Dett er et konsept jeg virkelig ikke…
Dett er et konsept jeg virkelig ikke anbefaler. Det er et program basert på proteiner og hjemmetrening et par timer i uken. På den måten skal en gå ned i midjemål og få bedre søvn, blant annet. Dette om det skal gi resultater krever mye mer trening en det hun presenterer i webinaret. Jeg gikk ned i vet men ikke midjemål. Og jeg ville ikke ned i vekt. Ga beskjed om at et jeg tidligere hadde problemer om det ble lagt mye vekt på kosthold. Det svarte de at gikk greit. Det er ingen oppfølgning bortsett fra en egenerklæring en fikk tilbakemelding på. Der etter en halv til en time felles møte der en kunne stille spørsmål der og da eller sende inn på forhånd. Og ingen veiledning i forhold til hvordan utføre øvelser bare et fast program som var spilt inn med trening. Og så balet det på seg med mer trening, løping mm. Noe som ikke kom frem i webinaret. Dette er en masseproduksjon som kostet mye og som virkelig ikke leverte på noen plan. Da jeg klaget på Mail fikk jeg ikke svar. Pia Torper, dette er for dårlig!