Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Oszuści. Nie wszedłem na mecz na ktory przeleciałem pół Europy. Bilet byl wystawiony na inne ID, którego nie mogłem zmienić na własne dane. Obsługa kibica przekazała, ze bilet ktory miałem to scam i... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Proces zakupu biletów bezproblemowy, ale nie ukrywam że otrzymanie biletów dopiero w dniu koncertu wprowadzało lekki stres, szczególnie że na koncert lecieliśmy z Polski. Kontakt z centrum pomocy ocen... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Oszuści. Bez żadnej odpowiedzialnosci i gwarancji. Przyjmują pieniądze za najlepsze miejsca a dostarczają bilet na najtańsze bez jakiejkolwiek informacji, że to zrobią. Dostęp do wsparcia prawie nie i... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

This is my second time i am using viagogo. i was able to get tickets for David Gilmour and Celine Dion - both concerts were great with seats as expected.

Informasjon om virksomheten

2 stjerner
1 stjerne

Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

3,0

Alle anmeldelser

47 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Koncert Andrea Boccelli

Koncert Andrea Boccelli - cena zakupionego biletu ponad 700 zł, po wydrukowaniu biletu okazało się, że bilet kosztuje 425 zł? Dlaczego taka różnica? Dlaczego Viagogo nie poinformowało o rzeczywistej cenie biletu, tylko taki narzut dali? To jest jawna kradzież!

4. juli 2023

Real Madryt vs Celta Vigo

Kupiłam bilety na mecz w Madrycie poprzez stronę Viagogo.
Brak problemów. Bilety elektroniczne na aplikacji mobilnej otrzymałam 3 dni przed meczem, tak jak informowała strona viagogo. Marzenie spełnione, wszystko przebiegło pomyślnie.

22. april 2023
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Kupiłam bilety na koncert beyonce w…

Kupiłam bilety na koncert beyonce w Warszawie i nie miałam żadnego problemu z serwisem. Bilety pojawiły się u mnie 5 dni przed planowanym koncertem. Gdy miałam pytania dotyczące, otrzymałam szybka odpowiedz z obsługi klienta. Polecam

27. juni 2023
Vurdert til 1 av 5 stjerner

To nie jest uczciwa firma

To nie jest uczciwa firma, nie kupujcie od nich niczego! Mój koncert został odwołany i poinformowali mnie, że należy mi się zwrot pieniędzy. Sprawa miała miejsce rok temu, a ja do dziś nie zobaczyłem ani grosza, a kwota jest niemała, bo 1300 zł. W tym czasie wymieniłem z nimi dziesiątki maili i niczego nie uzyskałem poza każdorazowym "We have escalated your case to the relevant department. Our dedicated team will be in touch with you shortly.". W tym okresie dochodziło do różnych absurdalnych sytuacji, np. takich, że twierdzili, że zwrócili mi pieniądze, ale nie byli w stanie przedstawić potwierdzenia przelewu, natomiast mi kazali udowodnić, że te pieniądze nie wpłynęły na moje konto...
Jednak, nawet gdy im przedstawiłem wyciągi z mojego konta (co uważam za naruszenie mojej prywatności), niczego nie uzyskałem.

31. august 2022

Bilety na koncert

Bardzo wystraszylam sie bo pierw kupiłam bilet na koncert w Krakowie na Iron Maiden . Pozniej zaczelam czytac zle opinie . Bylam zalamana bo nie mieszkam w Polsce i specjalnie lecialam do Krakowa na koncert i byl to prezent dla corki. Ale moge polecic , bilety otrzymalam. Dziekuje. A++

14. juni 2023
Vurdert til 1 av 5 stjerner

W marcu tego roku chciałem kupić bilety…

W marcu tego roku chciałem kupić bilety na czerwcowy koncert Shakti w Londynie. Moja żona znalazła mi bilety na Viagogo, mówiąc że kilka razy już kupowała bilety z tej strony. Nie zweryfikowałem opinii o stronie i zakupiłem bilety za prawie 1200 zł, używając karty debetowej.

Po fakcie znalazłem na fb link do innej strony z biletami (Eventim) gdzie były one po 60 funtów sztuka (z opłatami ok 700 zł za 2). Na dodatek od Viagogo dostałem info, że bilety zostaną mi przesłane na 2 dni (!!!) przed wydarzeniem. Zacząłem pisać do nich maile, dzwonić na obsługe klienta (odbiera jakaś hinduska która czyta wciąż wyuczone formułki). Zero możliwości anulowania zakupu, proponowali mi odsprzedaż za pomocą ich strony. Odsprzedaż biletów których nie mam!! Totalna porażka ze strony Viagogo.

Pisałem o sprawie do Szwajcarskiego urzędu praw konsumenta. W odpowiedzi dostałem informacje, że znane im są praktyki Viagogo i kilka lat temu był jakiś pozew zbiorowy, który Viagogo wygrało, w związku z tym nic nie mogą zrobić. Straciłem nadzieję na odzyskanie środków, jednak zgłosiłem w banku reklamacje transakcji z obszernym opisem, kopiami maili od Viagogo oraz ze Szwajcarskiego urzędu.

Ku mojemu zdziwieniu dzisiaj dostałem informację, że reklamacja została uznana za zasadną i dostałem zwrot wszystkich środków!

Nie twierdzę, że ta strona to tylko oszustwa, bo gro ludzi kupuje tutaj bilety z drugiej ręki, jednak platforma daje pole do popisu różnej maści naciągaczom i nie robią NIC aby temu zapobiegać. Viagogo odcina się od jakiejkolwiek odpowiedzialności za takie akcje, a regulamin jest godny pożałowania. Prawa konsumenta wg nich nie istnieją.

Odradzam zakupy na tej platformie, a oszukanym polecam walczyć o swoje do samego końca!

17. mai 2023

koncert IL VOLO

Koncert IL VOLO w Weronie 1 maj 2023 , Bilet otrzymałam już 7 kwietnia 2023, 1 maja 2023 udałam się na koncert w Arena di Verona czekało na mnie zamówione miejsce dokładnie to które zamówiłam, koncert był super jedyne co było przeszkodą to deszcz , parę dni przed koncertem otrzymałam od viagogo życzenia miłego odbioru i zabawy . Wszystko przebiegło super , na koncert do Werony przyleciałam 29 kwietnia 2023 bilety miałam już dawno w kieszeni , ja osobiście polecam.

1. mai 2023

Jeśli szukasz nierzetelnej firmy

Jeśli szukasz nierzetelnej firmy, której pracownicy na infolinii nawet na pół godziny przed wydarzeniem zapewniają, że bilety napewno będą, pomimo tego że to są tylko puste obietnice. To jest to perfekcyjna firma. Stres, smutek oraz ogromne rozczarowanie gwarantowane!

22. april 2023

Oszuści!!

Oszuści!!! Bilety kupione na Mecz Herthy Berlin i co?... Nie można wejść bo nasze sektory już ktoś sprzedał i wszedł.. Banda naciągaczy a siedziba w Szwajcarii i ch... Można im zrobić!!! Omijać!!!

9. april 2023

Uwaga to oszuści!

Uwaga to oszuści!
Sprzedają bilety warte 6 euro za 500 PLN! Plus nigdy biletów nie dostarczają. Kontaktu brak. Naciągacze?

1. desember 2022

Oszukańcze oferty

Oszukańcza oderta.

Kupiłem dwa bilety na koncert Any Moury. Okazało się, że Viagogo sprzedał bilety do nieistniejącego sektora i dostałem bilety na miejsca stojące zamiast siedzących.
Call center owszem, odbiera telefony, są grzeczni, obiecują zająć się sprawą, dostaję informację o eskalowaniu na wyższy poziom, po czym zapada cisza. I tak przez dwa tygodnie.
Straciłem 180 euro, bo nie jestem w stanie stać na koncercie przez dwie, a może trzy godziny.

18. mars 2023
Vurdert til 4 av 5 stjerner

Kupiłem bilety na F1 na…

Kupiłem bilety na F1 na Węgrzech,Manchester United i koncert G'n'R . Wszystko poszło gładko. Oczywiście trochę przepłaciłem bo są różne prowizję.porownalem ceny z innymi i wcale nie było aż tak dużo drożej.

7. august 2022

Bilet był dobry

Jeśli chodzi o mnie, to nie mogę powiedzieć złego słowa o viagogo. Nie czytałam opinii przed zakupem (pewnie bym nie kupiła tutaj biletu) i do wczorajszego koncertu Ville Valo - bałam się, czy wszystko będzie ok. Bilet zakupiony na w listopadzie, miał dojść papierowy, jednak po tygodniu dostałam odpowiedź że niestety nie ma papierowych biletów i dostanę w formie elektronicznej. Dostałam zwrot na konto za to że nie był wysłany pocztą. Elektroniczny bilet dostałam na początku stycznia. Wydrukowałam i wczoraj bez problemu dostałam się na koncert.
Jak dla mnie, wszystko było w porządku.

14. februar 2023

VIEGOGO NACIĄGACZE

Witam.Kupiłem bilety w 2019 na koncert Ozzy Osbourne i Judas Priest.Koncert był przekładany kilka razy więc przez Viagogo gdzie kupiłem bilety odsprzedałem je.Nie otrzymałem zwrotu zapłaty za bilety.Dali termin 72 godzin abym przedstawił dowód zakupu.Zaikasowali dwie zapłaty moją i kupującego.Mam maile które potwierdzają że wszystkie moje dane mają w systemie.Uważajcie na zakupy w Viagogo.Pozdrawiam

7. februar 2023

Kupiłem bilety na mecz Fc Barcelona

Kupiłem bilety na mecz Fc Barcelona, ponad trzy tygodnie przed meczem okazalo się, że nie będę w stanie polecieć na mecz. Wystawiliśmy przez viagago owe bilety na sprzedaż. Mimo, że ich jeszcze nie dostałem, Byłem zapewniany, że mogę je wystawić i przesłać dwa tygodnie przed meczem sprzedającemu gdy sam je otrzymam - bo w tym terminie miałem je dostać . Dwa tygodnie przed otrzymałem wiadomośc o tym, że biletu nie przesłałem kupującemu. Problem był taki, że od samego viagogo nie otrzymałem ich również. Zostały dwa dni do meczu, biletów nadal nie mam a jednocześnie otrzymuje od firmy wiadomości, że jeśli nie prześlę biletów kupującemu zostanie nałożona kara finansowa... Nie polecam

4. februar 2023
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Kupiłem bilety na mecz FC Barcelona vs…

Kupiłem bilety na mecz FC Barcelona vs Espanyol. Zapłaciłem za miejsca 130€, a posadzili mnie na samej górze stadionu gdzie bilety stały po 70€. Na zwot pieniędzy nie mam co liczyć. A poza tym, bilety kupiłem ponad miesiąc przed spotkaniem otrzymałem je w dzień meczu po tygodniowej batali telefonicznej. I jak pisze wyżej nie były to bilety na sektor w którym kupiłem bilety.

30. desember 2022
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv