Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

4 horloges besteld, bij aankomst bleek er een besteld item te ontbreken, in plaats daarvan zat er per ongeluk 1 item dubbel in. Thomasiny benaderd hiermee en werd direct teruggebeld door Melvin, leuk... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Waarom 5 sterren vraagt men!! Tot nu toe nog niet eerder bij een Firma besteld die zijn zaken zo perfect voor elkaar heeft... Heb een paar vragen gehad,en verbaast om de snelheid waarmee ik een... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik ben ontzettend tevreden met de service. Vanaf het eerste contactmoment werd ik vriendelijk en professioneel geholpen. Het team heeft duidelijk veel aandacht voor detail en zorgt ervoor dat alles to... Vis mer

Selskapet har svart

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fantastische producten en een nog betere service. Het horloge dat ik had gekocht, bevatte een defect in het bandje. Dit was pas na enkele maanden zichtbaar. Ik stuurde op zaterdagavond een bericht e... Vis mer

Selskapet har svart

Informasjon om virksomheten

1. Urmaker
  2. Butikk for motetilbehør
  3. Gullsmedforretning
  4. Smykkeforretning
  5. Klokkebutikk

Skrevet av virksomheten

"Thomasiny, een vooraanstaand merk in horloges en sieraden, belichaamt tijdloze elegantie en moderne innovatie. Onze collecties vertegenwoordigen een harmonieuze fusie van verfijnd design en uitmuntend vakmanschap. Elk horloge en sieraad is doordrenkt met ons streven naar perfectie, waardoor onze klanten een ongeëvenaarde expressie van stijl en klasse ervaren. Thomasiny.nl staat synoniem voor tijdloze pracht, of het nu gaat om het accentueren van een pols of het verfraaien van een verschijning met sprankelende allure." 1. Luxe horloges 2. Stijlvolle sieraden 3. Hoogwaardige uurwerken 4. Tijdloos horlogedesign 5. Elegante accessoires 6. Verfijnde polshorloges 7. Modieuze sieradencollecties 8. Klassieke horloge- en sieradencombinaties 9. Innovatieve horlogetechnologie 10. Exclusieve designs voor horloges en sieraden

Kontaktopplysninger

1 stjerne

Har svart på 50 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Mooie armband,wel jammer dat het niet…

Mooie armband,wel jammer dat het niet met Valentijn bezorgd was

13. februar 2025

Beste Desiree,

Bedankt voor je review en je bestelling! We begrijpen dat het jammer is dat de armband niet op tijd voor Valentijn is aangekomen. Helaas hebben we soms te maken met vertragingen bij de post, iets wat buiten onze controle ligt. Normaal gesproken geldt bij ons: vandaag besteld, morgen in huis.

Onze excuses dat het dit keer anders is gelopen. We hopen dat je alsnog veel plezier hebt van je armband! 💎

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fantastische producten en een nog…

Fantastische producten en een nog betere service.
Het horloge dat ik had gekocht, bevatte een defect in het bandje. Dit was pas na enkele maanden zichtbaar. Ik stuurde op zaterdagavond een bericht en kreeg direct antwoord. Ik kon kiezen uit een nieuw horloge of een reparatie. Echt geweldig!

15. februar 2025

Beste Saskia

Wat geweldig om te horen dat je zo tevreden bent met zowel onze producten als onze service! We vinden het belangrijk om onze klanten goed te helpen, en we zijn blij dat we je naar tevredenheid hebben kunnen ondersteunen.

Veel plezier met je horloge en bedankt voor je mooie woorden! 💎

Netjes op tijd bezorgd.

Netjes op tijd bezorgd.
En zal zeker mensen aanbevelen om eens een kijkje te nemen.

1. februar 2025

Beste maduro,

Wat fijn om te horen dat je bestelling op tijd is bezorgd! Bedankt voor je aanbeveling, dat waarderen we enorm. We hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen bij Thomasiny! 💎

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Had in dec een armband voor mijn man…

Had in dec een armband voor mijn man gekocht.Hij ging stuk .Vandaag gebeld en ze sturen een andere.Wat een enorme service ,heel veel bedrijven kunnen daar wat van leren.
Hartelijk dank.Dus een AANRADER

10. februar 2025

Beste Berdien,

Wat een mooi bericht, bedankt voor je waardering! 💎 We vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn en helpen graag waar we kunnen. Fijn dat je zo positief bent over onze service! Veel plezier met de nieuwe armband.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Houden zich aan de afspraken

Houden zich aan de afspraken , een aanrader , goede kwaliteit van de geleverde producten

27. januar 2025

Svar fra Thomasiny

Dank je wel voor je mooie woorden! We zijn blij dat je tevreden bent. We blijven ons inzetten voor de hoogste kwaliteit en service. 😊✨

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ben zeer tevreden met de Thomasiny…

Ben zeer tevreden met de Thomasiny Cristalle Sicuro armband
Ik draag de sieraad dat vakmanschap is gemaakt graag
Vlotte levering

27. januar 2025

Svar fra Thomasiny

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met je Thomasiny Cristalle Sicuro armband! We zijn trots op de vakmanschap en kwaliteit die we leveren. Bedankt voor je waardering en het delen van je ervaring! 😊✨

Mooie sieraden

Mooie sieraden

13. januar 2025

Svar fra Thomasiny

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze sieraden.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Goede service, mooi item, snel in huis!
Geweldig, ik ben er blij mee

3. januar 2025

Svar fra Thomasiny

Bedankt voor uw prachtige review, Paula!

We zijn ontzettend blij om te horen dat u tevreden bent met onze service en uw aankoop. Het doet ons goed te weten dat Je geniet van uw mooie item. Mocht u in de toekomst nog iets nodig hebben, staan wij graag weer voor je klaar.

Nogmaals dank voor uw vertrouwen in Thomasiny!

Saskia van Houten

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Topkwaliteit en uitstekende service!

Dit is mijn tweede aankoop bij Thomasiny en wederom ben ik zeer tevreden! De levering was snel, de armband is prachtig en van uitstekende kwaliteit. De klantenservice is vriendelijk en behulpzaam. Ik ben er erg blij mee en raad Thomasiny zeker aan!

3. januar 2025

Svar fra Thomasiny

Bedankt voor je fantastische review en je vertrouwen in Thomasiny! Het maakt ons ontzettend blij om te horen dat je weer tevreden bent met je aankoop en onze service. We waarderen je aanbeveling enorm en kijken ernaar uit je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Uitstekende armband en service!

Ik heb onlangs een armband gekocht bij Thomasiny en ben ontzettend tevreden. Snelle levering, uitstekende kwaliteit en een prachtig design. Absoluut een aanrader!

1. januar 2025

Svar fra Thomasiny

Hartelijk dank voor uw positieve feedback! Het is geweldig om te horen dat u tevreden bent met de snelle levering, de kwaliteit en het design van uw nieuwe armband. Wij waarderen uw aanbeveling enorm en hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn. Veel plezier met uw aankoop!

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Ik vind de armband erg mooi

Ik vind de armband erg mooi, alleen door een verkeerde inschatting van mij moet ik deze helaas retourneren ik krijg hen nl niet gesloten dus kan ik hem niet omdoen, maar nogmaals erg mooi! Heb ondertussen contact gehad met de firma Thomasiny en die zijn heel erg begripvol, ik dank ze dan ook en nogmaals erg mooie producten en prima service

23. desember 2024

Beste Hans,

Bedankt voor uw vriendelijke reactie. Wat jammer dat de armband niet geschikt is, maar fijn om te horen dat u onze service en producten waardeert.

We helpen u graag in de toekomst weer verder!

Goede kwaliteit

Gewoon een mooie armband

15. desember 2024

Svar fra Thomasiny

Bedankt voor uw positieve feedback! We zijn blij dat u tevreden bent met de kwaliteit en uitstraling van de armband. Veel plezier ermee!

Team Thomasiny

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv