Toolstation - Almere Anmeldelser 460

Bytt filial

Markerkant 11-17, 1316 AE Almere, NL

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Schoenen passen tegen online prijs. Online uitgezochte schoenen kon ik passen in de winkel. Om ter plekke de click en collect korting te krijgen. Op zich niet handig dat je daarvoor wel online moest... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Heel handig boekje om je bestelling op te zoeken. Kan je ook mee naar huis nemen. Het product was er. Relatief goedkoop. Vriendelijke verkopers.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Dit onderdelen magazijn heeft bijna alles wat je zoekt en heeft aantrekkelijke prijzen. De baliemedewerkers zijn vriendelijk en weten waar ze het over hebben. De vrouw aan de balie gaf een goed advies... Vis mer

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Informasjon om virksomheten

1. Verktøybutikk
  2. Jernvarehandel

Skrevet av virksomheten

Toolstation. Professioneel gereedschap voor de laagste prijs! Toolstation levert professioneel gereedschap voor de laagste prijs. Iedereen kan bij Toolstation bestellen, zowel de vakman als de serieuze doe-het-zelver. Gratis bezorging bij bestellingen v.a. €40,-

Kontaktopplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Groot in het klein zijn!

Groot in het klein zijn!
zeer leuk bedrijf, groot assortiment en ook weleens net iets anders.
Leuke aanbiedingen, ook in de winkel.
Deskundig en vriendelijke medewerkers.

25. oktober 2025
Vurdert til 2 av 5 stjerner

Dramatisch effecten invoering nieuw magazijnsysteem

Nieuw magazijnsysteem heeft er voor gezorgd dat ik niets geleverd kreeg. Daarbij kwam ook dat ik niets meer hoorde over mijn bestelde compressor met toebehoren. Artikelen waren gewoon op voorraad. Op mails werd niet gereageerd. Telefoon lag er uit of werd niet opgenomen. Het bericht op de telefoon refereerde wel aan vertragingen door nieuwe magazijnsysteem.

Uiteindelijk heb ik de compressor maar opgehaald in filiaal Markerkant, Almere. Verkoper dacht goed mee, bood ook nog aan alternatief toebehorenset mee te geven. Het origineel was niet op voorraad. Ook het filiaal had problemen door het nieuwe magazijnsysteem. Wat schetst mijn verbazing dat de toebehorenset diezelfde mail bezorgd werd. Geen enkel track&trace verstuurd. Order stond gewoon nog op status picking.

Ook achteraf nooit meer reactie gehad op mijn mails. Heel erg slecht. Eigenlijk 1 ster maar die ene verkoper op Markerkant red hierbij een klein beetje de toko.

Advies: ga naar een filiaal en laat voorlopig de webshop volledig links liggen totdat TS haar zaakjes weer op orde heeft.

25. januar 2026
Anmeldelse skrevet uten oppfordring
Vurdert til 4 av 5 stjerner

Uitstekende service bij Toolstation

Vandaag bij Toolstation geweest voor de aankoop van een set Makita accu‑schroefboormachines van €369, en ik ben werkelijk perfect geholpen. Het personeel had duidelijk kennis van zaken, dacht mee, gaf heldere uitleg en wist precies welke set het beste aansloot op mijn gebruik. De service was snel, professioneel en zonder gedoe — precies zoals je het wilt wanneer je gericht iets komt halen.

Kortom: topervaring. Toolstation blijft voor mij een betrouwbare plek voor kwaliteitsgereedschap en deskundig advies.

6. februar 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

domme bedrijfsleiding

Bestelling gedaan. belofte binnen 1 dag bezorgd. maar van mij mogen dat er ook 2 zijn.
bij het kijken naar de track en trace staat er doodleuk de mededeling: kan wel een paar dagen langer gaan duren want we zijn bezig met reorganiseren,
GRRRRRR zet dat dan bij de bestelling. had ik het opgehaald. wat een domme bedrijfsleiding. nou daar gaat mn planning. lekker naar de kl...... bedankt toolstation.
Uiteindelijk om deadline te halen spullen opnieuw besteld en opgehaald in Almere.
PostNL meld dat er 3 pakketten aankomen.TS doodse stilte. Mag ze nu op eigen kosten terugsturen dat is dus 3 x pakketpost.

9. februar 2026
Anmeldelse skrevet uten oppfordring
Logoen til Toolstation - Almere

Svar fra Toolstation - Almere

Beste klant,

Het spijt ons te horen dat de bezorging langer duurt dan verwacht en dat dit niet vooraf gecommuniceerd is. We begrijpen de frustratie die dit veroorzaakt, zeker gezien uw planning. Wij zijn recent overgegaan op een nieuw systeem waardoor er vertraging is ontstaan in de verwerking van de orders. We doen ons best om dit zo snel mogelijk voor u op te lossen. We zullen dit intern bespreken om onze communicatie te verbeteren. Dank voor uw feedback.

Toolstation

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv