Banner for De Verfmenger - Verf en Glasvezelbehang

TrustScore 4.5 av 5

4,6

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Aanrader! Goede service, nette prijzen en snelle levering. We hadden de verkeerde kleur besteld. Volgende dag gebeld waarna alle moeite werd genomen om de bestelling uit de verzending te halen en alsn... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Goede prijs kwaliteit verhouding van eigen merk muurverf De bestelling had alleen een beetje gelekt bij de dekselrand maar ik denk dat dat meer aan de bezorging van post NL heeft gelegen.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Goede service in de levering zat een product met niet de juiste kleur Na mail contact werd zonder problemen netjes product met juiste kleur snel geleverd

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Er is verf van minder bekende ( professionelere) verf te koop. Zeer snelle levering. Ook altijd bereikbaar voor advies als je twijfels hebt. Koop alleen hier nog mijn verf en benodigdheden.

Informasjon om virksomheten

1. Fargehandel

Skrevet av virksomheten

Sikkens, Koopmans en Sigma verf kopen doet u bij de verfmenger. Beoordeeld met een 4.6 op 5 uit meer dan 600 beoordelingen! Veilig besteld en supersnel in huis. Bestel direct, of krijg vakkundig advies. Zowel voor consument, als voor de vakschilder, de best...

Kontaktopplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har svart på 80 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Wachttijdenstress

Ik ben heel tevreden over de producten, die geleverd worden. Alleen je moet geen haast hebben. De zin "vandaag besteld, morgen in huis" maken ze echt niet waar. Als het in het bedrijf al lukt, heb je geluk. Maar dan volgt nog de bezorging. Die kan het zomaar 1 tot 2 dagen later bij je afleveren. Als er dan schilders op staan te wachten, neemt de stress wel heel erg toe. Zeker ook nog als er schade tijdens het vervoer ontstaat. Je komt dan in de wachtkamer terecht totdat de Verfmenger het uitgezocht heeft met Postnl. Voordat je dan de verf hebt, gaat er zeker een week overheen. Dus al met al een hoop gestress.

16. mars 2026

Beste Smits,

Bedankt voor uw feedback. Wat vervelend om te horen dat de levering van uw bestelling niet naar wens is verlopen.

Tijdens het bestellen heeft u gekozen voor een standaard levertijd van 1 tot 3 werkdagen. Wij hebben uw pakket dan ook volgens deze planning tijdig aan de vervoerder overgedragen. Helaas is uw zending daarna tijdens het transport bij PostNL beschadigd geraakt. Dit is erg spijtig en uiteraard niet de ervaring die we u willen bieden.

Omdat het transport via PostNL verloopt, zijn we bij transportschade gebonden aan hun onderzoeksprocedures. We moeten dit proces helaas altijd afwachten voordat we verdere stappen kunnen ondernemen.

Voor een eventuele volgende keer is het goed om te weten dat u ook kunt kiezen voor een verzekerde verzending. Bij een verzekerde zending hoeven we de procedure van PostNL niet af te wachten en kunnen we bij problemen direct een passende oplossing bieden, zoals het direct versturen van een nieuw pakket.

Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak en de opgelopen vertraging. Heeft u nog vragen over de verdere afhandeling van uw zending? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Gedeukte blikken verf

Twee bussen besteld kwamen volledig alle kanten gedeukt aan dit wil wellicht niets zeggen over de kwaliteit van de verf maar wel erg slordig.

13. mars 2026

Beste Schramm,

Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat vervelend om te horen dat uw bestelling niet in perfecte staat is aangekomen.

We doen altijd ons uiterste best om onze producten zo stevig en veilig mogelijk te verpakken. Toch kan er tijdens het transport helaas wel eens iets misgaan. Gelukkig gaat het in dit geval om oppervlakkige transportschade. De verpakking heeft een deukje opgelopen, maar de kwaliteit van de verf zelf is volledig intact gebleven. U kunt het product dus zonder problemen gebruiken.

Tijdens het afrekenen is gekozen voor een standaard, onverzekerde verzending. Hierdoor zijn onze mogelijkheden bij PostNL om een claim in te dienen voor lichte transportschade helaas zeer beperkt. We kunnen daarom voor deze specifieke situatie geen vervanging of vergoeding aanbieden.

Mocht u in de toekomst extra zekerheid willen, dan raden we aan om te kiezen voor een verzekerde verzending. Bij een verzekerde zending hebben we veel meer mogelijkheden om bij eventuele transportschade direct een oplossing te bieden.

Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak. We hopen dat u, ondanks de beschadigde verpakking, met veel plezier gebruik zult maken van het product. Heeft u verder nog vragen? Laat het ons dan gerust weten.

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Voorraad niet op orde.

Bij de bestelling van Aqua Stop op donderdag 12 maart werd op de site aangegeven dat er voorraad was. Een dag later volgde een e-mail met het bericht dat het niet op voorraad was en de verwachte levering volgende week zou. Na twee keer telefonisch contact met Verfmenger wordt op vrijdag 20 maart geleverd.

12. mars 2026
Vurdert til 2 av 5 stjerner

Minimaal effect

Maar minimaal te zien in de verf, daarvoor is de prijs echt te hoog.

12. mars 2026

Beste Ester,

Naar aanleiding van ons eerdere contact over de glitters, denk ik graag nog even met u mee.

Het zichtbare effect van de glitters hangt in de meeste gevallen af van de manier waarop u deze aanbrengt. Als u de laag te dik aanbrengt, verdwijnen de glitters vaak in het materiaal en gaat het glinsterende effect helaas voor een groot deel verloren.

Om het gewenste resultaat te bereiken, heb ik twee handige oplossingen voor u:

Extra glitters toevoegen: U kunt ervoor kiezen om meer glitters te gebruiken om het effect te versterken. Deze glitters kunt u los bij ons bestellen.

Glitters instrooien: In plaats van de glitters te mengen, kunt u ze ook direct op de natte laag strooien. Hierdoor blijven de glitters goed op het oppervlak liggen en voorkomt u dat ze onzichtbaar worden in het materiaal.

Ik hoop dat u met deze tips het gewenste resultaat kunt creëren. Heeft u hier nog vragen over? Dan helpen we u uiteraard graag verder.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Kleur klopt niet, geen redelijke oplossing

Verfspuitbus op kleur (PPG) besteld, kleur kwam totaal niet overeen, was veel te veel rood pigment gebruikt. Ik nam hierover contact op (binnen de retourperiode). De mailing was onduidelijk, waardoor ik op hun automatische respons niet op tijd had gereageerd (terwijl mijn eerste mail wel binnen de 'service' periode was), en dus niet meer geholpen kon worden. Enige optie was om een nieuwe spuitbus te ontvangen voor een 'symbolisch' bedrag (alsnog bijna de helft van de initiële prijs, die al niet goedkoop was). Jammer dat ze het probleem niet oplossen zonder dat ik extra kosten moet maken naast de al gemaakte kosten, aangezien ze zelf een verkeerde kleur hebben gemaakt.

11. februar 2026

Geachte mevrouw Nina,

Hartelijk dank voor uw bericht. Wij begrijpen dat u ontevreden bent en willen graag de situatie verduidelijken.

Naar aanleiding van uw klacht hebben wij u een standaardmail gestuurd met het verzoek om aanvullende gegevens en enkele foto's via ons portaal aan te leveren. Deze informatie is essentieel, zodat onze collega van het kleurenlab uw klacht zorgvuldig kan beoordelen en oplossen. Helaas hebben wij tot op heden geen reactie of aanvullende gegevens van u mogen ontvangen.

In een later stadium hebben wij aangegeven bereid te zijn om het probleem op te lossen tegen een symbolisch bedrag, aangezien wij na 14 dagen geen gratis vervanging meer kunnen aanbieden. Ons voorstel was om voor € 12.50 een nieuwe bus te versturen waarbij de transportkosten voor ons al € 8 zijn. Dit was helaas niet akkoord.

Wij betreuren het dat u ervoor heeft gekozen om direct een review te plaatsen zonder verdere communicatie met ons.

Team Verfmenger

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Julli krijgen een goede beoordeling…

Julli krijgen een goede beoordeling Milan en collega's,
wel is het zorg de verpakking na het openen en op kleur brengen goed te sluiten. De muurverf bij de laatste bestelling liep al door de cartonnenverpakking heen. Geen incident bij de vervoerder. Maar dat kan anders gaan. Dit ken ik persoonlijk met het lekken van een 2-komponent.
Groet Roie

5. mars 2026

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv