Wash and Care B.V. Anmeldelser

1 581
TrustScore 4 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Goede service en zeer tevreden over het eindresultaat. Ik had het pakket ‘Auto Compleet’ genomen voor mijn in te leveren lease auto.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Zeer slechte ervaring. 270 euro betaald om mijn auto van binnen en van buiten schowroom schoon te laten maken. Ik had net zo goed voor een tientje naar de wasstraat kunnen gaan. Om de schoonmaker teg... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ontzettend vriendelijk en professioneel. Dat ze naar jou toe komen is ook heel erg fijn! Elk hoekje wordt stevig aangepakt. De vlekken waren binnen no time verdwenen en de stoomreiniging verwijderd al... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Gersan was precies op tijd. Heeft bij een temperatuur van 32 graden 3 uur lang non-stop gewerkt en een prachtig eindresultaat afgeleverd. Ik ben heel tevreden en kan Wash & Care (in het bijzonder Gers... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Luksusbilvask og -klargjøring
  2. Bilvask
  3. Rengjøringsbyrå
  4. Rengjøring
  5. Husrengjøring

Skrevet av virksomheten

Wash and Care B.V. is een auto interieur en exterieur stoomreiniging op locatie die inschakelt voor de ECHTE schoonmaak - sinds 2011. - Autobekleding weer als nieuw - Losse Basis reiniging vanaf €59 in omgeving Amsterdam. Daarbuiten Compleet vanaf €119 - Abonnement vanaf €25 (geselecteerde gebieden) - Schimmel, rook of hondenlucht verwijderen - Lak weer als nieuw door te polijsten - Service aan huis zonder voorrijkosten in 6 provincies - Carwash voor wagenpark, vrachtwagen, campers, boten en bedrijfsmachines - Extreem vervuiling en verf reiniging Autoreiniging op locatie in omgeving Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Breda, Alkmaar E.d..

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 28 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

(1 581)

35 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Moet hele dag beschikbaar zijn, telefonisch NIET te bereiken!

Pas na het betalen krijg je de melding dat de gewenste tijd wordt nagestreefd maar niet altijd haalbaar is, je moet de HELE DAG beschikbaar zijn.
's Morgens om 8.15 uur kreeg ik e-mail dat ze een ziekmelding hadden en niet konden komen met de vraag of de volgende dag schikte, zonder tijd. Nee dus, 4x gebeld en 4x(!) 9 minuten aan de lijn gehangen "u bent de eerstvolgende", 4x na 9 minuten de verbinding verbroken na de boodschap "het is momenteel erg druk, de wachttijd is verlopen"
Onzin natuurlijk, de telefonist had zich vast en zeker ook ziek gemeld, er zat gewoon niemand aan de andere kant van de lijn.
Vooruitbetaalde bedrag kun je niet terug laten boeken. Staat bovendien op een Duitse rekening. Zeer slecht. Ik ga ervanuit dat ik mijn geld kwijt ben!

N.b. Inmiddels 5 telefoontjes en een paar uur verder, eindelijk iemand aan de lijn gehad. Dhr. gaat mijn voorkeurstijd doorgeven aan de planning. Ik ben voorzichtig optimistisch..

5. august 2025

Beste Sabine,

bedankt dat je de moeite neemt om je ervaring zo uitgebreid te delen.
We vinden het jammer om te lezen dat het zo is gelopen en bieden hiervoor onze excuses aan.

Voor de duidelijkheid: bij ons hoef je niet verplicht vooruit te betalen. Tijdens het boeken kan je ook kiezen voor betaling na de reiniging. Indien je wel kiest voor online betalen, dan loopt dat via onze betaalprovider Mollie (bijv. iDeal). Daardoor kan het zijn dat je een buitenlandse of Duitse rekening ziet, maar het bedrag komt altijd veilig bij ons terecht en is gekoppeld aan je order.

Verder klopt het dat we meerdere keren benadrukken dat je de hele dag beschikbaar moet zijn. Dit staat o.a.:

bij de kalender in de boekingsmodule

in de bevestigingsmail (op meerdere plekken)

bij de laatste stap van het boekingsproces voordat je betaalt

in de algemene voorwaarden die je bij de boeking accepteert.

Dat je ons telefonisch niet goed te pakken kreeg, vinden we erg vervelend en nemen we mee als verbeterpunt.

We zien dat de reiniging de volgende dag alsnog is uitgevoerd. Excuses dat dit niet op je voorkeursdag kon plaatsvinden en dat dit voor zoveel frustratie heeft gezorgd. We hopen dat je ondanks dit verloop alsnog tevreden bent met het uitgevoerde werk.

Als je je recensie wilt bijwerken op basis van hoe het uiteindelijk is opgelost, zouden we dat erg waarderen.

Ronduit slecht!

Ze zouden gisteren de auto komen reinigen en geurbehandeling doen. Op een gegeven moment een bericht dat 10 uur ‘s ochtends niet ging lukken omdat de stoomreiniger bij de monteur was. Daarna niets meer gehoord en geïnformeerd. We konden gewoon de hond gaan uitlaten en ze zouden ons op de hoogte houden. Nu een dag later nog steeds niets gehoord en niemand gezien. Blijkbaar hebben ze besloten om maar helemaal niet meer te komen (te ver weg?) en ook niets te laten horen. Wat een slecht bedrijf zeg!

15. juli 2025

Svar fra Wash and Care B.V.

Hoi, bedankt dat je dit deelt. We vinden het vervelend om te lezen dat je zo’n ervaring beschrijft.

We hebben meteen gezocht naar je gegevens, maar we kunnen helaas geen order met deze naam of omschrijving terugvinden. Zou je ons het ordernummer of het e-mailadres waarmee je geboekt hebt willen doorgeven? Dan kijken we het direct voor je na.

Het is zeker niet de bedoeling dat iemand niets meer van ons hoort of dat een afspraak zomaar zou vervallen. We willen dit graag uitzoeken en netjes oplossen.

Zeer teleurstellende ervaring

Ik raad dit bedrijf helaas absoluut niet aan. Ze reageren nergens op: niet op telefoontjes, niet op berichten, en nemen ook zelf op geen enkele manier contact met je op. Afspraken worden niet nagekomen en je wordt compleet aan je lot overgelaten.

Ze lijken meer klanten aan te nemen dan ze aankunnen, en de communicatie is ronduit slecht. Het lijkt ze vooral te gaan om geld innen, want terugbetalen als ze hun dienst niet leveren? Ho maar.

Bij sommigen gaat het misschien goed, maar ik hoor van steeds meer mensen dat ze soortgelijke problemen ervaren. Zo ga je niet met klanten om. Als dit zo doorgaat, zullen ze uiteindelijk niemand meer overhouden.

24. juni 2025

Svar fra Wash and Care B.V.

Hoi, bedankt dat je dit deelt. We vinden het jammer om te lezen dat je zo’n ervaring hebt gehad.

We hebben geprobeerd je order erbij te zoeken, maar we kunnen je gegevens of een boeking met deze naam niet terugvinden. Zou je ons jouw ordernummer of het e-mailadres waarmee je geboekt hebt kunnen doorgeven? Dan kunnen we dit direct nakijken en je verder helpen.

We horen graag van je, zodat we dit samen goed kunnen oplossen.

Top service!

We zijn geholpen door Anthony. Ontzettende vriendelijke gast die alle tijd heeft genomen om onze auto weer showroom klaar te krijgen zodat we deze voor een mooie prijs konden inruilen voor een nieuwe auto. En het heeft gewerkt, we hebben een prachtig aanbod gehad, en het interieur en exterieur dat er weer piekfijn uitzag heeft daar zeker bij geholpen!

Anthony gaf op tijd aan dat er wat extra tijd en aandacht nodig was om al het hondenhaar te verwijderen en mij ook gewezen op de extra kosten. Erg tevreden mee!

4. mars 2025
Vurdert til 4 av 5 stjerner

Goed maar niet top.

Werkzaamheden goed uitgevoerd. Resultaat na reiniging zag er top uit. Volgende dag, nadat alles helemaal droog was, toch nog een vlek die zichtbaar was. Dus niet helemaal wat ik gehoopt had.

6. mars 2025

Svar fra Wash and Care B.V.

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden was met de werkzaamheden en het resultaat direct na de reiniging. We willen je natuurlijk helemaal blij maken, dus als je ons even een reactie stuurt op de bestelbevestiging met een foto van de vlek, dan kijken we graag hoe we dit kunnen oplossen! 😊🚗✨

Correct en professioneel geholpen

Nadat mijn broer na een ziekenhuisbezoek mijn auto (de passagiers zijde) volledig onder gebarfd had heb ik eerst zelf het zo goed als mogelijk schoongemaakt maar de bekleding en vloer kreeg ik niet echt schoon en over de geur maar niet te spreken. Toen kreeg ik van een collega het advies om het professioneel te laten reinigen en dat heeft Wash and Care uitstekend gedaan, ook de geur behandeling heeft het gewenste resultaat gegeven. Ik ben door Anthony zeer vriendelijk en correcte te woord gestaan en hij heeft zijn werk top gedaan! Groet Berry

26. februar 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Mijn auto weer schoon na overname kinder kruimels en drank vlekken

Voor het eerst mijn auto grondig laten stomen en oow wat ben ik blij, uitermate tevreden. Een auto vol kinder troep ziet er nu uit als nieuw. Echt elk hoekje elk vakje de autostoelen onder, boven naast alles is weer schoon net als nieuw en ruikt enorm lekker ook. Ik zal zeker weer komen en regelmatig bijhouden. Bedankt voor de service en vriendelijkheid. Een aanrader!

16. februar 2025

Zeer tevreden

Een fijne ervaring met dit bedrijf. Afspraak is snel gemaakt en er is duidelijke communicatie over aankomsttijden. Vriendelijke mensen en het resultaat was top!

4. februar 2025
Vurdert til 4 av 5 stjerner

super gedaan van echt een vieze…

super gedaan van echt een vieze hondenhaaren zo goed als alles verwijderd,eromheen naast de auto had wat schoner kunnen achtergelaten en beetje gedoe vooraf met de tijd afspreken verder zeer tevreden en met volle.motivatie ging hij er tegen aan...👍

31. januar 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Onze auto rooklucht vrij laten…

Onze auto rooklucht vrij laten schoonmaken..
Inclusief showroomklaar en zeer tevreden.. geen vuiltje en vlekje meer te vinden..
Klaar voor de verkoop dus helemaal blij en tevreden!

31. januar 2025

Hallo Amy,
Hartelijk dank voor het schrijven van deze mooie recensie. We gaan het doorgeven aan de poetser.
Succes met de verkoop.

Groeten,

Sharon,

Wash and Care

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv