Hundehotel - Det frie liv Anmeldelser 41

TrustScore 5 av 5

4,8

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Det er bare det bedste⭐️Har aldrig mødt SÅ passionerede og 200% kompetente hundemennesker som Pia og Flemming♥️ Jeg vil vove den påstand, at vores hund er ligeså glad for at være på hundehotel det fr... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Her får man kærlighed og pasning i store mængder. En familie det virkelig brænder for hundene og i de skønneste trygge omgivelser. Vores ferie blev 200% bedre.

Informasjon om virksomheten

1. Hundepensjonat
  2. Hundedaghjem
  3. Hundetrener
  4. Kennel
  5. Dyrefrisør

Skrevet av virksomheten

HundeHotellet er en lille familieejet hundepension, der giver hundene flokken tilbage og skaber stærkere og bedre socialiserede hunde i alle aldre. "Vi passer hunde med samme nærvær og omsorg som havde de været vores egne. De er sammen med os 24/7 og bliver motioneret i vores eget naturparadis flere gange om dagen. Hos os er din hund ikke alene! Vi tilbyder den hele store spa oplevelse for din hund efter mudderbadet i dalen 😁 Bestil vask, føn og klip, og modtag en glad og nyvasket hund efter en dejlig ferie uden stress. Vi er det tætteste på "Bedstemors" hus du kommer og er en hundepension for den kræsne hundeejer og hund. Her er det hundepasning i hjemmet, dog er det vores hjem. Vi tilbyder hundepasning ud over det sædvanlig. Vi kan tilbyde hundedagpleje, socialiceringstræning, pelsplejekursus, legestue for hunden, klip og håndtrim af alle racer. af examineret hundefrisør. Alt kan tilkøbes under ophold eller som stand alone. Vi har specialiseret os i de små selskabsracer og tager kun hunde ind under 15 kg. Derfor tilbyder vi en walk and talk inden opholdet, så både I, hunden og vi kan se hinanden an. Hos os bliver der kræset for din hund. Den medbragte foder bliver toppet op med vådfoder og gerne en lække hjemmelavet hundeis lavet af rene råvarer. Vi dyrker selv græskar til hundeisene og har helt styr på hvad en hundemund gerne vil smage på uden maven brokker sig. Vi bruger positiv forstærkning og derfor skal der også lidt godbidder til. Mange af disse laver vi selv og hundene elsker at få en lækker ovntørret kyllingesnack - uden tilsætning af andet end naturlige urter. Vi tager dog hensyn til evt. allergier Legekammerater har vi selv, da 2 små Bichon Havanese er vores bedste og mest betroede medarbejder - Peanut og Pixie er formidable forbilleder for feriehundene og deres ro smitter af på hele flokken.

Kontaktopplysninger

4,8

Enestående

TrustScore 5 av 5

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Det mest fantastiske sted❤️

Det mest fantastiske sted❤️ Vi var lidt nervøse ved at aflevere vores lille meget forsigtige Alba. Men efter for besøget var alt nervøsitet gjort til skamme. Der er så meget hjertevarme og omsorg til hver enkelt hund. Omgivelserne er lækre, hundene ligger i sofaen, loungemøbler og ude arealerne er i top klasse, masser af plads at boltre sig på. - dejligt at vide at nogen ser ens hunds behov. Vores lille hvalp ( 9 mdr.) sov sammen med Pia de første dage for at blive tryg. Vi fik en helt anden tryg hund hjem, som var meget mere social og vant til andre hunde🙏🏼 giver Pia, Flemming og deres helt fantastiske sted de bedste anbefalinger. Og gav dem gerne 1000 stjerner⭐️Alba kommer helt sikkert igen, hun har været ligeså meget på ferie som vi.

29. juli 2025

Luksus pasning for vores 4 benede venner

Verdens bedste sted for små hunde når de ikke kan være hjem med deres familie. Stedet emmer af kærlighed for hunde og det lyser ud af dem at ens hunde er den vigtigste i verden. Vi aflever vores Charlie med glade, velvidende at han får den bedste ferie med hans pelset venner og Pia og Flemming. Ingen bur, hunde får lov til at gå rundt som om de er hjem i ens eget hus, gå tur, nusser, leg tøj, legeplads, sofaer mm, alt hvad vores hunde kan drømme om. Vores Charlie er altid glad for at kom og er glad og tilpas når han hentes. I deres ny lokaler er der 100pct luksus for vores 4 benede vovser. Det er den eneste sted jeg vil have min hund passet.

24. august 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Et trygt og kærligt hundehotel

Jeg har altid været 100% tryg ved at aflevere min hund hos Pia. Høj faglighed og stor kærlighed for de små hunde gør det til en hundeferie “man ikke vil hjem fra”. Kæmpe anbefaling herfra!

11. oktober 2024

Hundehotel i høj klasse

Hos Pia og Flemming forlader vi med ro i maven vores dejlige Sally. Vi ved, hun bliver nusset og krammet til den store guldmedalje, får masser af dejlig motion og er i godt selskab med andre små hunde, der også har været til “optagelsesprøve”, så de passer godt sammen i flokken. Kæmpe kæmpe anbefaling herfra❤️

29. juli 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Det er bare det bedste⭐️Har aldrig mødt…

Jeg vil vove den påstand, at vores hund er ligeså glad for at være på hundehotel det frie liv som hjemme hos os selv. Tak for jer Pia og Flemming🙏

24. august 2025

Vores lille Åse

Vores lille Åse, har været på en endagstur hos Pia, den bedste oplevelse for en lille hvalp, blev mødt af Pia, som så dejligt kom os i møde og tog sig så godt af vores lille hvalp, vi glæder os allerede til vi igen skal besøge det skønne sted, kunne jeg give 10 stjerner 🌟 fik de det 🥳🐶

17. juli 2025

Kære Hanne
Mange tak, Hanne💗
Det var sådan en fornøjelse at passe søde Åse. Vi glæder os allerede til hun kommer igen

Det bedste sted i DK

Det bedste sted i DK at få passet hund.
Pia er fantastisk og det er skønt at kunne rejse på ferie med ro i maven.

10. januar 2025

Svar fra Hundehotel - Det frie liv

Mange mange tak 💗 Vi glæder os til at se jeres skønne Rocky igen. Han er bare min faste puttemakker når han er her. 💗

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Et paradies for både hunde og mennesker

Hvis vi kunne, ville vi give 10 stjerner. Et fantastisk sted at komme, både for hunden og os mennesker. Vi har i mange år ledt efter et trygt sted til vores hunde, det har vi fundet nu. Super dygtig hundefrisør! Vi kan varmt anbefale denne oase.

16. mai 2024

Kære Susan
Tusind tak for de 10 stjerner 😃Vi glæder os til at følge jer, Felix og Mocca/Chica i mange år

1. Klasses hundehotel

1. Klasses hundehotel som varmt kan anbefales. Luna var der i 5 dage, og vi er slet ikke i tvivl om, at hun har haft det så skønt.
Vi glæder os til fremover at luna kan kommer derud og blive extra forkælet.

7. mai 2024

Svar fra Hundehotel - Det frie liv

Mange tak, Hanne 😃 Ingen tvivl om at Luna har haft det sjovt hos os, også selvom hun har været i sofaen her. 🙈

Enestående fristed

Vores lille hund har flere gange været på lange ferier hos Pia og hendes skønne familie, og vi har været lettede og trygge ved at overlade vores guldklump til så enestående et fristed, hvor alt ånder ægte kærlighed til hunde. Vi får opdateringer om, hvordan det går, og der postes billeder og videoer på Facebook med snusefester og andre aktiviteter. Hundene bliver mentalt stimuleret, får brugt deres energi og udlevet deres instinkter i trygge og kærlige rammer på det enorme landsted. Pia har opskriften på det gode hundeliv. Dét fortjener din hund også at prøve.

15. april 2024

Svar fra Hundehotel - Det frie liv

Mange tak, Charlotte 💗Vi gør hvad vi kan for at hundene får en rigtig ferie, uden at savne deres familie alt for meget. Vi har det som jer, at det er svært at aflevere guldklumpen hos andre, så vi gør vores bedste for at det bliver en skøn oplevelse for både hund og familie.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fantastisk sted til vore lille hund

Fantastisk sted til vores lille hund.
Vi er så taknemmelige for at vi lige netop fandt dette sted.
Hunden stortrives der, og vi kan med god samvittighed tage på ferie❤️

11. mars 2024

Kære Joan
Med din hund ved mine fødder skriver jeg denne besked. 😍vi er så glade og taknemmelige for at vi får muligheden for at have Luna hos os. Hun er altid glad og med på at lege og hygge.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ellen synes det er det herligste sted i…

Ellen synes det er det herligste sted i verden.
Hun er kommet der fast siden hun var 5 mdr, og er aldrig ked af at blive afleveret.
Ellen er glad for at der altid er legekammerater som hun kan løbe fra.
Tak til verdens bedste sted

15. mai 2024

Kære Lis
Lille Ellen er ikke så lille mere, men vil altid have et specielt sted i vores hjerter. Rappe Ellen kan holde selv de mest langbenede kammerater i slipvinden, når hun rigtig giver den gas. Nu er hun også en del af de "store", der hjælper de nye med at falde til. Hun ved præcist hvor langt man må gå, så¨det skal de nye også lære 😄
Mvh Pia

Fem stjernet hundehotel

Pia og Flemming er helt fantastiske med deres gæster på hundehotellet. Lulu har været på hotel 2 gange og sikker på hun var meget tilfreds - vi var ihvertfald

13. oktober 2023

Kære Anette og Lulu
Selv Fyn er repræsenteret i vores lille hundefamilie når Lulu er hos os. Vi er glade og stolte af I vil køre den lange vej, for at Lulu kan komme hos os. Selv om man er en ældre hundepige, så kan man godt have det hyggeligt med de andre hunde 😄
mvh Pia

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv