Wederom weer een goede levering. Bestel procedure gaat altijd soepel. Zou alleen handiger zijn als je een reeds gedane bestelling weer gelijk opnieuw kunt plaatsten. Vlagen zijn van goede kwaliteit, w... Vis mer
Se hva andre synes
Voor het samen stellen van mijn eigen vlag heb ik hulp gehad van Rene of Corne, hartelijk dank daarvoor. De hulp was goed en heel zorgvuldig. Hij hangt nu te wapperen en ik vind hem erg mooi gemaakt.... Vis mer
Hele fijne ervaring, er was wat twijfel over of de kleuren van ons ontwerp goed uit de drukker zouden komen. De communicatie hierin was erg snel en prettig. Wij zijn erg tevreden met het resultaat!
Informasjon om virksomheten
Om Stuntvlaggen
Skrevet av virksomheten
Bent u op zoek naar hoogwaardige vlaggen op maat tegen de beste prijs-kwaliteitverhouding? Stuntvlaggen is dé specialist in vlaggen bedrukken voor bedrijven, scheepvaart en MKB. Met meer dan 20 jaar ervaring leveren wij bedrijfsvlaggen, scheepsvlaggen, gevelvlaggen, beachflags en promotievlaggen in elke gewenste oplage. Van kleine aantallen tot grote series, wij produceren snel, scherp geprijsd en in topkwaliteit.
Onze vlaggen worden volledig op maat gemaakt. U kiest het formaat, de afwerking en het ontwerp, wij zorgen voor een haarscherpe bedrukking en duurzame materialen die geschikt zijn voor intensief buitengebruik. Dankzij onze efficiënte productie garanderen wij snelle levertijden zonder concessies te doen aan kwaliteit.
Stuntvlaggen is trots op het vertrouwen van bekende organisaties zoals AZ, Feyenoord, Dunlop, Peijnenburg, Giant en Neelevat, maar onze kracht ligt vooral bij het MKB en de scheepvaart. Klanten waarderen ons om onze scherpe prijzen, persoonlijke service, duidelijke communicatie en het meedenken in oplossingen.
Persoonlijk contact staat bij ons centraal. Wij zijn goed bereikbaar via telefoon, e-mail en chat en denken actief met u mee over ontwerp, formaat en toepassing. Onze vele positieve en geverifieerde reviews op Trustpilot onderstrepen onze betrouwbaarheid, servicegerichtheid en constante kwaliteit.
Wij zijn geen anonieme webshop, maar een betrokken familiebedrijf. U heeft direct contact met vakmensen die uw vlaggen produceren en controleren. Zo bent u verzekerd van een perfect eindresultaat.
Vlag laten maken? Kies voor kwaliteit, snelheid en persoonlijke service. Kies voor Stuntvlaggen.
Kontaktopplysninger
Veersteeg 2, 4212 LR, Spijk, Nederland
- 0183 820 384
- info@stuntvlaggen.nl
- stuntvlaggen.nl
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 50 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av to uker
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
De vlag ziet er goed uit.
De vlag ziet er goed uit.
Echter wat erg jammer was is dat de vlag 22 juni werd bezorgd terwijl wij de vlag voor een evenement 21 juni nodig hadden.
Snelle levering en mooie kwaliteit
Snelle levering en goed product!
Logo vlag
De vlag die we uiteindelijk kregen was niet zoals we bedoeld hadden. We wilde het logo in het witte gedeelte van de Nederlandse vlag.
Maar verder tja best hoor. Succes met uw bedrijf
Keurige levering volgens afspraak
Keurige levering volgens afspraak. De stof waarvan de vlag gemaakt was viel voor mij een beetje tegen, maar dat is de keuze aan jezelf
Perfecte service!
René van Stuntvlaggen toonde zich super behulpzaam toen de bezorger het liet afweten en droeg gelijk oplossingen aan om de spullen toch nog op tijd bij ons te hebben. Dikke duim omhoog voor prima service en oplossingsgerichtheid!
Zeer meedenkend en behulpzaam.
Super betrouw
Goede adviezen, geweldige communicatie, foutloze afwikkeling.
Heel gelukkig van. Een voorbeeld voor online ondernemen.
Groet
Thijs
Hele fijne ervaring
Prettig bedrijf om zaken mee te doen
Prettig bedrijf om zaken mee te doen, denken mee, goede service en kwaliteit is goed.
Super snelle en persoonlijke service
Super snelle en persoonlijke service! Dank jullie wel
service net een hoofdletter S
we hebben de vlaggen nog niet ontvangen maar de inzet en hulp die we tot nog toe hebben mogen ontvangen wij onze wens vinden we ontzettend fijn. ze denken mee en geven kosteloos advies dat zie je snel meer. dank dank
Netjes geleverd bannering zag er ook…
Netjes geleverd bannering zag er ook goed uit. Volgende wordt ook weer bij hun besteld
goede service en goed product
De vlag was op tijd zoals aangegeven, de chatbot op de website was erg behulpzaam met het uitzoeken welk product het beste paste bij onze wensen, en het resultaat is prachtig, precies conform ontwerp
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.