Witgoedservicejasper Anmeldelser

4,0

Monteur is tot twee keer toe niet komen opdagen. Eerste keer belde ik zelf een uur na het afgesproken tijdsvak. Ik kreeg te horen dat het uitliep en dat hij om zes uur zou komen. Om half zeven telefoo... Vis mer

Fantastisch geholpen door Emin van Witgoedservicejasper. Wasmachine werkt weer naar behoren! Vakkundig en vlot gerepareerd en netjes getest. Fijne ervaring, erg vriendelijk geholpen en ook zelf wa... Vis mer

Emin is beleefd, aardig, eerlijk en vakkundig. Hij kon onze (al oude) vaatwasser helaas niet repareren omdat er na zijn uitgebreide onderzoek en tests meer onderdelen aan vervanging toe bleken te zijn... Vis mer

Afgelopen vrijdagmiddag kregen we onze vrij nieuwe wasmachine niet meer open. Er was een plaid om de manchet gedraaid. Snel een bedrijf gezocht en bij dit bedrijf terecht gekomen via Google. Kadir be... Vis mer

Bra

Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert

Alle anmeldelser

2 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Goed en snel!

Gisteren gebeld (30-12-19) vanmorgen om 10.00 uur stond de monteur zoals afgesproken voor de deur. Monteur ging gelijk aan de slag, al snel werd duidelijk dat de koolborstels versleten waren, deze zijn vervangen en de wasmachine staat weer te draaien. Netjes, op tijd, werkt door, beleefd, vriendelijk en goed advies over o.a. de wasmachine.

31. desember 2019

De reparateurs zijn op de afgesproken…

De reparateurs zijn op de afgesproken tijd gekomen en hebben de wasmachine snel kunnen gerepareren. Netjes laten zien wat er kapot was gegaan en heeft me advies gegeven over hoe ik de toekomst reparaties kan voorkomen. Zeer tevreden.

25. november 2019

Snelle en goede service

Snelle en goede service. In de ochtend gebeld voor een kapotte gaspit en 's middags langsgekomen en snel gemaakt.
Vriendelijke monteur die nog uitlegde hoe je het zelf zou kunnen oplossen en lang genoeg bleef totdat alles duidelijk was.

21. november 2019

Niet doen!

Niet doen!
Niet in zee gaan met deze prutsers! Onze ervaring (29-10-2019 tot 12-11-2019): kapotte vaatwasser in gloednieuwe keuken. Monteur heeft het onderdeel niet bij zich, rekent wel alvast € 80 euro af. Na zijn vertrek zie ik dat het gloednieuwe kastje fors beschadigd is. We bellen daarover, worden min of meer uitgelachen. Resultaat: drie keer afspraak gemaakt om reparatie af te maken en kastje te bekijken. Drie keer zonder afzeggen niet gekomen. Geen reparatie, € 80 euro voor niks betaald, € 300 euro schade en geen enkele reactie op telefoontjes etc. Ook na enkele dagen wachten nog steeds nul reactie.
Na een ander te hebben ingeschakeld bleek de door Jaspers voorgestelde reparatie van 180 -450 niet nodig!! Opgelost voor € 40 euro door die ander.

Conclusie: geen zaken mee doen.

13. november 2019

Duimpje omhoog

Droger draait niet meer. Gebeld en ze konden op de zelfde dag nog langskomen. Monteur had ook het onderdeel bij zich en heeft het binnen een uur kunnen oplossen. Top service.

3. november 2019

Nette monteurs

Nette monteurs, had direct een afspraak kunnen maken. kwam op het afgesproken tijdstip en had binnen een 20 minuten wasmachine kunnen repareren. prima vriendelijke service.

25. oktober 2019

Je kunt niet van ze op aan

Je kunt niet van ze op aan. Afspraken komen ze niet na, bellen op het laatste moment af en ze laten je leukweg in de kou zitten. Ga niet met ze in zee.

22. oktober 2019

Afspraken werden niet nagekomen.

Afspraken werden niet nagekomen.
Personen aan de telefoon heel brutaal.
Factuur moet dezelfde dag al worden betaald aan K&K Group Witgoed Service te Wateringen. Heel vreemd, ik heb het bedrijf in Tilburg namelijk ingeschakeld. Witgoed of witwas service?

22. oktober 2019

Slechte communicatie

Telefonisch afspraak gemaakt. Ze zouden langs komen tussen 12:00-15:00. om 16:00 uur maar eens gebeld. Geen gehoor. Whatsapp bericht gestuurd en kreeg simpelweg 'we komen morgen'. Gevraagd hoe laat, tussen 9 en 12. Geen excuses niets. De monteur was de volgende dag gekomen, dat is wel een nette jongen. Daarna de factuur, €80.- terwijl hij maar 20 minuten is bezig geweest. Bizarre prijs. Op de website vermelden dat ze de goedkoopste zijn. Schrok me kapot. Net als de vorige persoon die een review achterliet hier zal ook ik hier geen contact meer mee opnemen.

p.s. de factuur werd binnen een paar minuten gestuurd nadat de monteur weg was, daar zijn ze dan wel weer snel mee :-S

Aanvullende opmerking, op de factuur staat dat dezelfde dag betaald moet worden. De volgende werd er al meteen gebeld en een herinnering per mail. Pusherig.

8. oktober 2019

Komt 2x niet opdagen

Heb een afspraak met deze witgoed specialist gemaakt. Heb apart vrijgenomen omdat ze tussen 11 en 14 zouden komen. Maar niemand aan de deur. Om 14.15 gebeld en toen bleek dat iemand uit hetzelfde dorp had afgezegd en dat mijn afspraak uit het systeem was gehaald. Maar ze zouden alsnog komen voor 18.00 uur. Niet dus en niet eens een excuus. Abominabele service.
Inmiddels een afspraak gemaakt met Witgoed service Van Rooij. Topservice!

8. juni 2019

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis