In de eerste plaats heb ik ik geen track&trace code ontvangen van de verzending op 1-8. In de tweede plaats ben ik er door zelf te bellen achter gekomen dat het pakket geretourneerd was vanwege bre... Vis mer

Serieus goed aanbod aan wijnen, ook voor een betaalbare portemonnee. Veel informatie op de site en voor ieder wat wils.

Een lekker doosje wijn besteld. Jammergenoeg ging er iets fout bij PostNL waardoor het doosje nog steeds ergens rondzwerft. Na 1 mailtje werd er direct een nieuwe opgestuurd waardoor wij lekker in het... Vis mer

Zeer tevreden over wijn.com! Na dat mijn betaling per ongeluk geannuleerd was kreeg ik een hele vriendelijke mail met de vraag of ik hiervan op de hoogte was en of ik mijn bestelling inderdaad had wil... Vis mer

1. Vinbutikk
  2. Brennevinsutsalg

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Wijn.com is een online drankenspeciaalzaak, die meer biedt dan alleen wijn en champagne. Naast ons fantastische wijn assortiment bieden wij ook whisky, rum, gin en geschenken aan. Wij streven ernaar om een perfecte prijs & kwaliteit verhouding te leveren.

4,5

Enestående

Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert

4,5

Alle anmeldelser

20 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Perfecte witte wijn-selectie

De wijn, een selectie van 6 witte soorten, is uitstekend en daarmee een goede test voor een grotere bestelling per soort. Daarnaast was de levering op tijd en in de juiste, velige, verpakking.

14. mai 2024

Goede alcoholvrije wijn!

Het advies om deze alcoholvrije wijnen te kopen was een heel goed advies! Deze wijnen zijn lekker! Smaken naar echte wijn! De rosé is naar mijn mening de beste. De levering was snel en zorgvuldig verpakt. Deze wijnhandel staat nu in mijn favorieten.

15. mai 2024

Ik bestel online

Ik bestel online, en ik haal het op. Ze zijn vriendelijk en helpen met dragen. Als ik in de winkel koop helpen zo goed met advies.

4. april 2024

de bestelling is nog steeds niet geleverrd

de bestelling is nog steeds niet geleverd, van post.nl al 4x een bericht dat de leverdatum die ze zelf aangeven niet kan , ronduit bespottelijk.
wellicht dat ik meer tevreden ben met bezorging via een andere partij.

15. februar 2024
Logoen til Wijn.com

Svar fra Wijn.com

Wat vervelend om te horen dat de levering via Post NL niet naar wens is bij uw bestelling. Wellicht bent u in de gelegenheid om contact met ons op te nemen zodat wij dit direct op kunnen lossen. U kunt ons bereiken op 010-4265997

Mooie selectie wijnen met uitgebreide…

Mooie selectie wijnen met uitgebreide omschrijvingen en goede proefnotities. Ik heb paar keer selectie wijnen besteld voor onze wijnproef club - die zonder uitzondering alle wijnen goed waardeerden. Prettig dat flessen per stuk te bestellen zijn voor onze proeverijen.

4. februar 2024
Logoen til Wijn.com

Svar fra Wijn.com

Hartelijk dank voor uw fijne review. Geniet van de wijn!

Goede keuze

Goede, uitgebreide beschrijvingen van de wijn. Heel veel keuze. Ook fijn is de optie om een gerecht te kiezen en daarbij een passende wijn te vinden. De levering is snel, zelfs rond de feestdagen.

23. desember 2023

Helemaal netjes en prima verzorgd

Helemaal netjes en prima verzorgd. Jammer alleen dat Post.nl (die de wijn bezordgen) het geplande bezorgmoment 3 x hebben gewijzigd waardoor de wijn niet dinsdag, woensdag of donderdag kwam maar op vrijdag. Maar daar kan wijn.com natuurijk niets aan doen!

15. desember 2023

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis