TaxiBusjeBestellen.nl Groepsvervoer Taxibus Utrecht Anmeldelser 12

4,3

Informasjon om virksomheten

1. Taxiselskap

Skrevet av virksomheten

Over Taxibusjebestellen Al meer dan tien jaar is Taxibusjebestellen actief in de Utrechtse taxibranche.Onze chauffeurs rijden al jaren in Utrecht en omgeving en doen dit nog steeds met de grootste liefde en passie voor het vak. We komen regelmatig in plaatsen als Maarssen, Breukelen, Vianen, Zeist, Nieuwegein en Houten. Iedere dag is anders en iedere dag maken we weer nieuwe connecties. We vinden het een eer dat we mooie momenten mogelijk mogen maken door je van A naar B te vervoeren. Gezelligheid, vriendelijkheid en een prettige sfeer zijn voor ons ontzettend belangrijk."

Kontaktopplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Ongelooflijk goede ervaring

Ongelooflijk goede ervaring! Wij hadden bij sneleentaxi.nl 3 weken eerder een bus voor 8 personen besteld en die lieten ons een uur voor vertrek in de kou staan. Ik was ontzettend blij dat TaxiBusjeBestellen.nl ons binnen een uur hebben opgehaald en gebracht naar ons feestje. Servicegericht, betaalbaar en betrouwbaar.

19. juni 2025

Svar fra TaxiBusjeBestellen.nl Groepsvervoer Taxibus Utrecht

Bedankt voor jou beoordeling en je 5 sterren review

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Reserveren goed, uitvoering wat minder

Het contact vooraf was goed, reservering soepel. Helaas kwam de taxi 30 minuten te laat, zonder dat te laten weten, vervolgens bleken er 7 zitplaatsen te zijn terwijl er voor 8 personen geboekt was, en bevestigd. Verder zijn we veilig thuis gekomen, ware het niet dat er dus 4 personen een 3 persoons bankje deelden, zonder in de gordel te zitten, van Eindhoven naar Utrecht lijkt me dat eerlijk gezegd toch onverantwoord...

22. juni 2024

Aanrader voor foto-rapportagevervoer.

Het was voor vervoer voor een bruiloft-fotorapportage. Er was vanuit het bedrijf gevraagd of er mogelijk ruimte was voor 15 minuten uitloop voor ophalen. Ik had aangegeven dat dit kon hier hadden ze ook gebruikt van gemaakt. 15 minuten na de aangevraagde tijd kwam het busje op locatie. De chauffeur was ontzettend vriendelijk en reed goed. Deze man hield rekening met onze wensen en heeft ons op tijd overal naartoe gereden. Mijn mega jurk paste met nog 4 anderen in het busje en ze hadden een hele fijne prijs van te voren met mij afgesproken. Ik kon ook vantevoren betalen. Fantastisch!!!

2. februar 2024

Svar fra TaxiBusjeBestellen.nl Groepsvervoer Taxibus Utrecht

Hartelijk dank Anne voor het nemen van de tijd om een review te plaatsen! Wij waarderen uw feedback enorm en zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze service/product. Jou mening is voor ons zeer waardevol en helpt ons om onze dienstverlening te blijven verbeteren. Mocht je in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Nogmaals bedankt!

Met vriendelijke groeten,Team taxibusjebestellen

Top taxi

Op tijd, goede chauffeur en super snel in Schiphol.

31. januar 2024

Svar fra TaxiBusjeBestellen.nl Groepsvervoer Taxibus Utrecht

Hartelijk dank Jip voor het nemen van de tijd om een review te plaatsen! Wij waarderen uw feedback enorm en zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze service/product. Jou mening is voor ons zeer waardevol en helpt ons om onze dienstverlening te blijven verbeteren. Mocht je in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Nogmaals bedankt!

Perfect!

Heel fijn contact en een goede prijs afgesproken. Je wordt op de hoogte gehouden doormiddel van een live locatie en perfect op de afgesproken tijd aanwezig. De rit zelf was ook erg aangenaam. We zullen zeker nogmaals contact opnemen mochten we weer een taxi nodig hebben!

21. januar 2024

Svar fra TaxiBusjeBestellen.nl Groepsvervoer Taxibus Utrecht

Hartelijk dank voor het nemen van de tijd om een review te plaatsen! Wij waarderen uw feedback enorm en zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze service/product. Jou mening is voor ons zeer waardevol en helpt ons om onze dienstverlening te blijven verbeteren. Mocht je in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Nogmaals bedankt!

Goede communicatie en afspraken

Goede communicatie en afspraken, netjes op tijd en fijne rit gehad voor een goede prijs

19. januar 2024

Svar fra TaxiBusjeBestellen.nl Groepsvervoer Taxibus Utrecht

Hartelijk dank Stefanie voor het nemen van de tijd om een review te plaatsen! Wij waarderen uw feedback enorm en zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze service/product. Jou mening is voor ons zeer waardevol en helpt ons om onze dienstverlening te blijven verbeteren. Mocht je in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Nogmaals bedankt!

Super goede service

Super goede service.
Goede communicatie.
Netjes behandeld, zou hier een volgende keer zeker weer een taxi bestellen.

5. januar 2024

Met vriendelijke groeten,team Taxibusjebestellen

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv