Monteur is tot twee keer toe niet komen opdagen. Eerste keer belde ik zelf een uur na het afgesproken tijdsvak. Ik kreeg te horen dat het uitliep en dat hij om zes uur zou komen. Om half zeven telefoo... Vis mer
Se hva andre synes
Fantastisch geholpen door Emin van Witgoedservicejasper. Wasmachine werkt weer naar behoren! Vakkundig en vlot gerepareerd en netjes getest. Fijne ervaring, erg vriendelijk geholpen en ook zelf wa... Vis mer
Emin is beleefd, aardig, eerlijk en vakkundig. Hij kon onze (al oude) vaatwasser helaas niet repareren omdat er na zijn uitgebreide onderzoek en tests meer onderdelen aan vervanging toe bleken te zijn... Vis mer
Afgelopen vrijdagmiddag kregen we onze vrij nieuwe wasmachine niet meer open. Er was een plaid om de manchet gedraaid. Snel een bedrijf gezocht en bij dit bedrijf terecht gekomen via Google. Kadir be... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Kontaktopplysninger
Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
snelle en goede service en duidelijke communicatie
Duidelijke communicatie vooraf gehad en dezelfde dag hadden ze een monteur beschikbaar. Hij had snel het probleem gevonden en verholpen. Met nog wat tips over hoe verstoppingen te voorkomen. Na een half uur was hij klaar en ons als zeer tevreden klanten achterlatend.
Goede ervaring met monteur….
Het was een goede ervaring met monteur Emin omdat:
- het nakomen van de afspraak correct verliep
- er vooraf begrijpelijke, transparante uitleg werd gegeven over de mogelijke storingen en de bijbehorende consequenties
- er een klantgericht advies werd gegeven voor al dan niet repareren
- de reparatie vlot verliep in overeenstemming met de vooraf aangekondigde te verwachten storing
Top service!
Heel snel een afspraak gemaakt, probleem aan de wasmachine goed en snel opgelost. Daarna nog wat handige tips gegeven voor het onderhouden van andere apparatuur. Top service!
Vaatwasser storing
Kreeg op Hemelvaart storingsmelding vaatwasser. Kon gewoon contact krijgen en afspraak maken voor de volgende dag. Emin had het probleem snel gevonden, opgelost en was ook niet te beroerd om de vaatwasser nog even opnieuw recht te zetten in het keukenblok. Top!
Niet tevreden
Niet tevreden, gebeld voor inbouwmicrogolf die niets meer wilde doen, gaf enkel aan om timerfunctie in te stellen. Gisteren gemaild vandaag bezoek gehad, na enig gepruts ( dat ik zelf ook al had gedaan) is hij begonnen met het uit elkaar halen van het toestel om dan tot de constatatie te komen dat het aan de toetsenbediening ligt, dit moet vervangen worden kost ongeveer zo’n €150 zei hij. Dan moest ik hem ook nog eens 98€ betalen. Wat voor mijn part veel te veel was ondanks ik nog steeds even ver stond! Nooit meer!!!
Topservice👍🏼
Topservice👍🏼
Gebeld voor een kapotte wasmachine.
Er kon snel een afspraak gemaakt worden en het probleem was snel opgelost.
Dik tevreden 😊
Ik belde om de wasmachine te laten…
Ik belde om de wasmachine te laten maken en had de volgende dag al meteen een afspraak. Top!! Afspraken waren wat uitgelopen maar kreeg netjes een telefoontje dat het wat later werd. Monteur kwam , ik legde het probleem uit, binnen 5 seconden was het opgelost. Kinderslot op mijn wasmachine 🫣 meneer gaf aan,als er in de toekomst iets zou zijn , ik hem gewoon kon appen. Klein uurtje later had ik hem weer nodig 🫣 kreeg code E23 op mijn machine te zien. Appte gelijk en werd ook meteen middels videobellen geholpen. Sensor had water onder de wasmachine gedetecteerd. De monteur vertelde me wat ik kon doen en het probleem werd volledig opgelost. Superservice! zou het ook iedereen aanraden .
Witgoedservicejasper gebeld om een…
Witgoedservicejasper gebeld om een afspraak in te plannen voor de kapotte vaatwasser. Dit kon dezelfde week nog gepland worden. Monteur was netjes op tijd en heeft top werk verricht. Denkt graag met je mee en is sociaal/vriendelijk. Mocht er in de toekomst iets zijn met ons apparatuur, zouden wij zeker dit bedrijf aanraden en terug laten komen.
Top service !
Om te beginnen, TOP service ! De monteur wist snel het probleem te achterhalen. Monteur was duidelijk in zijn communicatie. Hij legde hierbij alles goed uit. Dit was erg fijn ! Zeer kundige en vriendelijke monteur ! Zeker een vaste klant erbij voor eventuele reparaties van witgoed !
Super snel en fijn geholpen door…
Super snel en fijn geholpen door Witgoed service Jasper. Zeer kundige en vriendelijke monteur. Wist al vrij snel het probleem te ondervinden en dit ook snel te repareren. Vaatwasser met een halfuur weer aan de praat gekregen!!
Bedankt voor de super goede service!
Topservice gekregen
Topservice gekregen!
Had problemen met mijn wasmachine, binnen 1 dag snel en perfect opgelost!
goed service
goed service, heb snel een afspraak kunnen maken, en het probleem hebben ze opgelost, ze hebben ook nog eens laten zien waar het probleem lag.
Zeer slechte ervaring
Zeer slechte ervaring. Meerdere keren geweest vanwege dezelfde melding, laten je betalen, maar zodra je hem aanzet weer dezelfde melding. Vervolgens afspraak maken, komen niet opdagen (o, sorry, verkeerd genoteerd), weer afspraak gemaakt, anderhalf uur te laat. Wederom nagekeken, uiteindelijk lek gevonden, of je nog een keer 150 euro wilt betalen, terwijl er al bijna 240 betaald is. Als je dan vervolgens appt komt er geen reactie meer, telefoon niet meer beantwoord. Als je dan met een ander nummer belt wordt er wel opgenomen en wordt er 'uitgelegd' dat er nou eenmaal meerdere dingen kapot kunnen zijn. En dat als hij denkt dat daar het probleem zit, ze dat eerst oplossen en we anders een paar weken later toch weer gebeld zouden hebben. Inmiddels al drie weken zonder vaatwasser, dus absoluut een hele dikke afrader deze partij.
Prima geholpen!!
Prima geholpen!!
Witgoed service Jasper gebeld en ze konden gelijk de volgende dag komen. Ik moest helaas werken maar een dag later was geen probleem.
Mijn zanussi wasmachine wou niet meer afpompen. De monteur gaf aan dat de stekker naar afvoerpomp gebroken kan zijn(blijkt vaker voor te komen). En ja hoor dat was ook het geval. Nieuwe stekkertje erop en de wasmachine doet het weer goed. Ik was bang dat de pomp vervangen moesten worden maar dat hoeft gelukkig niet.
Toppiie 👍👍👍
Slechte service
Slechte service, ik raad het niet aan. Ze willen alleen geld verdienen zodat ze nog een keer langs kunnen komen. Oplichters!
Vakkundig bedrijf met goede service en advies
Voor een reparatie van zowel mijn wasmachine en later mijn vaatwasser, heb ik Witgoedservice Jasper ingeschakeld. Ze zijn vakkundig, stellen een goede diagnose met als resultaat, dat ik met beide apparaten weer vooruit kan. Onderdeel voor de wasmachine moest besteld worden en werd na levering snel gemonteerd. Ze zijn makkelijk bereikbaar en afspraak maken gaat snel. Zeker de moeite waard om hen langs te laten komen, alvorens je overweegt nieuwe apparatuur te gaan kopen.
Hele fijne service!!
Hele fijne service!!
Eergister gebeld, kon vandaag al langskomen.
Binnen no-time wist hij wat het probleem was.
Afvoerpomp defect, ben direct geholpen en werd gewezen op andere mankementen, welke ook zijn verholpen.
Natuurlijk vervelend als kosten hoger uitvallen, dan waar je op had gerekend..
Maar hier word je voordat hij begint aan eventuele reparatie, van op de hoogte gesteld en na akkoord wordt het probleem verholpen.
Gelukkig was monteur heel schappelijk in bepaalde onderdelen.
Maar ik ben blij en kan weer wassen. Zeer vriendelijke monteur.
Dank voor jouw hulp en service!
Kwaliteit TOP Service UITSTEKEND!
allereerst wil ik zeggen dat ik nog nooit zo een vriendelijke meneer aan de deur heb gehad. Komt binnen met een glimlach en gaat weg met een glimlach. Mijn dag en denk zelfs jaar kan niet meer stuk. Het begon bij mijn wasmachine. Na een korte analyse wist meneer meteen wat er aan de hand was. 3 kwartier later had hij het probleem opgelost! Een stukje verwachtingsmanagement nog aan het begin, zodat ik wist waar ik aan toe was. En daarom verdien je een dikke vette review met 5 sterren! Volgende keer weer deze topper. aanrader dus ;)
Snel en professioneel
Ontzettend snel geholpen door witgoed service Jasper en zeer vriendelijk. Afgelopen woensdagavond gebeld rond 19:30 voor een afspraak en de monteur was direct de volgende dag aanwezig. Het verwarmingselement van mijn Beko wasmachine was stuk, gelukkig had de monteur het onderdeel bij zich en kon de reparatie gelijk plaats vinden. Binnen een halfuurtje stond mijn wasmachine weer te draaien. Zo een snelle service is tegenwoordig moeilijk te vinden terwijl je bij andere zaken wachttijd van 1tot2 weken hebt.
Bedank voor de snelle reparatie 👍🏿
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.