Teoriklar er helt up to date med de nyeste regler / billeder / prøver så det giver en enorm tryghed, når du kan bestå dem så består du 99.99% din teori prøve
Selskapet har svart
Min søn som har det svært med indlæringsevne og koncentrationbesvær, dumpede 1.gang til teoriprøve, så fik han Teoriklar.dk og så bestod han med det samme 😀😀😀😀😀
Øve prøverne mindede ringtigt meget om den reelle teori prøve, men det kunne være fedt med endu flere spørsmål. Det føles ikke som om alting er dækket.
Selskapet har svart
Så god en hjemmeside!! Bestod første gang jeg tog prøven. Havde ikke bestået hvis ikke jeg havde brugt jeres hjemmeside. Kan klart anbefales😁
Teoriklar.dk er en af Danmarks absolut mest populære platforme til online teoriprøver – både til Motorcykel (A), Personbil (B), Lastbil (C) og Påhængskøretøj (C/E). Prøverne er opbygget efter samme principper som de officielle teoriprøver fra Færdselsstyrelsen, hvilket gør dem særdeles velegnede til dig, der ønsker at bestå i første forsøg. Vores digitale teoriprøver er udviklet af erfarne og godkendte kørelærere med dybt kendskab til regler, pædagogik og myndighedernes krav. Inden lancering blev materialet testet af over 140 elever – alle bestod første gang. Du får adgang til mere end 1.500 svarmuligheder fordelt på realistiske situationsbilleder, emneprøver og digitale fuldprøver. Spørgsmålene opdateres løbende og er baseret på de fejltyper, som elever ofte dumper på – så du undgår dem. Brugere af Teoriklar.dk består typisk uden problemer, når de har gennemført vores prøver seriøst. Platformen benyttes af både privatpersoner og køreskoler i hele Danmark og på Færøerne. Du kan øve dig hvor og hvornår det passer dig – via mobil, tablet eller computer. Uanset om du tager kørekort for første gang eller skal generhverve det, er Teoriklar.dk det oplagte valg.
Skrevet av virksomheten

Danmark

Har svart på 65 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Svar fra Teoriklar.dk
Bestod teoriprøven i første forsøg med kun 1 enkelt fejl. Super relaterbare teoriprøver.

Jeg bestod alle prøver i forbindelse med Kategori C kørekort
Teoriprøve
Køreprøve
Eu kvalifikation
Let læseligt og det var til at forstå.
God hjemmeside den kan jeg anbefale og er meget meget tilfreds
Bestå teori i første omgang :)

Svar fra Teoriklar.dk
Det fungerer fint..jeg bestod første gang med kun en fejl
Ved at øve ved jer i 1 og 1/2 mådne gjorde jeg bestod teoriprøve i første hug
1 gang teori test og første gang køreprøbe bestået
Klart at anbefale
Teoriklars prøver er en del svære end de rigtige, hvis man kan bestå her så kan man ihverfald til den prøven
Den var meget god.
Den er meget lig med teoriprøven hos færdselsstyrelsen.
Bestod prøven med 1 fejl
Til lastbil
Det er godt bygget hjemmeside, enkelt at brygge.
Hjælp mig meget til at bestå teoriprøven.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.