Om meerdere redenen een uiterst tevredenstelkende ervaring: Assortiment, prijsstelling, catalogus, winkelinrichting, winkellocatie Dat kan op zich iedereen, maar…. Maar de absolute verrassing... Vis mer
Beliggenhet
Bytt filialCruquiusweg 37, 2102 LS Heemstede, NL
•Vi bekrefter ikke spesifikke uttalelser siden en forfatters mening er hens egen, men vi kan merke en anmeldelse som "bekreftet" når vi kan bekrefte at det har vært kontakt med virksomheten. Mer informasjon
Se hva andre synes
Top! Fijn personeel, wat altijd meedenkt en altijd vriendelijk. Ze hebben heel veel en ook nog eens op voorraad. Moest tochtstrips hebben die met schroeven of spijkers bevestigd moeten worden. Dankz... Vis mer
Had online besteld om het pakketje daarna af te halen in Heemstede Kom ik bij Toolstation Heemstede aan om het pakketje op te halen hebben ze mijn pakketje aan een andere klant gegeven waar door ik... Vis mer
Selskapet har svart
Paar keer spullen besteld, via internet bestellen en binnen een uur (of de eerstvolgende ochtend als je het 's avonds besteld) op te halen.
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Toolstation. Professioneel gereedschap voor de laagste prijs! Toolstation levert professioneel gereedschap voor de laagste prijs. Iedereen kan bij Toolstation bestellen, zowel de vakman als de serieuze doe-het-zelver. Gratis bezorging bij bestellingen v.a. €40,-
Kontaktopplysninger
Cruquiusweg 37, 2102 LS, Heemstede, Nederland
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Om meerdere redenen een uiterst
Om meerdere redenen een uiterst tevredenstelkende ervaring:
Assortiment, prijsstelling, catalogus, winkelinrichting, winkellocatie
Dat kan op zich iedereen, maar….
Maar de absolute verrassing is de professionaliteit, het meedenken met de klant igv keuzeproblemen, of zelfs even constructief meedenken met de klant. Mijn complimenten vooral voor dat laatste want dat maakt de ervaring memorabel, onvergetelijk en Scheltema een hechte klantbinding.
Met dank en vriendelijke groeten
Rob de Frel
De Frel Schilderwerken
✅🙏😎
Snelle service
Zondags besteld en maandagochtend…
Zondags besteld en maandagochtend opgehaald , zending stond klaar in winkel Cruquius, perfect WL
Toolstation is een super handige winkel…
Toolstation is een super handige winkel waar alles makkelijk kunt krijgen en dan pakken ze het voor je. Dus je hoeft niet onnodig door een winkel heen te dolen. En ook nog super goedkoop! Dus op naar Toolstation!!
Vriendelijke en vlotte service in…
Vriendelijke en vlotte service in toolstation Heemstede
Prima service door deskundige…
Prima service door deskundige medewerkers. Ik moest een duo dimmer vervangen en het was even puzzelen maar een prima oplossing en de dimmer werkt uitstekend. Dus geen knipperende lampen meer. :-)
De artikelen waren op voorraad en lagen…
De artikelen waren op voorraad en lagen binnen een half uur klaar om opgehaald te worden.
Bruker kanskje KI til å svareVis mer
Had online besteld om het pakketje…
Had online besteld om het pakketje daarna af te halen in Heemstede
Kom ik bij Toolstation Heemstede aan om het pakketje op te halen hebben ze mijn pakketje aan een andere klant gegeven waar door ik nu niet het goede mee kreeg en weer moet gaan kijken naar een ander sluitplaat

Svar fra Toolstation - Heemstede
Goed assortiment behulpzaam voordelig
Goed assortiment, goedkoop en bestel ik iets verkeerd wordt er geen probleem van gemaakt.
Er wordt aandacht gegeven aan je verhaal en ze denken goed mee.
Prima mensen bij Toolstation Heemstede en ook de klantenservice.
Ga zo door zou ik zeggen.
Vaak een fijn alternatief voor de bouwmarkt
Altijd fijn om bij Toolstation terecht te kunnen. Assortiment is breed, de prijs is (in positieve zin) niet te vergelijken met de reguliere bouwmarkten, online is precies te zien wat de voorraad is en je wordt eigenlijk altijd vriendelijk en professioneel geholpen.
Goedkoper dan de reguliere bouwmarkt!
Ik wilde een grote takkenschaar snel…
Ik wilde een grote takkenschaar snel hebben en ook nog van een goede kwaliteit. Even google geraadpleegd en precies wat ik wilde was in voorraad bij Toolstation. Dat is een kwartier fietsen. Dus besteld, betaald en op de fiets gesprongen. Hijgend stapte ik het filiaal binnen en ja hoor, de takkenschaar lag al klaar. Niet alleen de takkenschaar werkt perfect, maar het systeem bij Toolstation werkt ook. Heel tevreden.
Heemstede goede service
Ik kom in Heemstede een lijmklem kopen. Dingetje van €13 euro. Maar fantastisch geholpen. Week later terug voor een DeWalt cirkelzaag. Goede service doet meer verkopen!
Vriendelijk en snel geholpen.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.