Workmanstore Anmeldelser

TrustScore 4 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik had iets te vroeg de factuur en orderbon weggegooid en wist niet exact meer wat ik besteld had (zat onterecht te wachten op een nalevering). Via de servicedesk goed geholpen en zonder probleem de b... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Buty są dobrej jakości. Elastyczne i jak na ten czas co użytkuje nie mają wad . Narazie są w fazie testów , bo to tylko tydzień gdy je używam. Zobaczymy za kilka miesięcy.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Zeer tevreden over de klantenservice van Workmanstore! Ze reageren snel, zijn vriendelijk en denken goed met je mee. Mijn vragen werden snel en duidelijk beantwoord en ik werd goed geholpen. Echt een... Vis mer

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Schoenen besteld. Op dag van levering geïnformeerd, maar konden niet vertellen wanneer schoenen geleverd konden worden. Ze gingen het meteen uitzoeken met twee personen. Na 48 uur weer zelf moeten inf... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Butikk med verneklær og arbeidstøy
  2. også i
  3. Forhandler av arbeidsklær
  4. Skobutikk

Skrevet av virksomheten

Workmanstore, een online- en fysieke winkel met allerlei producten op het gebied van persoonlijke bescherming. Denk daarbij aan werkkleding, werkschoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen. Ook voor personalisering van bedrijfskleding bent u bij Workmanstore aan het juiste adres, denk daarbij aan het bedrukken en/of borduren van werkkleding. Wij adviseren graag over de verschillende mogelijkheden.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har ikke svart på negative anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

136 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Zeer tevreden.

Zeer tevreden.
Er was een klein probleempje en dat werd zeer snel en vakkundig opgepakt.
Zeer goede klantenservice en heel vriendelijk.
Kom zeker terug.

10. september 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Moest monsterlijk lang wachten op mijn…

Moest monsterlijk lang wachten op mijn schoenen en ik kwam maar niet in contact over wanneer mijn schoenen aan zouden komen, heb in totaal een maand gewacht tot ze aankwamen, ik heb lange werkdagen en verwacht dat ik mijn schoenen dan kan gebruiken en nu doen mijn voeten pijn door mijn oude schoenen

11. september 2026

naar verkeerd adres verzonden

Verkocht aan en verzenden naar zijn omgewisseld inhoudende dat artikelen naar verkeerde adres zijn geleverd. En ja.... ik heb het bij de bestelling gecontroleerd

3. september 2026

Werkkleding

De producten die aangeboden worden zij duidelijk omschreven en vandaag besteld is echt morgen in huis Is gewenste artikel niet voorradig of heeft het een langere levertijd dan wordt dat gelijk vermeld

7. september 2026

Heel slecht

Heel slecht
Voor 23:00 besteld morgen in huis duurt alleen een week als je ze binnen krijgt
En ook nog eens een hele andere schoen geleverd verkeerde maat
Hele slechte service

6. september 2026
Vurdert til 4 av 5 stjerner

De bestelling is in eerste instantie…

De bestelling is in eerste instantie niet geleverd. Na een mail gestuurd te hebben werd het netjes opgelost en alsnog verstuurd.de communicatie was prima na de mail.
Dat geeft vertrouwen voor een volgende bestelling.

25. august 2026

Waardeloos bedrijf!

3 weken geleden een bestelling geplaatst, na een dikke week maar eens gaan mailen waar de bestelling bleef waarop ik vrij snel een reactie kreeg dat er waterschade in het magazijn was en vertraging had opgelopen.
De de dag erna zou de bestelling geleverd worden.
Bestelling nu na 3 weken nog steeds niet ontvangen waarop ik meerdere onbeantwoorde mails heb gestuurd dat ik de koop wil ontbinden/annuleren en mijn geld terug wil.
Gister eindelijk reactie dat ik de bestelling terug kon sturen en dan mijn geld terug kon krijgen… beetje lastig als je nooit iets ontvangen heb.
Op deze mail nogmaals gereageerd en je kan het raden geen reactie meer nou ja een mail of ik een beoordeling kon geven over de service als antwoord.
Via de chatbot is ook niemand te bereiken van het bedrijf, als het kon 0 sterren maar dat kan helaas niet!
Ik hoop dat deze review iets los maakt en ik mijn geld terug krijg of op zijn minst de bestelling!?

3. september 2026
Vurdert til 3 av 5 stjerner

Het product is uitstekend

Het product is uitstekend, de verzending is snel, ik ben zeer tevreden met wat ik heb gekocht. Van de tekortkomingen gooide de postbode het pakket gewoon zonder waarschuwing in de open poort van het naburige magazijn, er was een zeer grote kans om het pakket kwijt te raken en dit is niet de eerste keer

27. august 2026

Andere leverancier dan Workman store

Niets van jullie webshop ontvangen ,maar alles met vertraging van de webshop Proforto .........!!
Uiters vreemd. Heel veel mails over de vertraging die er is met verzenden . Maar die niet correcte info geven
Uiteindelijk wel al mijn bestelde items ontvangen .

27. august 2026
Vurdert til 2 av 5 stjerner

Heeft veel weg van dropshippen

Heeft veel weg van dropshippen. Er staan producten op de site waar ze niet snel aan kunnen komen. Heb na 5 weken wachten op schoenen het maar opgegeven. Er was altijd was, het was altijd buiten hun handen en je moest altijd eerst met een chabot praten.

Uiteindelijk ook een mail gestuurd naar workmanstore en een mail terug gehad van proforto (een ander soort gelijk bedrijf) het klopt gewoon niet.

20. august 2026
Vurdert til 4 av 5 stjerner

Werkschoenen leveren.

Werkschoenen die op voorraad zouden zijn, die waren niet op voorraad. En dan gaat het erom hoe een bedrijf daarmee omgaat....
Een keurige verontschuldiging, en daarna een bijna dag-tot-dag update van de status. Niets op aan te merken, wat mij betreft. Maaaarrrrr.... ik was op vakantie, en het maakte me niet zo veel uit.
Nette prijs. Vriendelijke persoonlijke berichtjes. Netjes opgevolgd: tevreden.

25. august 2026
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv