Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Oszuści. Nie wszedłem na mecz na ktory przeleciałem pół Europy. Bilet byl wystawiony na inne ID, którego nie mogłem zmienić na własne dane. Obsługa kibica przekazała, ze bilet ktory miałem to scam i... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Proces zakupu biletów bezproblemowy, ale nie ukrywam że otrzymanie biletów dopiero w dniu koncertu wprowadzało lekki stres, szczególnie że na koncert lecieliśmy z Polski. Kontakt z centrum pomocy ocen... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Oszuści. Bez żadnej odpowiedzialnosci i gwarancji. Przyjmują pieniądze za najlepsze miejsca a dostarczają bilet na najtańsze bez jakiejkolwiek informacji, że to zrobią. Dostęp do wsparcia prawie nie i... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

This is my second time i am using viagogo. i was able to get tickets for David Gilmour and Celine Dion - both concerts were great with seats as expected.

Informasjon om virksomheten

2 stjerner
1 stjerne

Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

3,0

Alle anmeldelser

47 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Mialem bilet na Depeche Mode w…

Mialem bilet na Depeche Mode w Barcelonie 16/3/2024 za £123 za sztuke
Przyleciałem z zona z UK na jedna noc.Okazało sie przed wejściem ze ktos przed nami wszedł na te bilety i ze nie możemy wejść.Kupiłem dwa bilety po 102 euro w kasie i tylko dlatego udało nam sie wejsc
Jedyny plus to taki ze viagogo oddało mi pieniądze za pierwotne bilety.Ale nie wszystkich stać na kupno kolejnych biletów
Ciezkie przezycie
Jestem bardzo rozczarowany
Pawel

16. mars 2024
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Kupiłem bilet na mecz Real…

Kupiłem bilet na mecz Real Madryt-Girona, 10 min. przed meczem się okazało, że dla viagogo nie udało się kupić biletu od organizatora i proponuję zwrot pieniędzy bądź inny bilet, który by dostarczyli w przeciągu godziny. Więc jedyne co zostało to postać pod stadionem. Nie polecam...

10. februar 2024
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Kupilem przez platformę bilety na mecz…

Kupilem przez platformę bilety na mecz reprezentacji Polski w PN. Biletów nigdy nie dostałem a moja reklamacja nie zostałą wogole uznana, pomimo wieloktornych prób kontaktowania siez działem reklamacji/obslugi klienta. Pieniedzy nigdy istatecznie nie odzyskalem. Odradzam - Oszusci!!!!

1. januar 2024

Fikcyjne bilety Uwaga!!

Viagogo oferuje bilety na koncerty za niemałe pieniądze (ja naciełam się na 560zl po czym przychodzi maila po 30 min. Piszemy do Ciebie z ważną aktualizacją dotyczącą Twojego zamówienia.
Po dalszym zapoznaniu się i wyjaśnieniu z przykrością informujemy, że wydarzenie to nie występem samego artysty na żywo. Szkoda że od razu nie ma takiej informacji Oszustwo Oszustwo Oszustwo!!!!!!!!!!!

15. februar 2024
Vurdert til 1 av 5 stjerner

do not buy tickets from this company

do not buy tickets from this company, beware of scammers... they have been trying to convince me for a week that I will get tickets. Yesterday, one of the ladies from this office wrote me an e-mail saying that I will get the tickets today by 8.30 in the morning, but I don't have them yet. after a telephone conversation with their employee, Mr. Teodor, because he introduced himself this way, he said that I couldn't count on a refund and there were still no tickets. I advise against scammers

1. januar 2024
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Widziałem sporo negatywnych opinii. Mimo tego kupiłem bilet na mecz ligi mistrzów Feyenoord - Lazio. Bilet otrzymany w ciągu 30 minut. Żadnych problemów na wejściu. Zdecydowanie polecam.

25. oktober 2023

Oszuści kłamcy

Oszuści kłamcy , kupiłem 2 bilety na meczu Antalya Galatasaray podchodzę do kasy i bilety nie istnieją , 150 euro rozpoczynam walkę o zwrot zdecydowanie nie polecam , kłamcy oszuści krętacze

7. oktober 2023
Vurdert til 3 av 5 stjerner

Nie można sprzedać zakupionych biletów…

Nie można sprzedać zakupionych biletów na Serie A Italy. Sprzedałem u konkurencji. Dużo innych utrudnień do sprzedaży biletów jak na La Liga w Hiszpanii. Słaba obsługa klienta telefonicznego gdyż nie można wyjaśnić problemów z wystawieniem biletów. Po 20 próbie samemu mi się udało metodą prób i błędów. Daję 3 gwiazdki bo przynajmniej jakieś bilety się sprzedały.

3. oktober 2023
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Trzy lata temu kupiłam bilety na…

Trzy lata temu kupiłam bilety na koncert Celinę Dion...do dziś nie otrzymałam zwrotu, cfustomer service to jakaś kpina ..Kiedy zadzwoniłam ,osłuchałam przez kilka min muzyczkę ..po czym zostałam rozłączona..

11. september 2023

Nie ma się czego bać

Czytając opinie byłem lekko przerażony ale wszystko dobrze się skończyło. Zmiana danych na bilecie bez problemów wejście na imprezę bez problemów 😁jeżeli serwis działa na całym świecie przez tyle lat to nie może to być najgorszy serwis na świecie jak to niektórzy oceniają 😉

11. august 2023

Ocena pozytywna

Czytałem wiele nieprzychylnych opinii o tej stronie a jednak zdecydowałem się zamówić na niej dwa bilety na GP Zandvort w ubiegły weekend. Jedyną rzeczą, która mnie zmartwiła były obce nazwiska na biletach. Po prześledzeniu strony trafiłem na punkt w którym opisana była taka przypadłość. Strona umożliwia sprzedaż biletów osobom prywatnym a co za tym idzie kupując bilety może zdarzyć się tak, że ujrzymy na nich nie nasze nazwiska. W większości przypadków nie powinno to nieść za sobą żadnych problemów z racji tego, że mało gdzie są sprawdzane również dokumenty tożsamości.

Kupowałem bilety za pośrednictwem tej strony tylko raz, ale wszytko odbyło się pomyślnie a same bilety były na czas.

27. august 2023

Wyjątkowo nieuczciwa firma

Wyjątkowo nieuczciwa firma. Kupiłem bilety na ich stronie, na koncert Celine Dion. Koncert był kilka razy przekładany więc w międzyczasie udało mi się je odsprzedać przez ich stronę. Nie chcieli oddać pieniędzy mimo, że zapłacił im za te bilety już ktoś inny kto je kupił. Tłumaczyli się iż w regulaminie jest napisane, że takie maja procedury i oddadzą albo po odbyciu się koncertu, albo gdy zostanie on odwołany. Koncert został odwołany, automat z ich strony wysłał kilka wiadomości że zwrot niedługo nastąpi. Minęły dwa miesiące ani zwrotu, ani konkretnej informacji co się dzieję z moimi pieniędzmi. Zdawkowe odpowiedzi nawet na maile pisane po angielsku. Zero konkretów, zero informacji. Infolinia z polskim numerem z automatu łączy z obsługą po angielski. Zdecydowanie odradzam kupno przez ich stronę jakichkolwiek biletów

20. august 2023
Vurdert til 4 av 5 stjerner

Piszę, żeby trochę uspokoić innych

Kupiłam bilety przez viagogo omyłkowo. Dopiero po zakupie zorientowałam się, że to platforma do odsprzedaży biletów. Daję 4 gwiazdki, bo informację, że bilety mogą być dostępne nawet dopiero w dniu koncertu, dostałam po zakupie. Przeczytałam wtedy opinie w sieci o viagogo i byłam przerażona. Ostatecznie wszystko było w porządku. Bilety dostałam ponad 2 tygodnie przed koncertem, bez cudzego nazwiska. Na koncert weszłam z koleżankami bez problemu.
Ponieważ to platforma do odsprzedaży biletów, powodzenie zakupu zależy pewnie przede wszystkim od uczciwości sprzedającego. My miałyśmy szczęście.
Sama obsługa, informacje po zakupie, infolinia viagogo są ok, ale raczej nie powtórzę zakupu, bo to jednak duży stres przy takiej ilości negatywnych opinii.
Do cen się nie odnoszę. Koszty pośrednictwa są widoczne przy zakupie, więc przed zapłatą są znane, a cenę samego biletu ustala kupujący, a nie viagogo.

17. august 2023

Viagogo jest nieuczciwą firmą

Viagogo jest nieuczciwą firmą! Kupiliśmy dwa bilety na finał Super Puchar Europy w Atenach. Na dzień przed wydarzeniem nadal nie dostaliśmy biletów. Obsługa klienta zapewniała nas, że otrzymamy bilety w dniu wydarzenia. Niestety okazało się to kłamstwem.. w dniu wydarzenia okazało się, że nie ma dla nas biletów. Dodzwoniliśmy się do infolinii, która zapewniała nas, że rozwiąże sprawę.. niestety znowu kolejne rozczarowanie.. Nie udało się załatwić biletów, za które zapłaciliśmy.. to jest śmieszne.. po co oferują bilety, których nie mogą przesłać do klienta!? Czujemy wielki żal i rozczarownie.. przylecieliśmy specjalnie na ten mecz do ATEN (zapłaciliśmy za hotel i loty), to było nasze wielkie marzenie.. stanowczo NIE POLECAM!!!!!

16. august 2023

Bezczelni oszuści

Najbardziej nieuczciwa strona do kupowani biletów. Sprawdzajcie strony zanim kupicie na nich bilety. Oszuści, brak możliwości zwrotów, namawianie na sprzedaż drogich biletów innym na ich stronie (czyli wciąganie klienta w nieuczciwą grę). Ceny totalnie nieadekwatne do cen od wiarygodnych uczciwych organizatorów

6. august 2023
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv