Zeer snelle levering! Perfecte kwaliteit! Door weer en win moet je vlag er mooi bijhangen zonder rafelige uiteinde; dat zie je zo vaak. Dat stoort mij mateloos voor een symbool als een vlag. De beste... Vis mer
Se hva andre synes
Normaal ben ik nogal sceptisch als het om online aankopen gaat. Maar dit was echt een goede ervaring. De productomschrijving (Flag Fixer) was duidelijk. Maar wat ik erg prettig vond was het advies, wa... Vis mer
Wel redelijk snel bezorgd, had een protestvlag(omgekeerde nederlandse vlag)besteld. Ik krijg een gewone vlag. Gereageerd bij de klantenservice. Ik moest vanwege omgekeerde haakjes en touw zelf maar de... Vis mer
Last minute toch nog een nieuwe vlaggenstok besteld, met speciale klemmen voor halfstok vlaggen. Ideaal, want nu deden we dit met tape. Dat staat super slordig en nu kunnen we 4 mei een nette vlaggens... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Online de grootste in vlaggen en masten.
Kontaktopplysninger
Richterlaan 4, 9207 JV, Drachten, Nederland
- 0512778272
- info@vlaggenunie.nl
- www.vlaggenunie.nl
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Goede communicatie en snelle levering
Vlag die ik wilde bestellen was niet in voorraad, maar kreeg een mailtje zodra deze weer voorradig was. Daarna werd de bestelling snel afgerond en geleverd.
Goed verpakt en snel geleverd.
Lange levertijd en lagere kwaliteit dan verwacht.
Duurden aardig lang voordat de vlag er was. Geen goede communicatie over de aflevering. Vlag is van redelijke kwaliteit, maar niet echt heel stevig. Had meer verwacht van een Vlaggen Unie.
Goed aanbod en snelle levering.
Goed aanbod en snelle levering. Wat aan de dure kant wel, maar ook goede kwaliteit zo te zien.
Snel service en uitstekende qualiteit…
Snel service en uitstekende qualiteit vlaggen.
we hebben alles kunnen vinden wat we…
we hebben alles kunnen vinden wat we nodig hadden om onze vlaggenmast klaar te maken en de bestelling en bezorging liepen gesmeerd.
Snelle levering.
Snel en keurig verzorgd
Snel en keurig verzorgd. Bovendien zeer betaalbaar.
Wimpel en vlaggenlijn
Wimpel en vlaggenlijn waren helemaal conform
De levering van de NL en EU vlag zou…
De levering van de NL en EU vlag zou binnen één dag zijn, maar duurde 2 dagen. De levering van de gemeentevlag zou binnen 4-6 werkdagen zijn, maar is ondertussen 15 dagen geleden.
De vlaggen zelf zijn niet van stof, maar van kunststof. Wellicht is dit steviger dan stof.
Topproduct supersnel geleverd.
Topproduct supersnel geleverd.
Product is prima
Product is prima, bezorgdienst is slecht
Snel geleverd en ziet er mooi uit.
De wimpel was een vod
De wimpel was een vod. Met terugzending: portokosten meer dan de helft van de waarde van de wimpel
Het bestelde product kwam vlot en de …
Het bestelde product kwam vlot en de door de website bijbestelde onderdelen maken een echt verschil.
Mooi product en een snelle service
Mooi product en een snelle service. Werd zelfs nog een dag eerder afgeleverd.
Snelle afhandeling en bezorging
prijstechnisch goed
prijstechnisch goed, snelle levering
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.