Banner for Simyo

TrustScore 4 av 5

3,8

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Soepele overgang van vorige provider naar Simyo. Tot nu toe geen problemen met de verbinding, so far so good. Duidelijke app, mooi overzichtelijk. Echter, de beloofde korting van €10 voor zowel mijn... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Erg blij mee, lage kosten per maand en altijd extra GB gekregen tot nu toe. Verder ook een toestel op afbetaling geregeld met lage bedragen per maand extra op het abonnement. Ik had een keer buiten... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Teleselskap
  2. Mobilnettleverandør

Om Simyo

Skrevet av virksomheten

Simyo is al 36x de beste mobiele provider van Nederland*

Bij Simyo gaan goede kwaliteit en een scherpe prijs hand in hand. We bieden eenvoudige diensten die je zelf makkelijk online beheert. En kom je er niet uit, dan staan onze vriendelijke medewerkers voor je klaar. We houden het eenvoudig. Dat maakt ons een slimme keuze voor iedereen die niet meer wilt betalen dan nodig is.

Hoe doen we dat?
Wij zorgen ervoor dat je niet te veel betaalt voor een basisbehoefte; namelijk mobiel verbonden zijn. Dat betekent bij Simyo overigens niet dat je hoeft in te leveren op kwaliteit. Want bij Simyo kun je continue kwaliteit verwachten:

• Beste netwerk
  • Beste klantenservice
  • Eenvoud in alles wat we doen
  • Een aantrekkelijke scherpe prijs

Kortom: niet meer uitgeven dan nodig is. Dat is waar Simyo voor staat.

* Aldus Consumentenbond februari 2026.

Waarom duur doen? Simyo

Skrevet av virksomheten

De beste kwaliteit voor een scherpe prijs
Bij Simyo geloven wij dat kwaliteit helemaal niet duur hoeft te zijn.
De beste mobiele provider
Simyo is 35 keer uitgeroepen tot de beste mobiele provider volgens de Consumentenbond.
KPN netwerk
Je maakt bij Simyo gebruik van het beste Netwerk van Nederland.
Klantvriendelijke telecombedrijf
Simyo behoort tot één van de meest klantvriendelijke telecombedrijven van Nederland.

Kontaktopplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Soepele overgang van vorige provider…

Echter, de beloofde korting van €10 voor zowel mijn partner als mezelf heb ik nog niet teruggevonden, benieuwd wanneer Simyo zich aan de beloftes houdt.

Hoi Sjaak,

Bedankt voor je review. Wat fijn om te horen dat de overgang soepel is verlopen en de app bevalt!

De VriendenDeal korting krijg je als beide abonnementen bij Simyo in zijn gegaan.Mochten beide nummers actief zijn en je kunt de VriendenDeal korting toch nergens terug vinden, dan kijken we graag met je mee.

Duidelijke informatie over overstap

Duidelijke informatie over overstap
Overzichtelijke app
Prijs-kwaliteit verhouding uitstekend.

18. april 2026

Hoi Jeffry,

Bedankt voor je review. Wat fijn dat de informatie over de overstap duidelijk was en dat je app als overzichtelijk ervaart. Wij zijn ook erg blij dat de prijs-kwaliteitverhouding uitstekend is bevallen!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ja IK ben blij met jullie en mijn…

Ja IK ben blij met jullie en mijn vrienden ook want ik ben bereikbaar !

4. mars 2026

Hoi Harry,

Bedankt voor je review. Wat fijn dat dat zowel jij en je vrienden tevreden zijn. Wij zijn ook blij dat jij bereikbaar bent!

Zolang alles goed gaat..

Zolang alles goed gaat is het een top provider. Op het moment dat er iets is, dan moet je niks verwachten, slechtste klantenservice die ik ooit heb meegemaakt (zelfs PostNL is betrouwbaarder). Niet transparant, onvriendelijk, vol met aannames en de oorzaak/schuld ligt altijd bij jou, ook als dit aantoonbaar onmogelijk is.

Goede service tot de voordeur, zou niemand Simyo aanbevelen, erg frustrerend

Hoi Henk,

Bedankt voor je review. Het spijt ons te horen dat onze klantenservice niet aan de verwachtingen voldeed en dat je hierdoor een negatieve ervaring hebt gehad. Onze welgemeende excuses voor dit ongemak.

We nemen je klacht serieus en willen graag weten wat er precies is gebeurd. Mocht je hier meer over willen vertellen horen wij dat graag. Je kunt ons dan een e-mail sturen naar webcare@simyo.nl met een referentie naar deze review en jouw persoonlijke gegevens. Wij helpen je via die weg graag verder en hopen je een gepaste oplossing aan te bieden.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Berichtje van Simyo-nederland.com (van…

Berichtje van Simyo-nederland.com (van +31623278381)
mijn klantaccount moet voor morgen (18-4-2026) worden bijgewerkt anders worden de mobiele abonnementen gedeactiveerd .
Ben geen klant .....
dat dit fishing is mag duidelijk zijn .
wat ik kwalijk vind is dat Simyo hiet niets op hun site vermeld als waarschuwing voor hun cliënten
Zo hou je het vertrouwen met je bestaande cliënten en maak je niet dezelfde fout als ODIDO.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Als je belt voor informatie

Als je belt voor informatie, dan heb je met deskundige mensen te maken.
Ik ben erg tevreden bij Simyo. Ik heb een betere ontvangst, en dit is ook het abonnementsgeld dat ik wil betalen. Er is tevens een goede uitleg over je factuur.

Hoi Helen,

Bedankt voor je review. Wat fijn dat je zo tevreden bent met onze hulp, de betere ontvangst en de duidelijke factuuruitleg. We zijn blij te horen dat je een positieve ervaring heeft met onze diensten en de prijs-kwaliteitverhouding!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Zij heeft met alles goed geholpen .

Zij heeft met alles goed geholpen .
Daar om ben ik ook al zo veel jaaren klant.

Hoi Everdinus,

Bedankt voor je review. Wat fijn om te horen dat we je goed hebben kunnen helpen en dat je al jaren klant bent. Daar doen we het voor!

Vurdert til 1 av 5 stjerner

De service is niet zo goed als het zou…

Hallo AMP Groep,
Ik wil een klacht indienen over jullie bezorgdienst. Ik heb een telefoon besteld, maar de bezorger weigerde het pakket aan mij te geven, terwijl alle gegevens correct waren (naam, adres en alle informatie klopten volledig).
Er was geen enkele fout in de gegevens, toch is het pakket niet geleverd zonder duidelijke reden.
De service is zeer slecht en de bezorger heeft niet professioneel gehandeld. Ik vraag u om dit te onderzoeken en passende maatregelen te nemen.

Hoi Hassan,

Bedankt voor je review. Het spijt ons te horen over je slechte ervaring met onze bezorgdienst. Onze welgemeende excuses hiervoor. We nemen je klacht serieus over de niet-levering van jouw telefoon.

We willen dit graag intern onderzoeken en kijken wat er precies is gebeurd. Zou je ons een e-mail kunnen sturen naar webcare@simyo.nl met een referentie naar deze review en jouw persoonlijke gegevens?

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Eerste ervaring met Simyo zeer positief!

Mijn ervaring met Simyo was uitstekend! Bij aankoop en installatie van Simkaart zeer goede en begrijpelijke informatie zodat alles zeer vlot ging. Ook de communicatie met Simyo ging boven verwachting goed. Simyo kan ik van harte aanbevelen!

Hoi Dr. Will-Christian,

Bedankt voor je review. Wat fijn te horen dat de aankoop en installatie van je simkaart zo vlot zijn verlopen! We zijn superblij om te horen dat je zo tevreden bent met ons. Veel plezier met je nieuwe aansluiting!

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Abonnement zonder toestemming verlengt.

Abonnement per 28 December opgezegt, met als 28 Januari 2026 als eind datum. Deze is zonder toestemming verlent na nummerbehoud via een andere provider. Ik ben nu nog bezig om mijn geld terug te krijgen, maar toen ik nog klant was het een prima service. Je moet wel je data bundel limiet aanzetten, want de extra MBs zijn erg duur met 15 cent per MB

Hoi Lithrun,

Bedankt voor je review. Wat vervelend dat de verlenging ongewenst was en dat je problemen ervaart met de terugbetaling. Onze welgemeende excuses voor dit ongemak.

Wij willen graag met je meekijken wat er precies is gebeurd en hoe wij dit voor je kunnen oplossen. Zou je ons hiervoor een e-mail kunnen sturen naar webcare@simyo.nl met een referentie naar deze review en jouw persoonlijke gegevens?

Gemakkelijke overgang van providers

Gemakkelijke overgang van providers, wij werden goed op de hoogte gehouden en overstap ging zonder peoblemen

Hoi winnaar,

Bedankt voor je review. Wat fijn te horen dat de overstap zo gemakkelijk is verlopen en dat je tevreden bent met hoe we je op de hoogte hebben gehouden. We zijn blij dat alles zonder problemen is gegaan. Welkom bij Simyo! :)

Op naar de 5-sterren review!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Tot nu toe ben ik tevreden

Tot nu toe ben ik tevreden, mooi prise en goede service!
Nana

Hoi Nana,

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je tevreden bent met de prijs en onze service. Daar doen we het voor!

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Na aanbetaling bestelling door Simyo geannuleerd

Toestel besteld met gedeeltelijk krediet. Aanbetaling gedaan voor het toestel, vervolgens heeft Simyo de bestelling geannuleerd, omdat ik al een ander abonnement heb bij KPN met een evenzo klein krediet. Zo een check kan makkelijk voor de betaling wordt geaccepteerd gedaan worden. Nu moet ik 5-10 werkdagen wachten tot ik mijn aanbetaling terug heb. Niet echt klantvriendelijk. Voor de rest altijd tevreden geweest. Na KPN nu de beurt aan Simyo om de website te wijzigen naar aanleiding van mijn feedback. Maak er werk van.

Hoi MK,

Bedankt voor je review. Wat vervelend dat de bestelling geannuleerd is en je nu op je aanbetaling moet wachten. Onze welgemeende excuses voor dit ongemak.

Bedankt voor je feedback. Wij zullen deze feedback doorzetten naar de juiste afdeling.

Graag kijken wij samen met je mee naar een oplossing. Zou je ons een e-mail kunnen sturen naar webcare@simyo.nl met een referentie naar deze review en jouw persoonlijke gegevens? Dan kunnen wij je via die weg verder helpen.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Simyo lage kosten heel fijn

Erg blij mee, lage kosten per maand en altijd extra GB gekregen tot nu toe.
Ik had een keer buiten de bundel 1000+ euro kosten gemaakt en na gesprek met de klantenservice ben ik gematst hierin en hebben ze mij het advies gegeven een data plafond van 50 cent per maand in te schakelen om zulke hoge kosten in de toekomst te voorkomen en heb toen een sterk gereduceerde factuur betaald (ipv die 1000 euro). Ik zou Simyo aan iedereen aanraden, en al helemaal voor studenten!

Hoi Stefanie,

Bedankt voor je review. Wat fijn dat je zo tevreden bent met onze lage maandelijkse kosten en de extra GB's. We zijn ook blij te horen dat je een positieve ervaring hebt met de klantenservice en de geboden oplossing!

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Ben niet blij hoe het allemaal…

Ben niet blij hoe het allemaal verloopt. Kan nog steeds geen nieuwe telefoon bestellen

Hoi Stefanie,

Bedankt voor je review. Het spijt ons te horen dat je problemen ondervindt bij het bestellen van een nieuwe telefoon. Onze welgemeende excuses hiervoor.

Wij zouden graag met je willen meekijken naar wat er aan de hand is. Zou je ons een e-mail kunnen sturen naar webcare@simyo.nl met een referentie naar deze review? Dan helpen we je daar veder.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Na een wat stroef eerste contact na een…

Na een wat stroef eerste contact na een klachtmail begripvol, klantgericht en uitstekend geholpen.

Hoi Zara,

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat we na de aanvankelijke moeilijkheden je probleem naar tevredenheid hebben kunnen oplossen. Daar doen we het voor!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Aanmelden en overzetten nummer ging…

Aanmelden en overzetten nummer ging vlekkeloos.
Alles werkt naar behoren.
Prijzen zijn erg interessant.
Net als het netwerk.
Kortom, ik ben heel tevreden.👍👍👍

Hoi Kees,

Bedankt voor je review. Wat mooi om te zien dat je zo een tevreden klant bent!

Dat waarderen we enorm :).

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Goede ervaring een begrijpende…

Goede ervaring een begrijpende telefonist deze kwam gelijk met een goed voorstel
Hier waren we zeer tevreden over

Hoi Jasper,

Bedankt voor je review. Wat fijn dat je zo tevreden bent over onze service.

Op naar die 5-sterren ervaring!

Jarenlange zeer tevreden klant

Ben al jaren lang klant bij Simyo, nooit problemen gehad met bereik dankzij het beste/stabielste netwerk in Nederland. Als trouwe klant heb ik ervaren dat je ook echt beloond wordt wat niet meer vanzelfsprekend is. (ik kijk naar jou Ziggo) Een keer ben ik enorm geholpen toen door onbekende reden mijn telefoon dacht "laat ik eens 10GB over bundel gaan", slapeloze nacht van gehad maar de volgende dag enorm goed geholpen door een aardige dame van de klantenservice die mij een hoop geld heeft bespaard.

Al met al, ik zie geen enkele reden om over te stappen, Simyo is top!

Hoi Thomas,

Bedankt voor je 5-sterren review. Wat fijn om te lezen dat ja al zo lang trouwe klant bent van ons!

We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om deze review te schrijven. Daar doen we het voor.

Op naar nog meer mooie jaren bij Simyo!

Simyo Webcare

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv