VIP Internet Anmeldelser

TrustScore 1 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Notified the company about my intention to return their camera within the time stated in their return policy. The company dragged out responses past the 14 day return and now refuse to accept the ret... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Wel betalen voor diensten maar diensten ontvangen ho maar. 6 mnd problemen gehad met mijn website. Aanmeldingen komen niet aan, contactformulieren ook niet. Bellen kan niet, mailen ook... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

En WEEEEER ligt de boel eruit. Het hele weekend dus. Problemen oplossen? Nee, hoor. Telefoon opnemen? Nee, hoor. Alleen even gauw reageren op Trustpilot, daar is wel tijd voor. Wij ver... Vis mer

Selskapet har svart

Informasjon om virksomheten

1. Webhotell
  2. DNS-leverandør

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

We verzorgen de hosting van je website, e-mail en domeinregistraties.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har ikke svart på negative anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

1 anmeldelse i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Snelle service

Keurig snel antwoord gekregen op mijn vraag. Ben erg tevreden. Dank

10. april 2014
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Klantonvriendelijke overgang van Sitebuilder naar web presence

De huidige sitebuilder wordt niet meer ondersteund. Overzetten naar de nieuwe is niet mogelijk. Je moet binnen 2 maanden volledig opnieuw een website aanmaken daarna stopt de ondersteuning van de oude en zullen een aantal functionaliteiten van de website niet meer werken. Zeer klantonvriendelijk om zo voor het blok gezet te worden.

26. mars 2014
Logoen til VIP Internet

Svar fra VIP Internet

Geachte heer Gommers,

Bedankt voor uw beoordeling. Wij vinden het jammer dat u niet tevreden bent over de wijzigingen in uw account.

Wij hebben gekozen voor deze wijziging omdat wij merkten dat op hoog tempo de functionaliteiten van onze Sitebuilder niet meer goed werken. Hierdoor hadden veel van onze klanten moeilijkheden met het bijwerken van hun sites. Deze problemen zouden ook bij uw account ontstaan in de toekomst. Wij hebben daarom een keuze moeten maken om nu in te grijpen. Wij begrijpen dat dit niet voor iedereen goed uitkomt.

Als u problemen tegenkomt bij het maken van uw nieuwe site helpen wij u graag. U kunt hiervoor contact opnemen met onze klantenservice via de telefoon, via de LiveChat op onze website of via e-mail. Volgens mij heeft u vandaag hierover ook met onze klantenservice contact gehad.

VIP Internet

Al jaren zeer tevreden

Ben al vele jaren klant en erg tevreden over de klantgerichte en oplossingsgerichte aanpak. Er is altijd snel een reactie op aanvragen of meldingen en er wordt flexibel en oplossingsgericht met de klant meegedacht. Ook de beschikbaarheid van services en servers (geen noemenswaardige downtime) is prima op orde.

6. desember 2013
Vurdert til 5 av 5 stjerner

De beste provider van Nederland!

Wij werken al meer dan 10 jaar met grote tevredenheid met VIP als betrouwbare leverancier van hostingpakketten en e-mail-service. Het grote voordeel van VIP is de bereikbaarheid en ontzettend snelle service. Keer op keer worden al mijn vragen beantwoord en concrete oplossingen geboden. Daarom beveel ik VIP bij al mijn klanten en relaties aan.

29. november 2013
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Nooit meer, en ik raad het ook niemand aan

Ik raad niemand VIP-internet aan. De abonnementen of registraties worden automatisch verlengt (logisch), maar is het niet normaal dat je op de hoogte wordt gehouden van de einddatum van bepaalde diensten? Dat gebeurde niet bij VIP en ook gelijk de reden dat alles nu opgezegd is. Valt bij mij onder de categorie stelen.

21. oktober 2013
Logoen til VIP Internet

Svar fra VIP Internet

Beste Martijn,

Bedankt voor je feedback. We vinden het jammer dat je niet tevreden bent over onze dienstverlening.

Ik snap je standpunt over het stilzwijgend verlengen van de diensten. Het is wel zo dat de factuur waar dit over gaat inmiddels bijna twee maanden geleden is uitgebracht en je nu voor het eerst contact opneemt. Op het moment van het uitbrengen van de factuur waren de registraties van de domeinen nog niet verlengd maar dat is inmiddels wel het geval. Daarnaast zijn wij niet erg te spreken over de manier waarop je onze medewerkers hebt benaderd.

Je kunt contact opnemen om deze klacht op een positieve manier af te handelen. Je kunt naar ondergetekende vragen. Ik hoor graag van je.

Frerik Meijer
VIP Internet

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv