Easypiecy E-learning ApS Anmeldelser 735

1. Utdanningsinstitusjon
  2. Trafikkskole
  3. Utdanningsevaluering
  4. Trafikkskole for motorsykkel

Fremtidens teoriundervisning er landet: 20 års erfaring møder AI. Nyt system udgivet i marts 2026. Som køreskolernes foretrukne partner gennem to årtier har vi altid sat barren højt, og i 2026 har vi taget det ultimative spring med vores hidtil mest avancerede system. Ved at kombinere vores dybe branchekendskab med AI-assisteret undervisning og testmoduler, tilbyder vi i dag en læringsoplevelse, der tilpasser sig den enkelte elevs behov. Vores intelligente system analyserer elevens stærke og svage sider for nøje at udregne den præcise beståelses-chance. Med komplette digitale teoribøger på dansk og engelsk til kategori A og B, samt en test-motor der matcher de officielle prøver ned i mindste detalje, sikrer vi, at hver eneste elev føres sikkert og effektivt mod det endelige kørekort.

3,4

Middels

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Hej Lau

Vores system fungerer på Mac, men det kræver en indstilling i Safari. Vi har udsendt meddelelse pr mail om dette samt oplyst herom på siden. Du er velkommen til at henvende dig via support chatten på siden, hvis du har behov for vejledning.

Hilsen Teoriundervisning.dk :)

super godt og jeg godt forstår

super godt og jeg godt forstår , når jeg start
Jeg håper at jeg består Teoriprøver .

30. mars 2023

Svar fra Easypiecy E-learning ApS

Tak for din anmeldelse og held og lykke med teoriprøven :)

Mvh A

Dårlig kvalitet

17. juli 2022

Hej :)

Hvis du ikke har været tilfreds med oplevelsen på vores side, så vil det være værdifuldt for os (og andre brugere) at vide hvad du ikke er tilfreds med?

Hvis du har problemer med noget teknisk, så er vores chat support til rådighed søn-tor frem til kl.23. Vi er altid klar til at hjælpe og kan besvare det meste.

Vi håber du vil revurdere eller omformulere din anmeldelse.

Varmt anbefaldes

Super fin side! Teoritesterne ligner næsten de samme som inde hos politiet, så da jeg tog prøven var det ikke anderledes end da jeg tog dem på teoriundervisning. Kan varmt anbefalede.

21. mars 2018

Gode prøver, god service

Jeg bestod min teoriprøve første gang, hvilket teoriundervisning.dk skal have en stor del af æren af med svære og fornuftige prøver, der umiddelbart er sværere end den reelle, hvilket jeg kun synes er godt. 5 stjerner herfra.

6. januar 2017

Store chancer for at bestå

Jeg øvede dagligt teoriprøver på teoriundervisning.dk. De to uger op til min teoriprøve lavede jeg typisk 3-6 prøver om dagen. Jeg var super nervøs på selve prøve dagen, men endte med at bestå i første hug! Så nu er jeg bare super klar til min køreprøve!

2. november 2016

Bestået teori

Virkelig god hjælp til at bestå min teoriprøve! Hjalp mig meget dagene op til prøven, da jeg kunne prøve alle de prøver jeg havde lyst til :)

26. april 2015

DU består...

Du består hvis du følger teoriundervisning.dk med Ole som lærer- VIL til enhver tid anbefale dette som no.1 ;)

27. oktober 2014
Vis anmeldelser på alle språk. (735 anmeldelser)