Vejlegaarden Anmeldelser 7

4,2

4,2

Bra

Vejlegården- er et sted med rette…

Vejlegården- er et sted med rette kærlighed til dyr, er omsorgsfulde og tager gerne imod dyr, som har særlige behov for pleje. Vi stod og skulle på ferie da vores hund fik et hotspot. Det fiksede de med kærlighed, god pleje og omsorg - har brugt dem mange gange og vil altid anbefale dem, dejligt sted som vores hunde har og stadig elsker

9. mai 2026

Trygt sted for din hund

Vejlegården i Måløv er et dejligt værested for vores lille cocker spaniel, Charles.
Vi kan altid fornemme på hunden at den med glæde følger med til hundegården. Det er nu femte gang.
Værtinden Lonni tager smilende imod både dyr og mennesker, og udstråler en varm og venlig atmosfære på gården lidt uden for Måløv.
Priserne er rimelige og der spørges altid ind til vaccination og om hvorvidt hunden må lege med artsfæller.

25. mars 2025

Vi havde Vores hund på Kennel for…

Vi havde Vores hund på Kennel for første gang og i 8 dage og hun er stadigvæk den samme kærlige hund som da hun blev afleveret. Kan kun anbefale Lonni og Brian til at varetage den opgave igen en anden gang.

3. juni 2024

Kan ikke anbefales

Har fået passet vores hund i 3 dage, fik en anden hund hjem end den vi afleverede, hun virkede skræmt og ikke som hun plejer at være. Vi måtte ikke se burene, ej heller måtte hun få sit lille hus med ind, som hun altid er tryg ved. Har været passet andre steder uden problemer. Kan absolut ikke anbefale denne pension.

2. januar 2024

Helt perfekt

Min familie har fået passet hunde hos Vejlegården, og jeg har selv lige fået mine to katte passet hos dem.
De er utroligt søde og ekstremt dygtige til dyr!
De er altid hjælpsomme og det er tydeligt at det er dyrenes velfærd der er i fokus.

Jeg var oven i købet besværlig at skrive til dem halvvejs i kattenes ophold for at hører hvordan det gik fordi ingen af kattene før havde været væk hjemmefra. De svarede så sødt og pænt, med informationer om hvordan kattene havde det og jeg var velkommen til at skrive igen hvis det var.
Så de er ikke kun gode til dyrene, de er også ekstremt gode til de "urolige" ejere! :)

Tak til Vejlegården, hvis jeg nogensinde skal have passet dyr igen (kat eller hund) så bliver det hos jer!!

24. juli 2017

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis