The Next Closet

Zeer goede koopervaring van begin tot eind! Ik werd goed op de hoogte gehouden over het verloop van mijn bestelling. Kreeg een bestelbevestiging, verzendbevestiging e.d. Het item werd snel verzon... Vis mer

Omdat Next Closet de ingezonden advertenties goed controleert op echt- en juistheid, kun je met een goed gevoel een bestelling plaatsen. Alles loopt gesmeerd en je wordt goed op de hoogte gehouden van... Vis mer

Hello, I have used The Next Closet (TNC) for over 6 years and I am very satisfied. The website is user friendly, the customer service is always fast, available and reliable. The shipping partners whic... Vis mer

I recently purchased a diy Blouse from The Next Closet and a pair of shoes from the Premium section. Both items were delivered in perfect state and I could not be more content with the handling. As... Vis mer

1. Bruktklærbutikk

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

De marktplaats voor tweedehands designer merken. Alleen de mooiste kleding van Chanel, Louis Vuitton, Isabel Marant, Gucci etc. op kwaliteit gecontroleerd!

Alle anmeldelser

(4 172)

1 anmeldelse i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

De kwaliteit van de kleding die ik heb…

De kwaliteit van de kleding die ik heb besteld zijn precies zoals beschreven in de verkoop aanbieding. Want ik weet welke merken mij passen en ik ben blij om ‘groen’ te gaan. Ben heel blij met Next Closet als luie shopper en weinig budget tegenwoordig.

26. mars 2024

The Next Closet is niet meer wat het was...

Helemaal eens met de andere reviews hierover. Het was een mooi concept: geef kleding een tweede leven en draag bij aan een duurzame textielketen. Tot een half jaar geleden ging dat prima, ik heb mooie pre-loved items verkocht uit eigen closet en ook mooie items kunnen kopen. Helaas werd het daarna al snel minder, o.a. trage werking van de website en ineens werden fast fashion merken geaccepteerd zoals Zara, terwijl bij de criteria nog steeds wordt vermeld dat alleen designermerken in topconditie geaccepteerd worden. En nu lijkt de site vrijwel geheel te bestaan uit items van reeds genoemde verkoper uit Duitsland met bijna 47000 items. En dat terwijl deze verkoper nota bene een mooie eigen website heeft! De items van de particuliere verkopers worden nu volledig ondergesneeuwd met lagere verkoopkansen. Inderdaad redenen om uit te kijken naar een ander platform of om de kleding in te brengen bij een fysieke 2e hands winkel.

15. mars 2024

Vreemde zet

Zoals hieronder reeds benoemd door Son, voor mij persoonlijk een reden om het platform na jaren langzamerhand te gaan verlaten. Om nog niet te spreken over de stroperige werking en het aantal IT-storingen dat de laatste weken gepaard ging met (zo vermoed ik nu) het koppelen van deze verkopende partij. Hiervan zijn vaste verkopers ook flink de dupe geweest. Spijtig!

12. mars 2024

Ik denk goed begeleid

Ik denk goed begeleid, maar dat is tot de voordeur hè! Wat er daarna gebeurt kan ik overall niet beoordelen.
Mijn item was perfect en daar ben ik blij mee.

6. mars 2024