Informasjon om virksomheten

1. Isolasjonsentreprenør
  2. Bygg- og anleggsfirma

Skrevet av virksomheten

Wij richten ons op alle facetten van gevelbouw en zorgen ervoor dat de buitenkant van uw woning of bedrijf het perfecte visitekaartje van uw pand wordt. Kozijnen zijn hier een belangrijk onderdeel van. Wij kunnen tevens een volledig traject voor u uit handen nemen voor het alleen leveren en optioneel plaatsen van gevelelementen voor de nieuwbouw van uw woning of bedrijfspand (ook in het buitenland). Van advies naar tekening tot realisatie.

Kontaktopplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Top bedrijf,

Top bedrijf,

Goede service en top monteurs.
Werken netjes en resultaat mag er zijn.

Ook leuk om mee samen te mogen werken😉

26. september 2025

Plaatsing schuifpui

Vanaf de eerste verkoopafspraak tot de montage van de schuifpui is alles soepel en volledig volgens afspraak verlopen. Alles op tijd en echt perfect afgewerkt.

7. mai 2025

Vakkundig, professioneel en klantgericht

Wij zijn ontzettend tevreden over onze ervaring met Veld Kozijntechniek uit Beesd! Vanaf het eerste contact viel direct op hoe professioneel en klantgericht dit bedrijf te werk gaat. We ontvingen snel een duidelijke en scherpe offerte, zonder verrassingen achteraf.

De communicatie was gedurende het hele traject uitstekend – vragen werden snel en duidelijk beantwoord. De installatie verliep zeer vakkundig en efficiënt, en de monteurs waren niet alleen professioneel, maar ook vriendelijk en respectvol in de omgang.

Wat we extra konden waarderen, was de uitstekende nazorg. Ook na de plaatsing bleef het team goed bereikbaar en werden kleine puntjes zoals het achteraf stellen van de achterdeur door weersverandering snel en netjes opgelost.

Kortom, Veld Kozijntechniek levert topkwaliteit met een persoonlijke benadering. Wij raden dit bedrijf van harte aan.

28. november 2024

Een aanrader!

Wij hebben zeer prettig contact gehad met René tijdens het uitzoeken van onze nieuwe kozijnen. René dacht goed met ons mee en nam de tijd om al onze wensen en mogelijkheden te bespreken. Alles is vervolgens nauwkeurig ingemeten.

De plaatsing is vervolgens ook goed verlopen, de monteurs hebben alles netjes geplaatst en alles is in goed overleg met elkaar gemonteerd. Ook zijn het fijne mensen in de omgang.

Alles is volledig naar wens geplaatst en we zijn ontzettend tevreden met het eindresultaat.

Veld Kozijntechniek is een betrouwbare leverancier die kwaliteit en klantgerichtheid hoog in het vaandel heeft staan. Ook na het project is de service erg goed.

Mascha & Dennis

25. april 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vanaf het eerste contact was het al…

Vanaf het eerste contact was het al goed. Niet opdringerig, vrij,open en eerlijk contact met Rene.Neemt de tijd en legt alles perfect uit. De monteurs zijn ook toppers. Snel , netjes , vriendelijk, werken alles binnen en buiten keurig netjes af!!
Wij zijn er echt super blij mee dat we gekozen hebben voor veld kozijnen.

3. september 2024

Veld Kozijntechniek is een aanrader

Fijn bedrijf, zonder aanbetaling snel geplaatst en geleverd. Binnenzijde is strak afgewerkt en de buitenkant ziet er ook netjes uit. Werklui werken heel hard, waren zelfs eerder klaar dan aangekondigd.

Voordeel van zo’n specialist in kozijnen is dat we bij de offerte gericht advies kregen over een klein raampje waar een specifieke oplossing nodig was om nog wat daglicht over te houden door de grotere kozijnen. Terwijl een algemene aannemer, die ook een offerte heeft gemaakt, alleen de maten had opgenomen en over de hoeveelheid daglicht niets had gezegd. Veld Kozijntechniek is kortom een aanrader.

2. april 2025

Wat een top bedrijf

Wat een top bedrijf! Ik ben zeer tevreden: over communicatie en contact, de voorbereiding, uitvoering en resultaat. Erg persoonlijk geholpen door René en werken met vast team eigen top monteurs. Buurman zelfde periode 1 dakkapel zijn kozijn laten vervangen door ander bedrijf was net zo veel kwijt als ik voor 2 dakkapellen kozijnen vervangen bij Veld kozijnen! Screen en hor gelijk mee laten plaatsen echt Top!

31. mai 2024

Een top bedrijf

Een zeer professioneel bedrijf met uitermate kundige medewerkers, klantvriendelijk, servicegericht en zeer meedenkend in oplossingen. Inmiddels hebben Mark en zijn collega’s de derde schuifpui bij ons gemonteerd en ieder keer naar volle tevredenheid. Echt een topbedrijf met vakkundige medewerkers, een aanrader!

7. juni 2024
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Héél tevreden met onze nieuwe kunststof…

Héél tevreden met onze nieuwe kunststof kozijnen. Prettige communicatie met Gerrit-Jan en afspraken werden goed nagekomen. Ze konden de productie en plaatsing naar voren halen vanwege een badkamerverbouwing. Alles perfect afgewerkt met mooie vensterbanken.

22. november 2023

Goede kwaliteit en service

Goede kwaliteit en service! Erg vriendelijk, duidelijke afspraken en ze komen alles na zoals besproken.
We werden zelfs nagebeld of alles naar tevredenheid is gegaan en hoe we het resultaat vinden.
Niets dan lof voor deze hard werkende mensen!

25. september 2023
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Goede kwaliteit voor je geld

Het is zeker niet het goedkoopste kozijnenbedrijf, maar ik wilde graag kozijnen op basis van een VEKA-profiel en Veld Kozijntechniek is een van de weinige aanbieders met VEKA-profielen in Nederland. Ik had me van tevoren een beetje in kozijnen verdiept en kwam bij VEKA als goede waar voor geld uit. De monteurs van Veld Kozijntechniek waren echte vakmensen en hebben de kunststof kozijnen (en de aluminium schuifpui) perfect gemonteerd. Toen achteraf toch nog een kleine schade bleek was, kwam een medewerker van het bedrijf op zaterdag langs om alles keurig op te lossen. Hartstikke prima!

20. januar 2023
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv