Westcoast Motorsport Anmeldelser

TrustScore 5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Behövde hjälp med beställning som ej fanns i lager - fick svar direkt att en leverans från leverantören skulle göras och att jag bara behövde meddela vad jag önskade så kom det med. Hade kontinu... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Kvalitet på kepsar 5 ⭐️ att handla online och hitta vad jag vill köpa 5 ⭐️ enkelt betalningssystem och snabb leverans 5⭐️

Vurdert til 5 av 5 stjerner

There were some problems with order but nothing an amazing conversation with support couldn't solve. I was really happy and surprised how fast we resolved problem. Also shipping from Sweden to Slovaki... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fantastisk service, trevliga personliga svarsmail, snabb leverans och även en liten hälsning utanpå kartongen gjorde att det sammantaget var den trevligaste nätshoppingupplevelsen jag haft 😊

Informasjon om virksomheten

1. Motorsportbutikk
  2. Bildeler
  3. Bilutstyrsbutikk
  4. Butikk med biltilbehør
  5. Butikk med hodeplagg
  6. Streetwearbutikk

Skrevet av virksomheten

A nordic motorsport shop for both drivers, teams and fans. With brands like Samco, QSP, Puma, Schroth, Sonax, 59North Wheels, Alpinestars. Official merch dealer for Mercedes, Red Bull, Haas, Ferrari and McLaren in F1 and for BMW M Sport. Custom car building, racing team and producer of events and fairs like Westcoast Motorshow in Sweden.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

50 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Snabb leverans, smidigt

22. januar 2025

Svar fra Westcoast Motorsport

Stort tack för att du delade din upplevelse av köp på westcoastmotorsport.se. Roligt att du uppskattar leveransen och smidigheten.

Ha en fortsatt fin vecka så hoppas jag vi hörs igen vid ett annat tillfälle.
Pontus, Westcoast Motorsport.

Bra!

Inget att klaga på, hittade det jag sökte och är nöjd med mina varor!

20. januar 2025

Toppen när det är så :)
Stort tack för att du delade din upplevelse. Önskar dig en fortsatt trevlig vecka och tveka aldrig att höra av dig om du har några frågor eller funderingar.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Mycket bra återkoppling och service

Mycket bra återkoppling och service, men tyvärr fel i saldo på hemsidan så av det jag beställde fanns inte allt.

30. desember 2024

Svar fra Westcoast Motorsport

Stort tack för ditt omdöme här på Trustpilot. Roligt att läsa att du uppskattade återkoppling och servicen. Samtidigt kan jag bara beklaga att det var slut det du önskade men hoppas att du blev nöjd med utbytesvaran och att jag får möjlighet att hjälpa dig igen vid ett annat tillfälle.

Ha en trevlig helg.

Redbull glaset

Att få sådan bra respons och mötas av en glad man bakom disken de gjorde min dag. Glaset jag köpte blev en kanon julklapp. Så tack

23. desember 2024

Svar fra Westcoast Motorsport

God fortsättning på julen!

Stort tack för dina vänliga ord och hoppas det blev en lyckad julklapp.

Önskar er ett trevligt nyårsfirande.

Snabb service

Snabb service
Men kunde fått tydligare information om leverans.

15. desember 2024

Svar fra Westcoast Motorsport

Stort tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse. Beklagar att du inte fått tillräckligt tydlig leveransinformation. Ditt paket skickades med Postnord och vanligtvis skickar dom ut automatiska SMS/e-mails till mottagarens mobil/e-mail med leveransinformationen men jag skall se hur jag kan förtydliga och förbättra informationen ytterligare.

Vad jag kunde se i alla fall så hade du paketet inom ett par dagar efter din lagda beställning så jag hoppas att du var lika nöjd med varorna du köpte.

Ha ett trevligt nyårsfirande och stort tack för att du delade din upplevelse om westcoastmotorsport.se här på trustpilot.

Jättenöjd!

Stort utbud på hemsidan, personlig service samt snabb och smidig leverans! 10/10.

12. desember 2024

Svar fra Westcoast Motorsport

Stort tack för att du tog dig tid att dela din köpupplevelse om westcoastmotorsport.se.

Ha nu ett jättetrevligt nyårsfirande och åter igen stort tack för dina snälla ord.

Fantastisk kundservice

Wes coast Motorsport är ett grymt företag med fantastisk kundservice. Personalen hörde av sig direkt när min beställning blev förändrad och anpassade den på några minuter. Kommer lätt handla här igen!

17. desember 2024

Svar fra Westcoast Motorsport

Så fantastiskt och glädjande att läsa din recension. Kul att du uppskattar servicen och du är varmt välkommen tillbaka som kund. Hör gärna av dig om du har några frågor eller funderingar inför framtida beställningar.

Ha en fin dag och en riktigt God Jul.

Snabb och smidig affär.

19. november 2024

Svar fra Westcoast Motorsport

Roligt att höra att du uppskattat köpprocessen vid ditt köp.

Du är alltid varmt välkommen att höra av dig när du har några frågor eller funderingar.

Ha en fortsatt fin vecka.

Väldigt bra service

Mycket smidig och snabb återkoppling

20. november 2024

Hej Ing-Marie.
Trevligt att läsa att du uppskattar smidigheten och kommunikationen.

Hoppas du får en härlig vecka.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Bra service och trevligt bemötande!

Bra service och trevligt bemötande!
Snabb leverans. Mkt nöjd.

4. desember 2024

Svar fra Westcoast Motorsport

Stort tack för att du tog dig tid och dela din upplevelse och extra glädjande att läsa att du uppskattar service, bemötande och leveranshastigheten.

Önskar dig en fortsatt fin vinter.

Var produckt.

Snapp leverance

10. november 2024

Svar fra Westcoast Motorsport

Tack Bjarno för att du lämnade ett omdöme om ditt köp på westcoastmotorsport.se. Tveka aldrig att höra av dig om du har några som helst frågor eller funderingar om framtida köp.

Ha en jättetrevlig vecka.

Väldigt bra kundservice

Väldigt bra kundservice! Var bra på att uppdatera om händelser med ordern.

8. november 2024

Svar fra Westcoast Motorsport

Tack Hugo för ditt omdöme här på Trustpilot. Jättekul att läsa att du uppskattar service och uppdateringarna du fått. Hoppas du blev nöjd med ditt paket också :)

Ha en fortsatt fin höst.

10/10

Toppen nöjd

8. november 2024

Svar fra Westcoast Motorsport

Stort tack för det! Så kul att läsa att du blev toppennöjd!

Du är alltid varmt välkommen att höra av dig om du har några frågor eller funderingar om framtida köp.

Önskar dig en fortsatt fin höst och stort tack för ditt omdöme om köpet på Westcoast Motorsport.

Smidiga och snabba!

Behövde några produkter med kort varsel, Westcoast var snabba och smidiga att ha och göra med i telefon och fixade snabbt så produkterna var klara för avhämtning.

24. oktober 2024

Svar fra Westcoast Motorsport

Tack Simon för ditt fina omdöme och roligt att läsa att du uppskattar snabbheten. Hoppas du är lika nöjd med delarna.

Ha en fortsatt fin höst.

Fina kläder

Jag har träffat Pontus personligen, Mycke trevlig, Det är lätt och bra att beställa det jag vill ha.

24. oktober 2024

Svar fra Westcoast Motorsport

Tack för ditt fina omdöme Tony och för ditt köp på westcoastmotorsport.se.

Roligt att läsa både här och i ditt senaste mail att du uppskattar servicen och produkterna.

Ha en jättetrevlig vecka och åter igen stort tack för att du delade din upplevelse med mig här och på mailen. Stort tack!

Förstklassig service

Förstklassig service! Pontus var otroligt tillmötesgående och hjälpsam från första kontakt.

1. oktober 2024

Hej Camilla!
Va roligt att läsa ditt omdöme och det gör mig glad att läsa att du uppskattar servicen jag gett!

Hoppas att presenten blev uppskattad och välanvänd!
Ha en fin höst.

Bra kund bemötande

10. september 2024

God afton.
Stort tack för ditt omdöme. Roligt att läsa att du uppskattar bemötandet du har fått vid ditt köp på westcoastmotorsport.se.

Du är alltid varmt välkommen att höra av dig om du har några frågor eller funderingar kring framtida produkter.

Ha en fortsatt fin vecka.

Snabb leverans!

Tydliga kostnader, lätt att betala och supersnabb levererans.

15. august 2024

Svar fra Westcoast Motorsport

Vad roligt att läsa att du upplever det enkelt och smidigt att handla på westcoastmotorsport.se och att leveransen har gått bra med Postnord.

Du är alltid varmt välkommen att höra av dig om du har några frågor eller funderingar och stort tack för att du lämnade en kommentar på Trustpilot om westcoastmotorsport.se

Ha en fortsatt fin sommar.

Snabb leverans super nöjd med produkten

Snabb leverans super nöjd med produkten

30. juli 2024

Svar fra Westcoast Motorsport

Va kul att du uppskattar leveranstiden av Postnord samt kvaliten på produkten.

Du är varmt välkommen att höra av dig igen om du har några frågor om produkter i framtiden.

Önskar dig en fortsatt trevlig sommar.

Dette er Trustpilot

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv