Våbenfabrikken Anmeldelser

1. Våpenbutikk

Våbenfabrikken laver alt fra custom våben, til høj kvalitets bøssemagerservice. Vi er stolte af at kunne hjælpe vores kunder med både store og små problemer. Og at se vores kunders glæde når de bruger deres grej. Derfor sælger vi også kun grej vi står inde for og som vi selv ville bruge.

Middels

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Alle anmeldelser

0 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vi sjekker anmeldelser

Super fede gutter

Super fede gutter, god service man er ikke i tvivl om de ved hvad de laver. Kan varmt anbefales 👍

12. november 2024

TAK!!!

Fup og fidus forretning, hold jer derfra

Hvis man kunne give 0 stjerner havde de fået det. Ren fup og fidus forretning siden ejerskiftet. Hold jer fra stedet

5. oktober 2024

Svar fra Våbenfabrikken

Hey Frederik - vi er selvfølgelig kede af hvis det du har haft en dårlig oplevelse, men vi har ikke rigtigt nogen dokumentation for at du har været kunde herinde. Hverken i biografen, butikken eller på værkstedet. Du er altid velkommen til at skrive til os på vores mail og forklare præcis hvad der gik galt - men det er en anelse svært når vi ikke ved om du overhovedet har været kunde herinde.

med de bedste hilsender - Våbenfabrikken

Elendig kundeservice

Elendig kundeservice.

Jeg giver våbenfabrikken nul stjerner for deres kundeservice, som simpelthen er ikke-eksisterende. Jeg har forsøgt at komme i kontakt med deres våbensmed af flere omgange - jeg har lagt beskeder, sendt mails og prøvet at nå dem via deres chat – alt sammen uden nogen form for respons.

Jeg betvivler ikke deres faglighed, da jeg tidligere har haft positive oplevelser med firmaet i forretningsøjemed. Men deres kundeservice og behandlingstid er totalt uacceptable. Jeg har henvist en god jagtkammerat der nu har ventet i over tre måneder på, at de skulle dreje et gevind til en lyddæmper og montere en rail – det er simpelthen for dårligt!

4. september 2024

Svar fra Våbenfabrikken

hey Brian - vi er lidt kede af at du har anmeldt os så skidt. Vi har erkendt overfor både dig og kunden at der har være bøvl med denne opgave. Vi har også talt med både dig og kunden om det og har set kunden flere gange siden du skrev dette her. Så vi troede egentlig at alle var gladere i denne sag. Vi ville derfor sætte meget pris på at du også anerkender vores forsøg på at løse problemet. Men hvis du stadig synes at vi udøver "elendig service" er det selvfølglig ærgerligt.

med de bedste hilsender

Team våbenfabrikken

I can not recommend this place

5. september 2023

Svar fra Våbenfabrikken

Hey Jeff.... we are a little unsure what happened since you cannot recommend us. Please let us know the reason for your harsh criticism, and when you where a client with us. its a little hard for us to respond to such harsh criticism, from an anonymous profile.

Looking forward to hearing from you!

team Våbenfabrikken

Fin service

Fin service. Også på dropin opgaver.

4. mai 2024

Svar fra Våbenfabrikken

tak - det er altid fedt når det er muligt at hjælpe folk hurtigt videre

Fint sted

Fint sted, gode rammer og fin service

6. mars 2024

Svar fra Våbenfabrikken

tak - det er dejligt at i kan lide det

Jeg har besøgt stedet 2 gange og syntes…

Jeg har besøgt stedet 2 gange og syntes virkelig jeg er blevet taget godt imod begge gange. De tager sig god tid og yder en fin service. Der er virkelig forskel på dette sted og de andre steder rundt i Kbh.

15. april 2023

Svar fra Våbenfabrikken

Tak Mikkel ❤️ Det er fedt at så mange kommer igen og igen - det er den bedste måde at sikre kontinuer læring. Der er highfives næste gang vi ses herude!

Kanon service!!

Kanon service. Jeg kan ikke forestille mig at det kan gøres bedre. Hurtig og gode priser. Fokus på kvalitet og god vejledning. Vil altid vende tilbage.

11. februar 2022

Tak Rene!

Og undskyld at vi er så elendige til at svare på trust pilot 😳

Kanon service

Kanon service!

Skulle have monteret et sigte på mit kombi våben og montagen var ikke helt ligetil, det er gutterne her heldigvis ikke bange for og de fandt hurtig en lækker løsning som bare spiller max

Kun de varmeste anbefalinger herfra

12. januar 2022

Svar fra Våbenfabrikken

Hey Michael - du ved at vi elsker mærkelig opgaver 😍 håber du har fået brugt den godt!

Perfekt service og masser af nørderi

Nu har jeg købt to rifler igennem våbenfabrikken og service har været i top begge gange, skulle egentlig kun have en men David lavede et tilbud jeg ikke kunne afslå på den anden.

Det helt at rigtige sted at komme hvis dine dyrebare babyer skal være i de mest kompetente hænder.

Og hvis man skal have noget specielt eller underligt, så er jeg helt sikker på David og Michael både synes det er sjovt men også helt fantastisk og vil gøre alt for din drøm bliver ført ud i livet.

Alt i alt et fantastisk sted med mennesker der virkelig har en passion for det de laver.

10. januar 2022

Svar fra Våbenfabrikken

Det er den slags feedback der gør at man går glad hjem fra arbejde ❤️

Sublim service

Sublim service, kompetente mennesker og masser af specialist viden finder du hos de ansatte hos Våbenfabrikken i Albertslund. 10 ud af 10 stjerner om det var muligt.

14. oktober 2021

Svar fra Våbenfabrikken

hey Lars - undskyld den lange svartid - vi er bedre til at lave våben end at svare på trustpilot. Men du skal vide at der er så dejligt med sådanne beskedder.