Statementcopenhagen Anmeldelser

TrustScore 4 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

I regularly visit Alena for gel nails. She is kind, professional, gentle, and very thorough. My nails always look beautiful and last well. The team at Waterfront is always friendly and welcoming, a... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

I have gotten my nails done by Victoria at statement Illum for about half a year now, and my nails always come out perfectly! Such a nice salon with a really sweet staff and great service :)). Would d... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Har fået lavet negle hos søde Katrine K. i St. Kongensgade- manicure og pedicure. Har abonnement - og det er altid flot og perfekt! Ekstra godt, at man kan ligge ned og få pedicure! God, smilende og... Vis mer

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Jeg fik lavet negle hos Statement i Waterfront i Hellerup d. 24/6-26. Her fik jeg lavet shellac med fransk kant. Desværre allerede efter 4-5 dage var den hvide påmalede kant begyndt at skalle og efter... Vis mer

Informasjon om virksomheten

Kontaktopplysninger

Bra

TrustScore 4 av 5

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har ikke svart på negative anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

28 anmeldelser i de siste 12 månedene

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Even one star is too generous.

Even one star is too generous.
The nail polish started peeling after just two days. When I went back for a fix, they still asked me to pay full price for their own terrible work.

The nail technician was extremely unprofessional. The process was rushed, careless, and painful multiple times. They clearly didn’t care about comfort or service quality, only about finishing quickly.

The quality is absolute trash — sloppy, fragile, and completely unprofessional.
Never coming back.

3. desember 2025

Hygiene really bad

Hygiene really bad! They don’t have autoclave to desinfect their equipment . There was also a mistake in my booking and they don’t want to help.
O don’t recommend!!!!

24. september 2025

Waterfront i Hellerup

Jeg elsker deres fleksibilitet, dygtige negleteknikkere, altid en masse farver at vælge i mellem og gode råd fra pigerne.
Derudover et kæmpe tak til Lasse som har været utrolig sød, hjælpsom og professionel omkring deres kundeservice!

9. september 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Ualmindelig dårlig service og stakles…

Ualmindelig dårlig service og stakles piger (behandler) der arbejder under så dårlige arbejdsforhold og vilkår.

Jeanette’s arbejdsevner er virkelig dårlige (inkompetent). Tilliden til Statement Copenhagen er fuldstændig brudt sammen efter undertegnede har løget og været meget ustruktureret.

LINNET

27. august 2025

Virkelig godt team på Trianglen

Virkelig godt team på Trianglen, altid så søde og imødekommende og så er de både hurtige og dygtige og laver holdbare resultater. Stort anbefaling herfra

26. august 2025

Godt sted at handle

Meget professionel virksomhed, som leverer kvalitetsprodukter, og samtidig altid stå bag, hvis en problematik skulle opstå.

Jeg driver selv en webshop, og ved præcis hvad der kendetegner en god virksomhed, og det er tilfældet her.

Tak.

15. juli 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg vil bare sende verdens største tak…

Jeg vil bare sende verdens største tak til Amanda hos Statement i Århus C! Hun er altid så positiv, sød og imødekommende – man føler sig virkelig set og godt tilpas i hendes hænder. Hver gang jeg har været forbi, går jeg derfra med de smukkeste negle. Amanda er en sand kunstner og en fantastisk tekniker – det er virkelig overdrevet godt hver gang! 🌟

Af hjertet tak for din professionalisme, dit smil og ikke mindst dit gode humør. Du gør en kæmpe forskel, og jeg glæder mig altid til næste gang! 💅✨

25. juli 2025
Vurdert til 2 av 5 stjerner

Meget uprofessionelt sted

Fine behandlinger, men virksomheden bag det ihærdige og søde personale er dybt uprofessionelle. Prisen taget i betragtning, er det her ikke et nævneværdigt godt sted, selvom virksomheden bag gerne vil betragtes sådan.

Kan kraftigt fraråde abonnementsløsningen, hvor der trækkes penge fast. Har oplevet, at der gentagne gange trækkes penge fra min konto uretsmæssigt, ligesom opsigelse kræver en hel del anstrengelse. Pengene sendes retur ved henvendelse, men det kræver så også (gentagne) henvendelser.

Deres setup virker enormt uprofessionelt med dårligt It-system, ingen særlig hjælp fra kundeservice og med utrolig stor udskiftning i personale - som ellers gør deres absolut bedste. Tyder på dårlige arbejdsvilkår, som jeg ikke længere vil støtte. Til prisen kan man snildt finde et mere professionelt sted.

14. juli 2025

Bianca er den bedste ✨️

Var på besøg igår i den salon ved Trianglen hos sødeste Bianca. Absolutely fantastisk service og den bedste negle teknikker jeg nogensinde har mødt ! Gik der fra lykkelig og med de smukkeste negle ❤️ kan varmt anbefales

12. juli 2025

Statement på Trianglen

Jeg har gennem længere tid haft abonnement hos Statement, hvor jeg kommer to gange om måneden og får ordnet negle.

Jeg har kun gode ord om stedet og deres personale. Der er altid pænt og rent, og man bliver altid taget godt imod samt tilbudt noget at drikke.

Personalet er utrolig serviceminded, smilende og snakkende. Jeg går fast hos Bianca, som jeg er virkelig glad for. Hun er supergod til sit arbejde og går altid derfor med smukke negle, som uden problem holder de ca. to uger, der går imellem mine besøg. Derudover har vi altid sjove og underholdende snakke om lidt af hvert.

Jeg kan kun anbefale stedet, hvilket jeg også gør, hver gang jeg får komplimenter for mine negle😊

30. juni 2025

Top-notch service at Trianglen salon

I’ve been getting my nails done by Bianca for a while now and she always does a fantastic job. She’s incredibly talented, detail-oriented, and makes every visit a pleasure. I always leave feeling pampered and with perfect nails. Highly recommend!

27. juni 2025

Statement Copenhagen på Trianglen er 👌🏼👌🏼👌🏼

Jeg får lavet mine negle fast hos statement Copenhagen Trianglen ca. 1 gang om
Måneden. Udover at jeg gang på gang går der fra med de smukkeste negle, altid efter kyndig vejledning i forhold til farver mm., er der også en fantastisk stemning i butikken med god musik og god kaffe, højt humør og grin, og altid glade og snaksaglige søde damer. Elsker at komme på Trianglen, der får mine bedste anbefalinger, da jeg altid er mere end tilfreds med mine negle, der hver anden gang får gel på og hver anden gang shellak💅

16. juni 2025
Vurdert til 4 av 5 stjerner

Fin service

Jeg har nu fået talt med Copehagen Statement og fået en meget fin kompensation, for den dårlige oplevelse jeg havde i sidste uge. Deres telefon virkede desværre ikke og det har de nu fået rettet.
Jeg er kommet hos Statement Waterfront i flere år og har altid været tilfreds.

16. juni 2025

Københavns smukkeste negle

Jeg får ordnet negle hver anden uge hos Bianca på Trianglen og er super tilfreds hver eneste gang.
Bianca er en ualmindeligt professionel og dygtig negletekniker, som altid laver smuk og holdbar manicure og pedicure.
Tilmed er Bianca et virkelig sødt og serviceminded menneske, som det altid er en fornøjelse at være i hænderne på.

12. juni 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Første besøg hos Statement Aarhus i…

Første besøg hos Statement Aarhus i Salling. Kom 11 minutter for sent pga traffic og fik at vide af en sur lyshåret moppe at det ville blive kr 150 extra pga at jeg var for sent på den - velkommen! Da jeg spurgte hvorfor det ikke var blevet oplyst i min skriftlige booking fik jeg bare et surt svar, at det var jo op til mig at læse deres regler (som man faktisk næste ikke kan finde på web siden - prøv selv). Jeg kommer selvfølgelig altid her mere og anbefaler dem heller ikke videre. Man kunne jo godt have give en ny kunde en chance.

4. juni 2025

Smukke negle

Har haft abonnement ved statement cph i et halvt år og har været meget glad for det. Får lavet skønne negle ved Sannie som både bestyrer klinikken på Amager og Trianglen. Stor anbefaling.
Deres kundeservice ved problemer med abonnement kunne de dog godt forbedre en smule, da det er svært at komme i kontakt med dem. :)

15. mai 2025
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv