Har inte fått min leverans. Har mailat flera gånger. Jag har försökt nå dom per telefon men får inte prata med rätt avdelning får bara höra "vi lämnar ett meddelade till dom direkt". För snart 2 ve... Vis mer
Se hva andre synes
Totalt OSERIÖSA. 4 veckor efter beställning har jag fortfarande inte fått något kött levererat. Omöjliga att nå direkt. Svarar inte på email... Oförskämd (outsourcad) "kundtjänst" på telefon, so... Vis mer
Har en beställning från Augusti. Inte fått den ännu. Pratade med kundtjänst i slutet av september, då skulle ordern skickas nästa vecka, så jag betalade fakturan. Fortfarande inte fått något och helt... Vis mer
Ja, det är många bra saker med detta företag. Snabba leveranser, bra priser och kvaliteten på deras produkter är helt outstanding! De befinner sig i en liga för sig själva. Kan inte tänka mig att ä... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
The Fat Cow - Premium online köttbutik. The Fat Cow erbjuder utvalda, unika delikatessköttdetaljer. Vi fokuserar , precis som på gourmetrestaurangerna, på speciella köttdetaljer med en hög kvalitet och ett gott ursprung där vi vet att djuren har mått bra och fått ströva fritt utomhus. Så, om du söker efter köttprodukter som ör bättre och godare än de du hittar i livsmedelsbutiken, då har du absolut kommit till rätt ställe!
Kontaktopplysninger
Sverige
- www.thefatcow.se
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
VARNING! Oseriöst företag!
Likt många andra här så har även jag gått på niten med detta företag. Beställde i god tid 1kg Wagyukött och efter många turer så fick jag till slut hem köttet. Problemet var att det inte var 1kg utan en liten tunn bit på några få gram. Mejlade direkt kundservice och fick snabbt svar om att de skulle se om de finns nån annan 1kg bit kvar. Det var i förra veckan och inget svar sedan dess. Jag borde insett när jag besökte deras hemsida då recensionerna enbart är positiva. Jag beställde i somras och gav en recension om kött som inte skiljde sig från vanligt kött man köper i affären men nu ett halvår senare har den recensionen fortfarande inte publicerats. Nej, köp inte ditt kött här! Se över andra, mer seriösa, alternativ.

Svar fra The Fat Cow
Jag beställde kött i god tid innan jul…
Jag beställde kött i god tid innan jul (två veckor innan). Jag har fortfarande inte fått mitt kött och inser nu att det inte hinner komma tills dess att jag skulle använda det. Jag har försökt ringa, har mailat och startat en chat på hemsidan, men kommer ändå inte i kontakt med dem. Detta är uruselt. Jag kommer aldrig mer att beställa härifrån och vill varna alla andra från att beställa!
Tillägg till omdöme: Jag har nu till slut fått svar från the fat cow. De erbjuder en rabattkod på 10% och hänvisar till att det stod på hemsidan att det vid beställningstillfället stod att det var längre leveranstider än normalt. Nu har det dock gått 18 dagar sedan jag beställde och jag har fortfarande inte fått mitt kött... Jag anser att det hela är helt oseriöst. Hur kan normal leveranstid vara 2-4 dagar och sen kan man inte leverera på nästan tre veckor? Om trycket var så högt, borde de stoppat sin försäljning tills de kommit ikapp, alternativ tydligt informerat om att de inte skulle kunna leverera till en storhelg som ligger framför. Som sagt, aldrig mer....

Leveransen av Iberico skinka till vecka 49 2022
Leveransen av Iberico skinka skulle komma vecka 49. Fick flera olika mejl från 2 olika distributörer om leverans men sen blev det inget mer. Söndag vecka 50 var nästa datum för leverans. Mitt på dagen på sönagwn kom ert meddelande från Gordon som kör ut att ordern hade blivit återkallad. Mejlat flertal gånger om tid för ny leverans men inget svar. Dåligt utfört! Trassligt med massa mejl om leverans. Går inte att kontakta när det blivit fel. Har betalt men det bryr dem sig inte om. Jätte dåligt. Undrar om deras leveranser är hygieniskt säkra.

Svar fra The Fat Cow
Svarar ej på mail och telefon
Gjorde en beställning 2 veckor innan jul på ca 4000kr. Leveransen skulle komma 1-2 vardagar senare. Har nu gått 10 dagar. Fat Cow svarar inte på mail eller telefon.
Mycket illa skött om man ska vara en leverantör av premiumkvalitet.

Svar fra The Fat Cow
Beställde Crazy deal box.
Beställde Crazy deal box.
Förstår att varor kan ta slut.
Jag beställde 1kilo ryggbiff som ersattes av kyckling file. Ett kilo Iberico pulled pork ersattes med okänt soud vide beef ribs som vägde 600 gram och var frostskadat och vakuumet hade släppt. Fick bruna torra oätliga ölkorvar. Fick ingen lammkorv heller...de hade slängt ner en påse bea och trodde säkert du kunde gottgöra de totala bristerna i hanteringen av min beställning. Fick slänga beef ribsen...smaka på det först men var totalt smaklös och doftande frysskadad...smaka även ölkorven..stenhård brun liten klump.

Inkompetens eller falskhet
Köttet har vissat sig vara samma kvalite som willys köttet. fast 3 ggr så dyrt.
Denna gång tänkte jag testa wagyu och korvar.
2 ggr har dem inte gett de som leverar produkten sen skyller dem på leverans företaget. Fick mail där det står tydligt att de inte fått något ifrån FATCOW men har fått en bokning. Aså när de ska hämta så är det ingen som sköter det rätt från fatcows sida.
Trots de gör misstag så snackar de bara runt och inte ger de någon kompensation för sitt misstag elle så. Inte för det hade hjälpt i detta läget.
Så NEJ till Fat Cow!!!
De snackar strunt och lägger inte alla recensioner på sin sida så det ser ut som alla gillar dem med lite negativt.. kolla runt så lär ni hitta MYCKET negativa recensioner om detta vellinge företag.
*skäms som gammal vellinge bo att de är stationerade i vellinge*
Nä nu blir de beställa dyrare men man vet det är bra och man får det!

Svar fra The Fat Cow
Mycket fett o dyl är det…
Räkna inte med att köttbitarna ser ut som på deras hemsida. (Det är väldigt mycket mera fett o dyl i verkligheten).
Väldigt dyrt i förhållande till kvalite’n.

Svar fra The Fat Cow
Dåligt omdöme på kött publiceras ej. Det ger en väldigt felaktig bild på produkterna.
Visst kött är ju riktigt bra, men har även fått riktigt uselt kött med 90%fett. Resten var ben.. The Fat Cow publicerar inte dåliga omdömen så allt verkar ju jättebra. Så är inte fallet. Även leveranserna har mycket mer att önska, som saker som saknas och leveranstider.

Lång leveranstid.
Kvaliteten på köttet säger jag inget om.
Men jag beställde 300 gram wagyu, fick 250 gram.
Sen så hade dem inget på lager när jag tänkte beställa och i kontakt med kundservice får jag information om att varorna skall komma in på lager inom 1-2 veckor. Det tog 3, nästan 4 veckor.
När jag sedan lagt min order så hör jag inget på nära 3 veckor. Efter 2 av dessa 3 veckor skickar jag ett mail till kundservice, får inget svar förrän efter en vecka och då efter att mina varor gått iväg. Med svaret "att mina varor skickades igår".
Leveranstiden i kombination med hela hanteringen av mitt ärende drar ner betyget kraftigt.
Hade det inte varit för att mitt köp innefattade ett presentkort som jag fått i gåva så hade jag aldrig genomfört mitt köp.
Tyvärr så kommer jag aldrig att handla här igen.
Helt utrolig dårlig købsoplevelse
Helt utrolig dårlig købsoplevelse. Leverer ikke som de skriver. Svarer kun pr mail efter flere dage fra man skriver til dem. Uhøflig kundeservice. Ikke anbefales værdig. Jeg vil ikke købe der igen.
Har tyvärr för första gången haft en…
Har tyvärr för första gången haft en riktigt dålig upplevelse från The Fat Cow, inte när det gäller kvaliteten på råvarorna, som ju är toppen. Det handlar om servicen, som är under all kritik och att varor, som finns i lager vid beställning helt plötsligt har utgått när varorna ska levereras, Inte innan. Förstår också att det är högt tryck och längre leveranstider, men hur långa? 1 vecka, 2 veckor?. Bemötandet från kundservicen är också under all kritik och kommer aldrig att handla av dessa amatörer igen. Det är tyvärr uppenbart att de inte bryr sig om sina kunder.
Köttet bra men leveransen....
Köttet bra men leveransen....
Jag förstår att de inte skickar varor innan helger. Men att det ska ta nästan 4 veckor att skicka iväg ett paket. Blev då också fakturerad ytterligare pengar för något högre vikt på en av de packade köttbitarna. Nää, kommer inte att beställa där igen.

Iberico Julskinka.
Problem med leveransinfo och försenad leverans. Kom två dagar innan julafton.
Skinkan visade sig vara brutalt fettfylld, cirka 40% fett samt en sena som gick rätt igenom det lilla köttet som var kvar. Kontaktade deras kundtjänst och erbjöds då 100kr i presentkort.
Köttet i sig gott men inget märkvärdigt. Gick inte att skära upp i snygga skivor. Betalar man premium så förväntar man sig premium. Så var inte fallet.
Ett företag som inte gillar kunder?
Tog kontakt för att försäkra mig om att få leverans före jul. Det skulle gå bra om jag beställde den dagen vilket jag gjorde. Leverans skulle ske ett par dagar efter, men fick ingen avisering, efter att ha sökt kontakt så fick jag besked om att de inte kunde leverera av oförutsägbara orsaker. De hade inte ens ork att meddela mig och jag hinner inte få tillbaka pengarna före jul och inte ens en ursäkt. Sämsta kundbemötandet.
bästa köttet men sämst leverans och…
bästa köttet men sämst leverans och kundservice! de skyltade med leverans som skulle ta 2-3 dagar. Dag 4 mailade jag och frågade dem vad status var. Då fick jag svaret att de inte packat den än men att det kanske skulle komma veckan därpå. Hade beställt med marginal för en bättre middag för mammas födelsedag. Fick köpa annat kött så blev dubbelkostnad där. Sedan tråkig service när man påpekade det.
0 poäng
Dette er Trustpilot
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.