Toolstation - Hilversum Anmeldelser 280

4,5

Beliggenhet

Bytt filial

Vreelandseweg 9, 1216CG Hilversum, NL

Materiaal op voorraad Daags na opdracht geleverd (gratis) met koerier. Tiptop, behoudens dat er géén nultarief BTW op de factuur wordt berekend. Is een minpunt, wij zijn namelijk in België BTW-p... Vis mer

Ik had de volgende dag een perilex snoer met stekker nodig en op de website gaven 3 vestigingen aan dat ze niet voorradig waren. Ik ben toch maar gewoon naar de dichtstbijzijnde vestiging in Hilversum... Vis mer

In Juli op zaterdag een Einhell Accu Heggenschaar ARCURRA gekocht met starters kit. Bij Toolstation Hilversum, kon deze op maandag afhalen. Prima heggenschaar accu gaat meer dan een half uur mee. sch... Vis mer

stootijzer verwijderd perfect ijsresten en vastgelopen sneeuw. in combinatie met een grote platte schep (bats) is dit een heerlijk duo. ze zijn heel vroeg open en leveren een goede service

1. Verktøybutikk
  2. Jernvarehandel

Toolstation. Professioneel gereedschap voor de laagste prijs! Toolstation levert professioneel gereedschap voor de laagste prijs. Iedereen kan bij Toolstation bestellen, zowel de vakman als de serieuze doe-het-zelver. Gratis bezorging bij bestellingen v.a. €40,-

• Vreelandseweg 9, 1216CG, Hilversum, Nederland

4,5

Enestående

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Een uitstekende website

Een uitstekende website
Een actueel gratis te verkrijgen catalogus met voor mij 90 jarige iets te kleine teks.
Met vriendelijke personeel.
En kwalitatief prima artikelen en materialen.

12. april 2026

Je wordt er goed en vriendelijk geholpen

Top vestiging 👍👍👍👍👍👍👍

22. mars 2026
Logoen til Toolstation - Hilversum

Svar fra Toolstation - Hilversum

Dank u wel voor uw review! Wat leuk om te horen dat onze medewerkers zo’n goede indruk hebben achtergelaten. We doen ons best om elke klant een fijne ervaring te bieden.

Ik heb nog steeds mijn reeds betaalde…

Ik heb nog steeds mijn reeds betaalde bestelling niet binnen; dit is zo slecht geregeld dat ik iedereen TOOLSTATION zal adviseren te mijden!!!!

Ik moet dagen wachten voordat ik hopelijk mijn bestelling kan gaan afhalen.

19. februar 2026
Logoen til Toolstation - Hilversum

Svar fra Toolstation - Hilversum

Beste Robert,

Er is ergens in de communicatie iets misgegaan, waarvoor onze excuses. Ik heb zojuist een nieuwe nalevering voor u aangemaakt. Zodra deze in de betreffende winkel klaar ligt, wordt u hierover telefonisch geïnformeerd.

Nogmaals onze excuses voor deze vervelende ervaring.

Met vriendelijke groet,
Toolstation

Positief

Na wat onduidelijkheid van misschien beide kanten er toch uitgekomen en tevreden naar huis gegaan met het juiste product.

18. juni 2025