Waardeloos! Voor de 1e gebruikt om te parkeren.. vergeten uit te zetten, niet 1 sms of appje gehad en nu dus 75 euro armer voor 8 minuten feitelijk parkeren. Weliswaar mijn eigen fout, maar een sms'j... Vis mer
Selskapet har svart
Momenteel in Pilot fase met zakelijke account. Bedrijf is goed bereikbaar, telefoon, e-mail, WhatsApp. Wel blijft telefonisch bereikbaarheid een verbeterpunt. Bedrijf heeft een platte structu... Vis mer
Selskapet har svart
Ik heb een erg mooie en degelijke koffer gewonnen van No Boring Suitcases door te tanken bij en mee te doen aan de prijsactie van TanQyou. Niet alleen tank je voordelig bij TanQyou, je maakt ook nog e... Vis mer
Geen ervaring met de parkeer-app, alleen met de tankpas, werkt zoals het moet. Graag zou ik wel zien dat de kleinere bedrijven (zoals mij bijvoorbeeld) met geen 1000den liters per maand, de factuur... Vis mer
Selskapet har svart
TanQyou is méér dan een tankstation. Wij zijn jouw mobiliteitspartner voor zowel particulieren als zakelijke rijders. Of je nu komt tanken, laden, parkeren, wassen of ritten registreren – bij ons regel je alles moeiteloos op één plek. Zonder kleine lettertjes, met scherpe prijzen en altijd persoonlijk contact. Vanuit het noorden bouwen we aan slimme, toegankelijke en duurzame mobiliteit voor iedereen. Meer dan 100.000 gebruikers gingen je al voor.
Nederland
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 75 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Makkelijk en duidelijk tanken met scherpe prijzen
Leuke prijzen te winnen bij elke tankbeurt.
Goede snelle communicatie en leuke prijzen
Leuk om iets te winnen tijdens het tanken..
Verder gebruikt ik de 100+ benzine zonder ethanol.
Dankzij het tanken won ik een kadobon van winkel Elsloo. Ik heb hem daar verzilverd en werd super vriendelijk geholpen.
Fijn tankstation, makkelijk te bereiken en de prijs ligt onder het gemiddelde. Als je bent aangemeld heb je kans op een prijs van de lokale ondernemer, erg leuk om hier aan mee te doen!
Leuk dat je er prijzen kan winnen via loten. Het is ook handig dat hij automatisch vaak je kenteken hetkent. Alleen niet altijd dan kan je het handmatig invoeren.
1 van de goedkopere tankstations in de regio, goed te bereiken en nog leuke winactie waar ik nu 2 keer mee gewonnen heb!
Makkelijk betalen met tankpas en simpel de bon in de email
bedrijf is erg behulpzaam....redelijke prijs aan de pomp
Fijn tankstation en sparen voor loten(trekkingen). Erg leuk, al een paar keer wat gewonnen!
Gaat heel eenvoudig met tanken. De eerste keer alles invullen en daarna gewoon gaan tanken en hij doet het. Soms alleen kenteken invullen
Pompen bij Tanqyou kan volgens mij niet eenvoudiger. Zodra je laat weten bij welke pomp je staat, gaat de rest vanzelf
Goede kwaliteit stations. Goede communicatie.
Ik tank regelmatig bij Tanqyou en ben erg tevreden. Alles is goed geregeld, de pomp werkt altijd vlot en het betalen gaat makkelijk. Wat ik extra leuk vind, is dat je bij het tanken ook kans maakt op leuke prijzen. Dat maakt het net wat specialer en geeft een positieve ervaring. Zeker een aanrader!
Prachtige prijs gewonnen door te tanken bij Tanqyou.
Een dag sloepvaren in Heeg.
Een mooie ervaring, die ik zelf nooit zou hebben gedaan.
Prachtig weer en een schitterende sloep.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.