Trier Festfyrværkeri Anmeldelser

1. Fyrverkeriforhandler
  2. Fornøyelsessenter
  3. Fyrverkerileverandør
  4. Festbutikk

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Professionelt festfyrværkeri til enhver lejlighed, Trier Festfyrværkeri har stort udvalg i luftbomber, batterier, bomberør mm. Vi leverer individuelle festfyrværkerier til alle anledninger. Priser fra kr. 6000 ekskl. Moms.

Bra

Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert

Alle anmeldelser

0 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vi sjekker anmeldelser

Fantastisk festfyrværkeri!

Vi holdt 100-års jubilæum, og i den anledning hyrede vi Trier Festfyrværkeri.
De sørgede selv for kontakten til vores arrangør samt offentlige myndigheder.
De leverede et fantastisk fyrværkerishow som imponerede vores gæster.
Martin og hans team er dybt professionelle og overholder alle regler.
Vi kan varmt anbefale Trier Festfyrværkeri.

14. juni 2024

Fantastisk fyrværkeri show!

Martin og hans team får vores varmeste anbefalinger.
Vi fik det smukkeste og mest imponerende Fyrværkeri show til vores bryllup.
Dybt profesionelle og leverede et show lige efter vores ønsker.
Martin tog sig tiden til at lytte til hvad vi ønskede og det blev efter levet til fulde.
Tusind tak🙏🏼
Vi vil til en hver tid ringe til Trierfyr.dk igen, når der skal skydes en fest igang✨

26. august 2023

Fint show … varede ikke heeeelt 6,5…

Fint show … varede ikke heeeelt 6,5 minut. Og så var det heller ikke vildere end det. Martin sagde ellers det ville sige “sådan rigtig BANG” når nu det var en flok bikere …. Han havde også ryddet op efter sig selv … han havde bare valgt at smide det ud i vores skraldecontainere … så hvem betaler egentlig for det?
Sys sgu ikke det var alle de penge værd! Tror ikke jeg ringer en anden gang.

3. september 2022

Rigtig rigtig elendig opførsel og…

Rigtig rigtig elendig opførsel og dårlig stil. Var til smukfest og skulle arbejde for martin hvor jeg skulle sætte scenefyrværkeri op. Og så ville jeg hente en enkelt øl til jeg og min kammerat og min veninde hvor efter at martin tænder fuldstændigt af og kaster øllene væk. Er sgu ved at brække mig over at et menneske kan opføre sig sådan

6. august 2022

SVINDEL OG BEDRAG

HOLD JER VÆK !!!!!!!!!! fra Trier Festfyrværkeri. SVINDEL OG BEDRAG. - I betaler for noget som i langt fra får.

Havde betalt for et stort Bryllupsfyrværkeri + Lyshjerte. MEN FIK 3.13 min fyrværkeri og INGEN LYSHJERTE. - (Finder naturligvis på video) - Efterfølgende tager man så ikke telefonen, da man åbenbart ikke ønsker at finde en løsning på, at man ikke har fået det man har betalt for.

HOLD JER VÆK !!!!!!!!!!

30. september 2021

Godt nytår

Henvender mig i teltet i Herlev og spørger hvordan man forholder sig hvis et købt batteri ikke virker helt/delvist. Det var nemmelig tilfældet for mig sidste år med et batteri til 1000 kr som kun nået 1/3del inden det gik ud. Jeg får forklaret at der ingen reklamtion er i sådanne tilfælde. Herefter bliver min søn på 9 år irrettesat på det groveste da han tog en attrap-raket med op til kassen fra udstillingen han gerne ville købe. Jeg beklager meget forseelsen, men at man ikke kan formulere sig på høflig vis overfor et barn er ikke iorden. Måske skulle i sætte en strips på jeres udstillingsvare så ikke hele jeres udstilling bliver ødelagt endnu engang af det næste barn der får samme ide. Godt nytår og nej, jeg købte ikke noget i år og gør det nok heller ikke fremover.

31. desember 2018

Fantastisk bryllupsfyrværkeri!

Til vores bryllup den 16.07.16 leverede Trier Fyr et fantastisk fyrværkerishow! Fantastisk med farver, spænding og store, imponerende skud. Vores gæster var helt vilde - flere sagde "Tivoli go home"!!

- Rigtig god vejledning i forhold til størrelsen på showet.
- Svarer hurtigt på både mail og telefon.
- God organisering (tog selv kontakt til vores arrangør og fik alt på plads).
- God pris.
- God show.

Kan KLART anbefales!

11. august 2016

Fuldstændig fantastisk bryllupsfyrværkeri

Vi fik det smukkeste og vildeste fyrværkeri til vores bryllup. Vi fik alle slået bene fuldstændig væk under os og vores gæster råbte "Tivoli go home" og "wauuu". Det blev fyret af efter brudevalsen, og det var bare helt perfekt at stå og føle sig som de eneste to mennesker i verden fyldt af lykke og kærlighed (vi stod lidt foran gæsterne, hvilket også har givet virkelig flotte billeder) mens himlen bliver lyst op i 1000 farver. Vi kan kun anbefale Trier festfyrværkeri til andre brudepar der vil have en helt speciel "afslutning" på middagen. Vores bryllup var i august, men vores venner og familie snakker stadig om fyrværkeriet, og det står også højt på vores liste over de bedste oplevelser den dag.

2. februar 2015

Knaldhamrende flot

Herfra bliver nytårsaften ikke det samme. Vi fik et fantastisk flot show i anledning af vores 50 års fødselsdag. Affyringsbetingelserne var ikke optimale, da hele showet skulle foregå i luften opover 3 etagers bygning. Men den opgave blev løst til perfektion.
Fyrværkeriet kom til den aftalte tid. Alle gæster var mundlamme.
Skønt med skønt på. Jeg gør det igen til en anden lejlighed, bare endnu større......

19. september 2014

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis