Toolstation - Gouda Anmeldelser 253

4,6

Beliggenhet

Bytt filial

Hanzeweg 4, unit 2, 2803 MC Gouda, NL

Goed en vriendelijk geholpen, niet opdringerig en geduldig. Het enige minpuntje, ik zit in een rolstoel en de drempel bij de ingang was ca 15cm hoog dus dat is best een obstakel waardoor ik me hand... Vis mer

Er was door bank technische fout twee maal het bedrag afgeschreven. Bij het ophalen van het juiste werdt al gelijk gezegd er is een foutje geweest we zullen het direct terug storten met u betaal pas.... Vis mer

Goed geholpen bij het samenstellen van een compleet makita accu Gereedschap set. Er werd de tijd genomen om een set samen te stellen die bij mij wensen past. Ook andere klanten hoefden niet te wacht... Vis mer

Ontzettend behulpzaam en vriendelijk personeel! Goed meegedacht, nog een buis opgezocht om te kunnen passen (ik kocht beugeltjes), dus complimenten voor de mensen en service!

1. Verktøybutikk
  2. Jernvarehandel

Toolstation. Professioneel gereedschap voor de laagste prijs! Toolstation levert professioneel gereedschap voor de laagste prijs. Iedereen kan bij Toolstation bestellen, zowel de vakman als de serieuze doe-het-zelver. Gratis bezorging bij bestellingen v.a. €40,-

• Hanzeweg 4, unit 2, 2803 MC, Gouda, Nederland

4,6

Enestående

Snel en goed geregeld

Snel en goed geregeld. Produkt lag klaar om te worden opgehaald.

24. mars 2026

Svar fra Toolstation - Gouda

Dank u wel voor uw positieve reactie! Fijn dat onze click & collect service goed is bevallen. We proberen het onze klanten zo makkelijk mogelijk te maken.

Via de WEB site besteld en daarna…

Via de WEB site besteld en daarna direct in de winkel opgehaald. De bestelling lag klaar dus snel weer weg om de klus af te maken

24. mars 2026

Prima verlopen.

21. mars 2026

Svar fra Toolstation - Gouda

Bedankt voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service. We doen ons best om onze klanten zo goed mogelijk te helpen, dus dit waarderen we enorm. Graag tot ziens bij Toolstation!

Goed en vriendelijk geholpen

Goed en vriendelijk geholpen, niet opdringerig en geduldig.
Het enige minpuntje, ik zit in een rolstoel en de drempel bij de ingang was ca 15cm hoog dus dat is best een obstakel waardoor ik me hand openhaalde. Verder een top winkel.

22. mars 2026

Super geholpen

Super geholpen door een hele vriendelijke dame, ze wist echt waar ze het over had en dacht met me mee. Alles was op voorraad, dus kon meteen aan de slag. Top!

8. februar 2026

Flexibel, lekvrij en in 5 minuten geïnstalleerd – precies wat je van een afvoerslang verwacht!

Ik ben oprecht onder de indruk van deze afvoerslang van Toolstation. Vanaf het moment van installeren merk je al dat je met kwaliteit te maken hebt. De slang is stevig, maar tegelijk verrassend flexibel. Hij buigt soepel mee zonder te knikken, waardoor je hem makkelijk langs hoeken en achter de droger kunt leiden zonder gedoe.

De installatie was echt kinderspel. Aansluiten ging snel en alles paste direct goed zonder gepruts of extra aanpassingen. Binnen een paar minuten was alles aangesloten en klaar voor gebruik.

Wat voor mij het belangrijkst is: hij doet gewoon wat hij moet doen — en dat doet hij perfect. Geen lekkage, geen druppels, geen verrassingen. Het water van de droger wordt probleemloos afgevoerd, precies zoals het hoort.

Kortom: een betrouwbare, flexibele en makkelijk te installeren afvoerslang die gewoon doet wat hij moet doen. Absoluut 5 sterren waard. ⭐⭐⭐⭐⭐

8. februar 2026