Westcoast Motorsport Anmeldelser

TrustScore 5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Behövde hjälp med beställning som ej fanns i lager - fick svar direkt att en leverans från leverantören skulle göras och att jag bara behövde meddela vad jag önskade så kom det med. Hade kontinu... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Kvalitet på kepsar 5 ⭐️ att handla online och hitta vad jag vill köpa 5 ⭐️ enkelt betalningssystem och snabb leverans 5⭐️

Vurdert til 5 av 5 stjerner

There were some problems with order but nothing an amazing conversation with support couldn't solve. I was really happy and surprised how fast we resolved problem. Also shipping from Sweden to Slovaki... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fantastisk service, trevliga personliga svarsmail, snabb leverans och även en liten hälsning utanpå kartongen gjorde att det sammantaget var den trevligaste nätshoppingupplevelsen jag haft 😊

Informasjon om virksomheten

1. Motorsportbutikk
  2. Bildeler
  3. Bilutstyrsbutikk
  4. Butikk med biltilbehør
  5. Butikk med hodeplagg
  6. Streetwearbutikk

Skrevet av virksomheten

A nordic motorsport shop for both drivers, teams and fans. With brands like Samco, QSP, Puma, Schroth, Sonax, 59North Wheels, Alpinestars. Official merch dealer for Mercedes, Red Bull, Haas, Ferrari and McLaren in F1 and for BMW M Sport. Custom car building, racing team and producer of events and fairs like Westcoast Motorshow in Sweden.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

52 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Bästa racing handskar jag köpt!

Bästa racing handskar jag köpt, Puma GT7 versionen. Fanns även i min storlek, också enda butiken i Sverige som sålde Puma motorsport handskar.
Supernöjd med köpet!

19. juli 2024

Svar fra Westcoast Motorsport

Va kul att läsa att du verkligen uppskattar racinghandskarna från Puma. Hoppas du får kul på racingbanan och tveka aldrig att höra av dig om du har några frågor eller funderingar i framtiden.

Ha en fortsatt fin sommar.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jag har inte fått en uptatering på vart…

Väldigt hjälpsam personal som såg till att mitt paket kom fram även fast det bökade mycket.
Väldig trevlig att prata med.

Svar fra Westcoast Motorsport

[Uppdatering: Kunden har fått sitt paket av Postnord till slut. Paketet var skickat av oss, men kunde inte levereras till kundens adress av någon anledning och gick därefter till ombud och senare till omsortering. Därefter gjorde ett nytt leveransförsök till kund som då kunde ta emot paketet]

Hej Leam!
Tack för att du svarat på inbjudan till Trustpilot som du fick när din order var skickad.

Tråkigt att höra att du blivit orolig för att ha blivit lurad, vilket du självklart inte blir. Bästa är alltid att höra av sig direkt till mig på info@westcoastmotorsport.se eller på 010-2040400 när man har några funderingar.

Som jag skrivit tidigare till dig på e-mail så är paketet i Sundsvall sen den 18e (3 dagar efter din beställning) men har inte kunnat levereras av någon anledning av Postnord till din adress så det har gått till ett postnordombud och ligger där och väntar på dig.

Återkopplar mer till dig på e-mailen/telefon under dagen.

Hoppas du kan bli nöjd i slutändan. Beklagar om du inte fått information av Postnord att den är hos ombud.

Grym service

Dom löste min felaktiga storleksbeställning via mail utan problem!

Svar fra Westcoast Motorsport

Roligt att du uppskattar servicen och att storleken du ändrade till blev perfekt för dig! Du kan alltid höra av dig om du har några som helst frågor eller funderingar kring framtida beställningar.

Önskar dig en fortsatt fin vecka och stort tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse här på Trustpilot.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Snabb leverans, nöjd med varan.

Svar fra Westcoast Motorsport

Tack Helena för att du tog dig tid att dela din upplevelse här på Trustpilot och så klart extra glädjande att läsa att du gillar både leveranstiden och varan du köpt.

Ha en fortsatt fin sommar och stort tack för ditt köp.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Bra sida

19. juli 2024

Svar fra Westcoast Motorsport

Kul att du uppskattar snabbheten på leveransen. Alltid glädjande att läsa att det fungerar bra med Postnords leveranser. Skulle det vara några konstigheter med frakt eller annat vid framtida beställningar så tveka aldrig att höra av dig direkt till mig.

Önskar dig en fortsatt trevlig sommar och stort tack för ditt omdöme här på Trustpilot.

Snabbt och enkelt

Det kom fram väldigt snabbt på typ 3 dagar.

10. juli 2024

Hej Siri!
Va roligt att du uppskattar leveranstiden och jag hoppas att jag får hälsa dig välkommen som kund igen i framtiden.

Ha en fortsatt fin sommar!

Inga konstigheter!

Inga konstigheter! Trevligt bemötande, bra leveranstid och pris.

10. juli 2024

Svar fra Westcoast Motorsport

Va roligt att höra att läsa att du uppskattar bemötandet och ditt köp i allmänhet.

Tveka aldrig att höra av dig igen när du har frågor eller funderingar och ha en rolig resa till Ungern!

Grym service

Super bra bemötande och service !:)

9. juni 2024

Svar fra Westcoast Motorsport

Stort tack Jacob för ditt omdöme. Glädjande att läsa att du uppskattar bemötandet och servicen. Jag hoppas du (din far) ska bli nöjd med köpet också.

Önskar er en fin vecka och åter igen stort tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Alltid bra service och bemötande av…

Alltid bra service och bemötande av personalen.

4. juni 2024

Svar fra Westcoast Motorsport

Stort tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse av Westcoast Motorsport här på Trustpilot!

Ha en härlig sommar.

Mkt bra

Trevligt bra bemötande och snabb hjälp, info

4. juni 2024

Tack för ditt omdöme
Va roligt att läsa. Du är varmt välkommen att höra av dig om du har några som helst frågor eller funderingar i framtiden.

Åter igen stort tack för ditt fina omdöme och ha en trevlig sommar.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

The seller has a great approach

The seller has a great approach, I made 2 orders in a short period of time, he contacted me with a conecrn if it wasnt a mistake (it wasnt, but its really nice that he cared). The goods arrived in great condition in very short time.

26. mai 2024

Svar fra Westcoast Motorsport

Really nice to read your comment, it makes me glad to read that you appreciate the approach, service, products and shipping time.

I would also like to say thank you back for good communication on the e-mails and for being a loyal customer.

Kind Regards

Jätte trevlig personal

Jätte trevlig personal

16. mai 2024

Svar fra Westcoast Motorsport

Tack Ulf för att du tagit dig tid att lämna ett omdöme efter ditt köp. Kul att läsa vad du tyckte.

Ha en härlig vecka.

Bra!

Bra service!

2. mai 2024

Svar fra Westcoast Motorsport

Roligt att läsa att du uppskattar den service du har fått.

Varmt välkommen att höra av dig i framtiden om du behöver någon hjälp.

Ha en trevlig sommar.

Hi from New Zealand

Hi from New Zealand. It took me a little work to manually translate some of the words on selection buttons (like "next" or "payment methods") which didn't translate automatically; but the experience overall has been fantastic and Pontus was particularly great to deal with. My goods were received a little over 1-week from being posted and I am very happy. I would definitely and confidently shop with WE again.

9. mai 2024

Svar fra Westcoast Motorsport

Great to hear that the shipment went well all the way to New Zealand.

Like I wrote in our e-mail conversation, I'm working on getting a english translation for the whole website. Hopefully I'll have it up and running soon.

Never hesitate to contact me directly if there's any questions about products, shipping or translations etc.

Wish you a great summer and huge thanks for the purchase and your review here on trustpilot.

Kind regards

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jag hittade denna shop på nätet och de…

Jag hittade denna shop på nätet och de visade sig ha ett brett sortiment till bra priser. Mycket bra kundservice och jag fick min produkt dagen efter beställning.

14. mai 2024

Svar fra Westcoast Motorsport

Så roligt att läsa och stort tack för att du delade din upplevelse!

Du är alltid varmt välkommen att höra av dig om du har frågor eller funderingar om andra bildelar.

Ha en fortsatt fin vecka.

Kunde inte vara bättre

Extremt vänlig och hjälpsam kundservice, kan inte bli bättre.

2. mai 2024

Svar fra Westcoast Motorsport

Stort tack för ditt omdöme här på Trustpilot. Roligt att läsa att du uppskattar servicen!

Ha en härlig vecka och hör gärna av dig om du har några frågor eller funderingar i framtiden.

Bra produkter och service

Bra produkter och service. Trevlig bemötande och sanbb på mailen.

4. mai 2024

Svar fra Westcoast Motorsport

Tack Jenny! Alltid lika roligt att prata med dig också, alltid så glad och positiv!

Stort tack för att du tog dig tid att dela din köpupplevelse här på Trustpilot.

Ha en fin vecka så hörs vi säkert snart igen!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Bra köp tror jag har inte fått grejer…

Bra köp tror jag har inte fått grejer än
Kepsen än

5. mai 2024

Hej Per!
Stort tack för att du lämnade ett omdöme om ditt köp här på Trustpilot. Uppskattar det enormt!

Din beställning Söndagen 5 maj ska ha levererats till dig Tisdagen 7 Maj.

Vet dock inte vad du menar med "kepsen" då du inte hade beställt någon keps? Hör gärna av dig om du har några funderingar kring leveransen eller om du vill ha hjälp att beställa andra produkter så som den där kepsen du nämnde lite kort ovan. Jag hjälper dig gärna.

Önskar dig oavsett en fin vecka och åter igen stort tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme om köpet.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Det var lätt och snabb köp man kan få…

Det var lätt och snabb köp man kan få det du köper samma dag om de har der i lager men jag tyckte att var bra för att det är lätt att handla på deras hemsida.

1. mai 2024

Hej Fabian!
Det var trevligt att läsa du upplever det lätt och smidigt att beställa på hemsidan.

Stort tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse här på Trustpilot om westcoastmotorsport.se.

Ha en fin vecka!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Snabb leverans och fin kvalitet på…

Snabb leverans och fin kvalitet på piketröjan, som dessutom passade perfekt. Jag är mycket nöjd med mitt köp.

28. april 2024

Svar fra Westcoast Motorsport

Va roligt att läsa att allt blev tiptop för dig! Både med leverans och att piketröjan satt perfekt!

Hoppas jag får möjlighet att hjälpa dig igen vid ett senare tillfälle. Önskar dig en fortsatt fin vecka.

Dette er Trustpilot

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv