Vivara Danmark Anmeldelser

1 026

1. Dyrefôrbutikk
  2. Hagesenter
  3. Gartneri

Vivara er navnet på særdeles miljøvenlige naturprodukter som fx. Fuglefoder, foderautomater, fuglehuse, foderhuse og redekasser. Ved udviklingen af vore produkter fokuserer vi især på, hvad de små havedyr som fx. fugle, pindsvin og egern har behov for. Alle vore produkter er omhyggeligt testede af forskellige grønne miljøorganisationer, så man kan være sikker på at købe produkter af høj standard. Gennem et nært samarbejde med diverse grønne organisationer forsøger vi at forbedre naturens og fuglenes levevilkår.

Enestående

1k anmeldelser

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Alle anmeldelser

(1 026)

357 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vi sjekker anmeldelser

alt OK som sædv.

22. juni 2026

Hej,

Det glæder os at høre, at alt levede op til dine forventninger!

Med venlig hilsen,
Team Vivara

meget tilfreds kunde

god levering ,varen var i god stand. og levering til tiden. kan helt klart anbefales.

5. juli 2024

Kære Anni

Tak for din fine anmeldelse. Vi sætter stor pris på din feedback.

Med venlig hilsen
Vivara

Jukser med faktura for å slippe å levere varer

Gode produkter, men Vivara pakket ikke ned en av varene jeg bestilte. Etter over en måned med e-poster fram og tilbake har de enda ikke ettersendt varen. I tillegg har de sendt den gamle ordrebekreftelsen til meg hvor de har slettet varen som ikke ble levert fra bestillingen. Jeg fikk i tillegg en faktura hvor varen var blitt nullet ut i oversikten, og beløpet trukket fra totalsummen. Jeg har allerede betalt for produktet og min kontoutskrift sier derfor at jeg har betalt mer enn det Vivara nå påstår. Føler meg svindlet og kommer til å gå videre med saken.

Svar til Vivaras kommentar under: Ja, jeg har nå fått varen etter over en måned med kverulering og venting. Dette hadde vært vel så godt, bare alle delene til produktet var med i esken! Oioi, mye styr med dette selskapet altså… og enda mer kverulering, venting og masing er i vente for meg… Kommer ikke til å bestille fra denne nettbutikken flere ganger.

24. november 2023

Kære Sigrid.

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre at en af dine varer ikke ankom med din ordre. En erstatning er blevet bestilt til dig og bliver sendt så hurtigt som muligt. Vi har desværre lidt forsinkelser med afsendelser pga. en meget travl periode, det beklager vi. En mail er blevet sendt til dig med en bekræftelse på din erstatning.

Med venlig hilsen

Veldig fornøyd!

Jeg må si jeg angret på kjøpet, da jeg sjekket Trustpilot i etterkant. Men jeg kan ikke annet enn å si at jeg er veldig fornøyd med bestillingen hos Vivara. Jeg har fått alle varer som forventet innen en uke, og fuglematerne var superfine. Takk! 👌

18. desember 2022

Hej Guro.

Tak for din anmeldelse. Det er godt at høre at du har haft en positiv oplevelse med din bestilling hos os og at du er tilfreds med vores produkter :)

Venlig hilsen
Vivara

Vis anmeldelser på alle språk. (1 026 anmeldelser)