Unik Kids I/S Anmeldelser

1. Babyutstyrsbutikk

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Unik Kids - webshop til småbørnsfamilier

Enestående

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Alle anmeldelser

1 anmeldelse i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vi sjekker anmeldelser

Framragende service

Framragende service, havde bestilt noget småt tøj “str.38”, men huen i str.32.
Skrev om det var en fejl med huen, eller det stemte med en str.32, og ikke en 38, som resten af tøjet. Det kalder jeg service 👍 Pakken blev sendt, og er modtaget dagen efter.
Har ikke set tøjet, da det er min datter og barnebarn der har bestilt det. De er på ferie på den anden side af jorden.
Ved det skal bruges til barnebarnets reborn dukke 😄

1. august 2023

Tøjet lugtede jordslået.

Tøjet lugtede jordslået.
Da jeg skrev med kundeservice, om problemet, gav de mig en valgfri body i kompensation, den lugtede så lige så meget, så jeg vil ikke anbefale at købe baby tøj, som er til en gave.
Ellers hurtig levering

28. oktober 2020

Super god side!

Jeg bestilte noget babytøj på siden, hvor noget af det er "hjemmesyet". Jeg frygtede om det ville kunne ses på tøjet, men da jeg modtog varen blev jeg bare så glad! Det var SÅ flot lavet, og kunne på ingen måde ses. Ingen fejl og virkelig flot håndarbejde! Mega hurtig levering i øvrigt!

25. juli 2013

Altid super service...

Jeg har handlet flere gange his Unik-Kids, og hver gang er varen modtaget hurtigt, i sød indbakning og den har altid levet op til forventningerne.

Har også flere gange været i e-mail kommunikation med Unik-Kids, for at forespørge på varer jeg "ønskede" men som de ikke længere havde, og her har jeg også mødt en utrolig god service, med meget hurtigt tilbagesvar. Og i det hele taget oplevet en meget stor hjælpsomhed :D

Kan kun varmt anbefale Unik-Kids

Karina

14. april 2012

Skønt tøj og HURTIG levering

Bestilte lidt Green Cotton tøj på udsalg i går formiddags, fik mail om afsendelsen inden for en time og idag sidder jeg med prinsessens nye garderobe! Og så var det endda pakket så fint ind i silkepapir!

Kan kun anbefales!

22. januar 2011

Super lækkert tøj, god service og meget hurtig levering

Jeg er rigtig glad for at handle hos Unik Kids.

Man får leveret sine varer for kun 30 kr., men hvis man køber varer hos dem for over 500 kr., betaler man ikke noget for fragten. Og man kommer meget let over de 500 kr. med de lækre varer, de har! :o)

Samtidig får man leveret sine varer meget hurtigt, og de er indbydende og flot pakket ind i silkepapir med en sløjfe omkring.

Når man henvender sig til Unik Kids med spørgsmål, får man også meget hurtigt svar.

Hos Unik Kids handler jeg helt sikkert igen! :o)

28. desember 2010

Hurtig levering og fin indpakning

Jeg har handlet hos Unik -kids et par gange.
Varerne ankommer dagen efter bestilling, leverer fuldt ud op til mine forventninger og er flot pakket ind.
Det er også dejligt at den fragtfri grænse kun er på 300 kr - bestiller man for mindre, er gebyret kun 30 kr.
Mine varmeste anbefalinger :)

26. november 2009