjes en belofte want ze komen niets na

Svar fra Hbcompanyautos
Blijf weg bij dit bedrijf, houd zich niet aan de afspraak.
Zijn auto bedrijven die wel om hun klanten geven.

Svar fra Hbcompanyautos
Belooft niet wat de verkoper zegt helaas.
Geen goede ervaring zijn veel betere bedrijven.

Svar fra Hbcompanyautos
Na het halen van mijn rijbewijs heb ik mijn eerste auto hier gekocht, 2 maanden geleden. De apk duurde iets langer omdat het vakantie tijd was maar ondanks dat ben ik super tevreden en was de communicatie prettig. het was de eerste keer dat ik een auto koop en de verkoper heeft alles netjes uitgelegd. ik heb er zeker geen spijt van dat ik mijn auto hier gekocht heb en ik weet waar ik weer terug ga de volgende keer maar eerst wil ik de auto nog een paar jaartjes houden
Ik ben super blij met mijn nieuwe autootje, ik heb na jaren eindelijk weer een auto kunnen kopen. Ik ben bij dit bedrijf terecht gekomen via tiktok.
De prijs kwaliteit verhouding is top, en de auto werd ook afgeleverd met een nieuwe apk.
Ik hoop er nog heel veel jaren van te kunnen genieten heel erg bedankt Hannes!
Heel erg blij met mijn auto die ik aangekocht heb bij deze auto dealer. Top service, Zeer vriendelijke benadering, kortom dit bedrijf is een echte aanrader👍! bedankt HB Company
Goed bedrijf, top service! Ik heb een auto uit de showroom gekocht en deze werd afgeleverd met een nieuwe apk. Ik vond het fijn om hier zonder zorgen een auto te kopen. Dankjewel voor de service
Slechte ervaring met deze garage! Drie maanden geleden een tweedehands auto gekocht, waarbij mij werd verteld dat garantie alleen gold als ik binnen een week met pech langs de weg stond. Nu is de auto kapot gegaan, ANWB constateerde afgebroken bougies, terwijl de garage beweerde dat de auto was nagekeken – duidelijk niet gebeurd. Omdat mij bij aankoop was verteld dat ik geen garantie had, heb ik zelf de bougies laten vervangen. Achteraf blijkt dat dit wél onder garantie had moeten vallen, maar toen ik de garage hierop aansprak, werd ik afgewimpeld. Geen enkele medewerking, geen contact meer en zelfs onbeschofte reacties aan de telefoon. Intussen weken verder, zonder auto en zonder oplossing. Absolute afrader als je niet opgelicht wilt worden!

Svar fra Hbcompanyautos
een auto van hem gekocht. hij zei dat de motor goed is maar na twee weken begint de auto te roken. de kosten voor het repareren van de motor zijn dezelfde prijs als de auto. wees alsjeblieft bewust.
——
bought a car from him. he said the engine is good but after two weeks the car start smoking. the cost of fixing the engine is same price as the car. please be aware.
Oplichter! Let op! Ze verwijderen alle slechte reviews op hun eigen website. Heb een auto gekocht die schijnbaar 100.000 km geleden een grote beurt gehad moest hebben, ook kon ik gelijk de distrubitieriem vervangen, de km teller stond op 130.000 maar loopt nu bij elke 100 km, 1000 km omhoog en hb autos in drunen konden niks voor me doen, eigen schuld zeggen ze had je maar beter moeten kijken.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.