Sulland Gruppen Anmeldelser

2,1

Kjøpte ein 1,5 år gammel bil som ved henting viste seg å ha områder med lakkskader og dårlig rengjøring innvendig og manglande rengjøring av motor. Dialog med selger og til slutt telefonsamtale med d... Vis mer

Jeg leverte ikke bilen min hit. Grunnen var et rett og slett et umoralsk prisnivå. Fullpris på min reparasjon var 16 400 kroner. Dette er nesten det tredobbelte av prisen jeg fikk hos NAF 5 mi... Vis mer

Sulland Sarpsborg er en dårlig bilforhandler. Jeg byttet bilen min for en Kuga, ikke mer enn et år har hatt så mange problemer. Flere ganger hos verksted på Sulland og plutselig fikk vi regningen om a... Vis mer

Under middels

Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert

Alle anmeldelser

20 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Sulland Hamar..

Sulland Hamar..Vanskelig å få noe hjelp fordi hvisnok var ALLE til lunsj...
Satt to stk ved skranken når vi kom inn, som bare sendte oss videre innover i lokalet og var mest opptatt av å snakke med hverandre.
Neste skranke fikk vi beskjed om at de var på lunsj..
Lite interessert i å selge bil.
Vært der en gang tidligere også for mange år siden. Heller ikke den gangen var det noen god kundeopplevelse.

1. juli 2025

Jeg tok kontakt med Sulland Otta

Jeg tok kontakt med Sulland Otta, en offisiell Mitsubishi-forhandler, for å få utført kontroll/justering av ventilklaringen på min bil. Jeg spurte spesifikt hvordan denne prosedyren utføres hos dem, og om ventildekselet blir fjernet.
Til min store overraskelse fikk jeg svaret fra en ettermarkedsselger: "I henhold til serviceintervall, så er det kun måle/kontrollere visuelt. Utover det må det settes av mer tid, dersom det er noe som må justeres."
Dette er rett og slett ikke en korrekt fremgangsmåte for å kontrollere ventilklaring. En ventilklaring måles i hundredels eller tidels millimeter, og det er fysisk umulig å "måle" eller "kontrollere" dette nøyaktig visuelt uten å fjerne ventildekselet og bruke et følerblad (feeler gauge).
En slik praksis fører til:
* Unøyaktig diagnose: Man får ingen reell informasjon om den faktiske ventilklaringen.
* Risiko for uoppdagede problemer: Særlig for små klaringer (stramme ventiler), som ikke lager lyd men kan føre til overoppheting og brenning av ventiler – noe som er svært kostbart å reparere.
* Manglende overholdelse av produsentens standarder: Mitsubishis egne servicehåndbøker krever fjerning av ventildekselet og bruk av følerblad for en korrekt kontroll.
Det er svært skuffende at en offisiell forhandler av Mitsubishi ikke utfører denne grunnleggende serviceprosedyren på en profesjonell og korrekt måte. Dette undergraver tilliten til kvaliteten på tjenestene de tilbyr. Jeg oppfordrer andre kunder til å være svært nøye med å spørre hvordan denne type arbeid utføres, og insistere på at korrekte prosedyrer (fjerning av ventildekselet og måling med følerblad) blir fulgt.

22. mai 2025

Svindlere hele gjengen. Ikke kjøp bil fra sulland.!

de er en gjeng med svindlere, de skylder meg 50k etter at de solgte meg en bil som var feil med før salg, alt skulle være i orden med tilstandsrapport merket når det kom snø at ikke 4x4 ikke fungerte tok biln inn var vist bare en oppdatering de hadde glømt før salg....hehe rett etter oppdatering var plutselig diffen ødelagt hmmmmm veldig rart. nei dette viste de og ingenting får man gjort heller.

30. juli 2024

Ingen hjelp til leiebil på tross av garantisak

Bor på Stokmarknes, og nærmeste verksted er Sulland Harstad. Fikk havari på elektronikken i min Cupra, en vanlig feil på VW ID4, ID3 og Cupra - trommelbremser er ikke en god kombinasjon med vinter. Dette var en klar garantisak (ikke en forsikringssak), og da dekker normalt verkstedet kostnadene. Bilen ble levert til Sulland av Viking, men ingen leiebil ble dekket i perioden (7 dager på verksted), og ingen leiebil ble dekket fra Stokmarknes til Harstad for å hente bilen. Etter mye om og men fikk jeg tilbud om en buss-billett (!?). I følge KLP (som er stor på bilforsikring), var de rystet over manglende dekning fra Sulland. Å sette seg på bakbeina for 2500 kroner - det blir det fort et dårlig omdømme av.

11. desember 2024

Fant en flott Mazda CX 5 diesel som…

Fant en flott Mazda CX 5 diesel som stod hos Sulland på Elverum. Jeg tok kontakt og fortalte at jeg hadde innbytte bil som jeg ønsket levert. Det ble en hyggelig samtale som gjorde at jeg kjørte opp ( 2 timer ) og salget ble gjennomført. Jeg opplevde hyggelige folk på plassen og sitter igjen med en flott opplevelse, takk for gode samtaler og bra service.
Hilsen Arne Aamodt.

9. desember 2024

Sulland Bodø

Sulland audi/vw Bodø, ble kalt inn på aksjon for å bytte airbag, fikk sms og mail om og booke time, fikk time allerede en uke etter,og beskjed om timen var kl 14-16,men di hadde ønske om å få levert bilen på morgenen, kl 10.30 fikk jeg tlf att bilen allerede var ferdig. Må si meg særdeles fornøyd med deres respons tid og utførelse, all honnør til dem,hyggelig,ryddig og kjapt 👌 hentet bilen med ett ønske om god helg,fikk med en smil på kjøpet.

6. desember 2024

Sulland Moss

Tusen takk til Service desken med Per Einar i spissen hos Sulland i Moss som holdt meg så godt orientert under reparasjonen av min bil. De var alltid så hyggelige og gjorde det de kunne for at bilen skulle komme raskt tilbake til meg. Gutta får mine beste anbefalinger!!!

23. oktober 2024

Får ikke svar på email-henvendelser fra kundebehandler.

Får ikke svar på email-henvendelser fra Sulland i Askim: 1) Ønsket å bytte dato for EU-kontroll og sendte forespørsel via email, intet svar, purret, intet svar. Måtte selv møte opp i lokalet for å endre dato med kundebehandler. 2) Sender svar på email vedr service og opprettholdelse av avtale, Toyota Eurocare, der jeg opplyser om km-stand og hva Sulland anbefaler vedr service. Intet svar. Må møte opp i lokalet for å gjøre avtale. Hvorfor? Hvorfor svarer ikke R.F (kundebehandler) på emails fra meg som kunde gjennom flere år?

20. mars 2024

5 stjerne så langt for Hamar

Klart er terskelen lavere hvis det gjelder å gi dårlig omtale hvis ting går dårlig, og det er ingenting feil med. Men jeg hadde en veldig hyggelig opplevelse med Sulland i Hamar. Hadde en litt komplisert sak men bilen jeg kjøpte. Sulland trengte litt tid med vurderingen men var veldig imøtekommende med saken, hyggelig og veldig seriøst.

21. mai 2024

Krise

Krise. Rett og slett katastrofe, maken til uvennlig og håpløs problemløsning. Fra salg til verksted, dette er ille. Hold deg unna.

26. april 2024

bmw sulland anbefales ikke

BMW Sulland Hamar klarer ikke å fikse sine egne biler. fikk kakle lyd fra eksosanlegget ved fleksirøret etter et krasj, høres ut som en traktor. når jeg var innom BMW for å fikse det, så får jeg vite at de ikke hører noen lyd.
kommer ikke til å bruke BMW verksted igjen, går heller til andre verksteder.

18. april 2024

Sulland Tromsø v/Audi verksted er ikke…

Sulland Tromsø v/Audi verksted er ikke pålitelig - ikke til å stole på. Jeg ble lurt etter å ha avtalt time for diagnose test på min Audi. Etter å ha møtt opp til avtalt tid, ventet i kundemottaket mer enn 2 timer - var testen ikke igangsatt, og svar på når dette ville bli utført, kunne ikke gis. Da krevde jeg nøkkel tilbake og dro fra verkstedet. I ettertid sender Sulland Tromsø sms med "invitasjon til å signere dokument", samt et krav om betaling av kr. 3212,50. Et oppfylt forsøk på bedrageri.

18. mars 2024

Bra service hos Sulland Moss

Etter levering av bilen så fikk jeg tilbud om å bli kjørt hjem og hentet igjen når bilen ble klar. Veldig bra service,men ble jo dobbelt så mange kilometer å kjøre for Sulland i motsetning til tidligere servicer hvor jeg fikk låne bil og kjøre frem og tilbake selv. Bilen ble klar tidligere enn planlagt selv om det var en feil som ble fixet og som ikke var med i planleggingen. Behjelplige utførende mekanikere som ga gode og klare svar på spørsmål som jeg stilte.

6. februar 2024

Sulland jessheim er utrolig dyre!!

Sulland jessheim er utrolig dyre!!
Går ikke and å diskutere pris.
Jeg skulle Eu godkjenne min bil noe som kostet kr. 31,000 hoss sulland og 18,000 på mekonomen verksted. Oljebytte på powershift girkassen koster hoss sulland nesten kr8,000 mens røhneselmer skulle ha mellom 3000 og 4000 for de samme. Ale dere med en Ford, dere må undersøke priser flere steder.

30. juni 2023

Mest arrogante kundebehandling jeg har…

Sulland bil Jessheim.
Mest arrogante kundebehandling jeg har vært borte i, leverte bil for bestilte time for feilsøking kl 1320, det skulle ta ca 15min, de spurte om jeg skulle vente, jeg svarte ja, etter 40min hadde de ikke sett på bilen, spurte kundemottaker om grunn til at de ikke hadde begynt, de hadde ikke tid, å lurte på om jeg ville ha en ny time.

26. juni 2023

Kjøpte bil på Sulland Lillehammer

Kjøpte bil på Sulland Lillehammer.
Aldri mer skal jeg kjøpe meg bil der, de var frekke og så ned på meg og moren min fordi vi er kvinner. vi kjøpte oss bil innen 30 min og da vi signerte kontrakter var selgeren frekk. Feil på finn annonse der vi hadde sett bilen først, hadde tatt screenshot av annonsen og til og med da jeg viste det til de påsto de at det ikke var sant. I annonsen sto det at bilen hadde "cruise control" viste seg at det var "speed limiter". De sa at de aldri hadde skrevet det i annonsen. STYR UNNA!

27. juni 2022

Styr unna Sulland Tromsø!

Her betaler man et Premium for elendig service og dyre priser. Hvis man sliter med høyt blodtrykk og stress i hverdagen, så er Sulland Tromsø ikke plassen for deg! Her må man forvente å bruke mye tid for de enkleste av henvendelser. Nå dem pr telefon kan være en utmattelse i seg selv. Bare hente nøkkelen til bilen har tatt over 20 minutter. Som et merkeverksted, forventer man ikke noen god deal. Men når de prøver seg med kr 8000,- for et enkelt batteribytte på en Audi A4 2009 mod (case fra 2016). Så begynner det å danne seg et bilde av hvor griske og hensynsløse disse menneskene er! Dette medfører at det aldri vil bli parkert noen Audi, BMW, Skoda og VW i min oppkjørsel. Fordi jeg skal ALDRI skal ha noe med Sulland å gjøre.
PS! ikke noe bedre erfaringer med Sulland Bardufoss.

6. april 2022

Hadde bilen inne på verksted til…

Hadde bilen inne på verksted til Sulland Trondheim. Da jeg leverte fra meg bilen var den shinet opp både ut og innvendig, noe som jeg er veldig opptatt av.
Også! Når jeg skulle tilbake for å hente bilen igjen var den så møkkete utvendig at det nesten ikke gikk an å se hvordan farge det var på bilen.. og ikke nok med det..
Da jeg åpner døren er det første jeg ser at mattene i bilen er helt brune av skitt! Også skal jeg til å begynne å kjøre og da oppdager jeg at de har lagd en rift i skinnrattet på ca 10cm.. Og dørpanelet var også skinnet raspet opp... Begynner å tenke litt på hvilket «proft» firma som behandler en bil som kostet meg 900.000,- og hvilken bil det er har heller ikke noe å si! Sånn skal det ikke være! Jeg tar kontakt med de og sender bilder av skadene og da prøvde de seg på å si at det ikke kunne vært de som hadde gjort det.. fyyf!!!
De går etterhvert med på å «fikse» rattet. Nå sitter jeg med «fikset» ratt og dørpanel, rattet ser ikke ut siden de bare har sparklet og lakkert ca 10 cm av rattet, så det er stor forskjell på der de har «fikset» og ikke. Vet ikke om jeg gidder å bruke tid og energi på å få en annen ordning enn denne billige løsningen.. Men en ting er sikkert, at mine biler skal aldri inn tin Sulland Trondheim igjen.
MEGET skuffet og forbanna!

19. august 2021

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis