Se hva andre synes

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Op de factuur stond: "Leveringsmethode: DHL - Parcel Connect 2-4 dagen levertijd." Het werden er 7. Verder was alles in orde. De bestelling was compleet. De doos onbeschadigd.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Risky om DHL als bezorgers te gebruiken, want die gooien pakketten vaak zonder aankondiging in de lobby beneden, waar iedereen de pakketten kan pakken. De levering duurde wel langer dan 5 dagen. Nu h... Vis mer

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Vroeger ooit een keer mede gemaakt met een vriend. Nu zelf ruim 17kg honing gekregen van een kennis die zelf bijen heeft dus begon het te kriebelen. De prijzen en aanbod op brouwkelder zijn aantrekkel... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

we could find everything we needed, they have a good variety of products and our order arrived as promised, damage-free and on time. very satisfied.

Informasjon om virksomheten

1. Forhandler av ølbryggingsutstyr

Skrevet av virksomheten

Bij Brouwkelder.nl vind je de beste selectie ingrediënten en uitrusting voor thuisbrouwen. We proberen onze prijzen zo scherp mogelijk te houden, zonder concessies te doen aan de kwaliteit van onze producten.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

4,4

Alle anmeldelser

39 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Levertijd

10. juli 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

goede bezorging en inhoud pakket klopt.

Nu had ik ook pas op het laatste moment een aankondiging dat ze langskwamen om het pakket te brengen, waardoor ik niet thuis was. Het pakket stond gelukkig netjes voor mijn voordeur. Inhoud zat goed verpakt, bevat alles wat in de beschrijving stond. Mooie glazen 5ltr fles en glazen suiker/alcoholmeter. De waterstop en 100ml maatbeker zijn wel plastic. Verder moet ik het nog testen.

2. juni 2026
Vurdert til 2 av 5 stjerner

Er zitten geen instructies bij mijn…

Er zitten geen instructies bij mijn bestelling. Dat had het wel makkelijker gemaakt

8. april 2026

Hallo,

Bedankt voor de informatie.

Onze excuses dat de instructies niet waren bijgevoegd.

Stuur ons een e-mail naar info@brouwkelder.nl en we helpen u graag verder!

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Startpakket niet zoals aangeven op site

We hebben het pakket als startpakket voor limoncello gekocht, maar dit bleek het niet te zijn. Eerder een bierpakket. Er zitten geen ingrediënten bij. Bezorging duurde ook nog eens veel langer dan aangegeven.

11. februar 2026

Svar fra Brouwkelder

Hej, dank je wel voor je feedback. Er lijkt hier iets mis te zijn gegaan. Je hebt een startpakket voor mede besteld en dat hebben wij ook naar je verzonden. Limoncello zit niet in ons productassortiment.

Wil je alstublieft je bestelling controleren en contact met ons opnemen via info@brouwkelder.nl
, zodat we dit samen kunnen uitzoeken en oplossen?

Klantvriendelijke oplossing

Ik heb op 13 januari 2026 de bestelling geplaatst en tot op heden (vandaag 25 januari 2026) nog niks ontvangen. En dat terwijl het pakket afgelopen maandag zou arriveren. Nu staat de status op vertraging! Update 4 feb /11 feb 2026: na Zelf onderzoek te hebben gedaan gaf DHL aan dat de verzender een onderzoek kan instellen. Brouwkelder heeft DHL benaderd maar om het proces niet verder te vertragen de bestelling opnieuw verstuurd. Dit stelde ik zeer op prijs en heb dan ook op 11 februari 2026 de bestelling alsnog in goede orde ontvangen. Update 14 feb 2026: alsnog de vertraagde bestelling ontvangen maar deze was helaas beschadigd en daar kon ik niks meer mee. 4 sterren voor het bedrijf omdat ze wel de moeite hebben genomen om een onderzoek in te stellen maar daarnaast om de boel niet verder te vertragen alsnog de bestelling opnieuw hadden gestuurd. Achteraf ben ik daar erg blij mee omdat het vertraagde pakket toch uiteindelijk beschadigd is aangekomen.

13. januar 2026

Svar fra Brouwkelder

Het spijt ons dat u vertraging ervaart met uw levering. Uw pakket heeft ons magazijn dezelfde dag verlaten als waarop u uw bestelling heeft geplaatst, daarna lijkt het erop dat er een vertraging is ontstaan bij DHL.

Neem gerust contact met ons op via info@brouwkelder.nl
als u vertragingen of fouten in uw levering ervaart, zodat wij u direct kunnen helpen. Wij willen tevreden klanten en vinden het belangrijk dat zij geen vertragingen hoeven te ervaren.

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv