Se hva andre synes

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Producten van hallo stroom niks mis mee, overname door samangroep administratief een puinhoop. Elke maand netjes een mail met de factuur, maak je geen zorgen alles loopt gewoon zoals je het gewend... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Mike en Gradus hebben goed werk afgeleverd. Zij gaan binnen de opdracht samen met de klant de beste aanleg bewerkstelligen. Goeie aanpak met de optimale oplossing vd constructie

Selskapet har svart

Informasjon om virksomheten

1. Elektrisk installasjon
  2. Varme- og kuldeentreprenør
  3. Solenergileverandør

Skrevet av virksomheten

De energietransitie is één van de grootste maatschappelijke opgaven, maar wij begrijpen dat jouw wooncomfort net zo belangrijk is. Bij de Saman Groep combineren wij beide aspecten in ons aanbod en zijn ze ook op de lange termijn voordeliger. De slimme keuze dus! Een persoonlijke aanpak is voor ons de sleutel van een succesvolle samenwerking. Of het nu gaat om een warmtepomp, airco of zonnepanelen, het begint met het juiste advies. Geen situatie is hetzelfde en daarom bieden we persoonlijke begeleiding die aansluit bij jouw behoeften. Met onze A-merk producten en vakkundige installateurs is duurzaam comfort ook voor jou zo geregeld!

Kontaktopplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har svart på 97 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Service regio Breda geweldig, regio Nijmegen zeer slecht

Na twee maanden bellen en slechte service van de regio Nijmegen ( niet terugbellen, problemen niet erkennen) kreeg ik een manager uit de Breda regio. Die zorgde voor een service monteur Temel die de problemen wel serieus nam. Hij belde zelfs van te voren om de problemen te inventariseren. Na grondig onderzoek loste hij het probleem snel op. Nogmaals bedankt Tempel.

8. april 2026
Vurdert til 2 av 5 stjerner

Administratief een puinhoop

Elke maand netjes een mail met de factuur, maak je geen zorgen alles loopt gewoon zoals je het gewend bent. Ik niet opgelet of het ook zo was tot in een keer 4 maanden tegelijk afgeschreven werden. Geen enkele communicatie hierover gehad dus zelf aan de bel getrokken. Zou niet meer gebeuren en nu moest het goed gaan.
Helaas nu heb ik zelf maar weer aan de bel getrokken dat ze het weer niet afgeschreven hebben de afgelopen 2 maanden.
Laatst had ik een foutmelding op de omvormer, hierover contact gehad en daar kwam ook pas 3 dagen later een reactie gelukkig was het inmiddels zelf al opgelost. Klantenservice ben ik toch zeer ontevreden over.

20. februar 2026

Alles top!

Alles, de service, de monteurs, het werk wat is geleverd was top! Robbin en Jivan voor de zonnepanelen, bedankt!

25. februar 2026

Helemaal top!

Mike en Shayaan waren mooi op tijd, vriendelijk, duidelijk en snel. Ik heb helemaal geen last van ze gehad en voor ik het wist waren ze al klaar. Ze hebben alles netjes achtergelaten en heel duidelijk uitleg gegeven.

9. april 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Niet thuis…

Ondanks verwoede pogingen van mijn kant om een antwoord te krijgen op mijn vraag, komt er geen enkele reactie. Ik heb 3 maanden geleden een zonnestroomboiler laten plaatsen. Prima aangelegd, daar is niks mis mee.
Maar de after service is, hoe zeg je dat in modern Nederlands, is gewoon ruk.
Ondanks herhaalde pogingen van mijn kant, is er geen respons.
Ik heb overwogen om een thuisbatterij te laten plaatsen door deze firma, maar ik heb er gewoon geen trek in, om daar nog mee door te gaan.
Ik heb als eens een review geschreven, waar die is gebleven, dat weet natuurlijk niemand.. .Misschien moet ik dat een navragen hoe dat zit, maar ach , wat dom van mij, er komt natuurlijk geen reactie, ze zwijgen als het graf.
Zo gaat een bedrijf met goede monteurs, die vriendelijk en punctueel zijn, door het slijk en worden die mensen daar in meegenomen.
Wordt eens wakker daar in Zierikzee, het is 5 voor 12!

23. mars 2026

Beste meneer/mevrouw van Hooijdonk,

Bedankt voor uw bericht. Het spijt ons te horen dat de nazorg na de installatie van uw zonnestroomboiler zo teleurstellend is verlopen. We begrijpen goed dat het frustrerend is wanneer vragen en verzoeken niet beantwoord worden, ondanks dat de installatie zelf naar tevredenheid is uitgevoerd. Uw opmerkingen over de communicatie en after service nemen we serieus en leren hier graag van! Ik vraag via dit platform de contactgegevens van u op. Dan zien wij welk dossier dit betreft en nemen wij contact met u op.

Met energieke groet.

Warmtepomp en CV-ketel geplaatst

Ik heb een warmtepomp en nieuwe cv-ketel laten installeren. De monteurs Mike en Gradus van de Samangroep werkten snel en goed samen. Ze gaven vooraf duidelijke uitleg en namen na afloop alles even met mij door. Alles was in één middag geregeld: top!

Beste meneer van der Giessen,

Bedankt voor uw bericht. Fijn te lezen dat u zo tevreden bent over de uitgevoerde werkzaamheden. We hopen u in de toekomst nog eens van dienst te mogen zijn. Voor nu wens ik u veel gemak en comfort van de nieuwe installaties toe!

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Tijdig en professioneel

Monteurs en hefkraan kwamen op tijd volgens afspraak.
Montage verliep prettig en in overleg, keurig afgewerkt.
Afspraken met de adviseur over afwerking van de verwijderde rookgasafvoer waren bij de monteurs niet bekend.

8. april 2026

Beste meneer Vink,

Bedankt voor uw bericht. Ontzettend fijn dat de afspraak volgens planning en prettig is verlopen. Goed punt over de overdracht van informatie aan de monteurs, we leren hier graag van! Veel gemak en comfort van uw nieuwe installatie gewenst.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Prima service en goed werk

27. mars 2026

Beste Roland,

Bedankt voor uw review!

Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service en het geleverde werk. Daar doen wij het voor.

Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of onze hulp nodig hebben, dan staan wij graag voor u klaar.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Wij hebben Mecit hier vandaag gehad

Wij hebben Mecit hier vandaag gehad! Wat een topper en wat doet hij zijn werk kundig. Mocht ik weer in de toekomst iets hebben dan wil ik Mecit hier. Ontzettende keurige en spontane jongeman. Chapeau

3. april 2026

Beste Nejla,

Bedankt voor uw enthousiaste en mooie woorden!

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over het werk van Mecit. Wij geven uw complimenten uiteraard graag aan hem door. Geweldig dat u zijn kundigheid en inzet zo waardeert.

Communicatie en installatie

Goede communicatie vooraf, snel en netjes geïnstalleerd door Mike en Gradus. Alles werkt perfect.

2. april 2026

Beste mevrouw van der Voet,

Bedankt voor uw mooie review!

Fijn om te horen dat u de communicatie vooraf als prettig heeft ervaren en dat de installatie snel en netjes is uitgevoerd door Mike en Gradus. Geweldig dat alles naar wens werkt.

Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan staan wij uiteraard graag voor u klaar.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Na lang wachten voor batterij, slechte support.

Na lang wachten voor batterij uitbreiding, komen er 2 monteurs die geen idee hadden hoe ze de uitbreiding moesten activeren. Dus onverichter zaken terug naar bedrijf gegaan. Nieuwe afspraak over 3 weken, echter voor mij niet mogelijk. Nu maar weer zien wanneer ze nu komen opdagen. Zeer ontevreden over de service.
Saman heeft toch snel oplossing gevonden en oorspronkelijk installatie monteur gestuurd, welke probleem binnen 2 uur oploste. Eind toch zeer goed..
Dat dacht ik, maar wat ik ook aan electra verbruik, inclusief de nacht, blijft de batterij op 99% staan. Rond 12.00 gaat hij naar 100% en rond 17.00 weer naar 99%. Vanaf 00.00 tot de morgen heb ik een verbruik van 3kw van het net, echter niet uit de batterij. Heb Saman op maandag gebeld, ze zouden er naar kijken, op woensdag het formuliet met vragen op hun website ingevuld. Volgens website komen ze er binnen 2 dagen op terug. Maar een reaktie volgt er niet. Wel constant vragen om review in te vullen. Als je die invult met melding problemen, gebeurt er ook niets.
Tot nu toe zeker geen aanrader.

1. april 2026

Beste Folkert,

Bedankt voor uw feedback, al betreuren wij zeer dat uw ervaring met onze service niet naar wens is geweest.

Wij begrijpen dat het frustrerend is dat de monteurs niet direct de batterij-uitbreiding konden activeren en dat de nieuwe afspraak niet passend voor u was. Dit is zeker niet de standaard die wij nastreven.

Wij nemen uw opmerkingen zeer serieus en zullen dit intern bespreken om herhaling in de toekomst te voorkomen. Graag willen wij met u in contact treden om een oplossing te vinden die wel aansluit bij uw planning.

Ik heb uw gegevens zojuist opgevraagd. Zodra wij deze ontvangen hebben kunnen wij contact met u opnemen.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Zeer deskundige en nette installateurs

De 2 installateurs waren deskundig en vriendelijk, en werkten erg netjes. Daarnaast waren ze ook nog snel klaar. Alles werkt naar tevredenheid.

31. mars 2026

Beste meneer/mevrouw,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn om te horen dat onze installateurs deskundig, vriendelijk en netjes te werk zijn gegaan, en dat zij de werkzaamheden snel hebben afgerond. Het doet ons goed dat alles naar tevredenheid werkt.

Wij waarderen uw feedback zeer.

Installatie hybride warmtepomp

Kwamen op tijd, plezierig in omgang, goede uitleg, netjes gewerkt en alles werkt goed.

31. mars 2026

Beste Hans,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Fijn om te horen dat onze medewerkers op tijd waren, prettig in de omgang en dat u tevreden bent over de duidelijke uitleg. Ook doet het ons goed dat de werkzaamheden netjes zijn uitgevoerd en alles naar behoren werkt.

Wij stellen uw feedback zeer op prijs.

Zonnepanelen

Zonnepanelen - systeem is gemonteerd door vakkundige en zeer nette monteurs. Hebben vooraf laten zien wat ze gingen doen, gaven ook hele duidelijke informatie mee. Alles is tot in de puntjes goed en schoon afgewerkt en ze lieten zien dat alles naar behoren werkte. Top!

24. mars 2026

Beste meneer/mevrouw,

Bedankt voor uw bericht. Geweldig om te lezen dat onze monteurs zo vakkundig en netjes te werk zijn gegaan. Fijn dat zij vooraf duidelijk hebben uitgelegd wat er ging gebeuren en alles zorgvuldig en schoon hebben afgewerkt.

We wensen u mooie zon-opbrengsten toe!

Met energieke groet.

Goede afspraken over de werkzaamheden

Goede afspraken over de werkzaamheden

Beste meneer van Oosterhout,

Bedankt voor uw bericht. Fijn te vernemen dat u zo tevreden bent over de afspraken rond de werkzaamheden. Ik wens u een mooie dag toe!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Nette en vlotte installatie.

Vandaag een cv ketel en warmtepomp geïnstalleerd. Keurig netjes gedaan door vriendelijke medewerkers. Uitgebreide uitleg over de werking van de warmtepomp. Saman is zeker een aanrader.

Beste Clasine,

Bedankt voor uw mooie beoordeling.

Wat fijn om te horen dat de installatie van uw cv-ketel en warmtepomp naar wens is verlopen en dat u onze medewerkers als vriendelijk heeft ervaren. Ook goed om te lezen dat u tevreden bent over de uitgebreide uitleg over de werking van de warmtepomp.

Bedankt voor uw vertrouwen en uw aanbeveling, dat waarderen wij enorm. Wij staan in de toekomst graag weer voor u klaar.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Monteurs waren zeer prettige personen

Monteurs waren zeer prettige personen. Ze hebben een betere oplossing gemaakt als eerder gepland. Super blij met deze mensen.

Beste meneer Hörnig,

Bedankt voor uw mooie review.

Wat fijn om te horen dat u onze monteurs als prettig heeft ervaren en dat zij een betere oplossing hebben kunnen realiseren dan oorspronkelijk gepland. Wij streven er altijd naar om mee te denken en tot de best mogelijke uitvoering te komen, dus het is geweldig dat u hier zo tevreden over bent.

Bedankt voor uw vertrouwen en uw enthousiaste woorden. Wij staan in de toekomst graag weer voor u klaar.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Prettige installatie van de laadpaal

Prettige installateur van de laadpaal. Goede kennis, en duidelijke uitleg.Vooraf goede duidelijke communicatie via de mail.

25. mars 2026

Beste meneer Landman,

Bedankt voor uw positieve review.

Wat fijn om te horen dat u de installatie van de laadpaal als prettig heeft ervaren en dat u tevreden bent over de kennis en duidelijke uitleg van onze installateur. Ook is het goed om te lezen dat de communicatie vooraf via e-mail helder en naar wens was.

Wij waarderen uw feedback en staan in de toekomst graag weer voor u klaar.

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Alleen hulde voor onderaannemers

De monteurs voor de thuisbatterij, laadpaal en meterkast (de onderaannemers) waren top. Maar de verkoper van Saman, hun interne organisatie en aansturing van de onderaannemers, was niet goed. Tot het tekenen offerte alles goed. Maar daarna typische mankementen van een moderne interne organisatie.

13. mars 2026

Beste meneer/mevrouw de Haan,

Bedankt voor uw bericht. Fijn om te horen dat de werkzaamheden van onze monteurs naar volle tevredenheid zijn uitgevoerd en dat zij een goede indruk hebben achtergelaten.

Tegelijkertijd is het jammer dat de ervaring na het offertetraject minder positief is geweest en dat de interne afstemming niet naar wens verliep. Uw feedback nemen onze collega’s serieus en gebruiken we om de organisatie en aansturing verder te verbeteren.

Joni - Saman Groep

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv